香港愛華頓迷討論區

標題: 2017-18球季 英超 #7 主場對 般尼 [打印本頁]

作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-10-1 18:46
標題: 2017-18球季 英超 #7 主場對 般尼
長痛不如短痛

希望輸波送鳩文一程
作者: edwint    時間: 2017-10-1 18:51
JASON話你短視呀~我都要買番副眼鏡睇波
作者: fishmoson    時間: 2017-10-1 19:03
希望亞屎再入波 蠃波
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 19:08
送朗奴高文一程
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 19:13
fishmoson 發表於 2017-10-1 19:03
希望亞屎再入波 蠃波

上場入兩球,態度唔好,唔準出場!
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 19:16
事態去到呢個地步,真係除非下半季180度大轉變,班人踢低哂BIG6。否則球會點都唔會同佢續約。
亦照計唔續約,好可能就季尾夏天分手。亦即係話我地最多捱到季尾就可以同佢SAY 88。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 19:24
Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:16
事態去到呢個地步,真係除非下半季180度大轉變,班人踢低哂BIG6。否則球會點都唔會同佢續約。
亦照計唔續約 ...

唔可以捱到季尾,趁國際賽,炒左朗奴高文,就算搵安斯禾夫做看守領隊都比依家好
作者: tongtong    時間: 2017-10-1 19:26
你剩係睇番威廉斯單嘢, 我地以前的舊將shane duffy, 依家在白禮頓踢得仲穩陣過佢多多聲, 起碼人地唔會學佢成日"派膠"同埋成日交埋d "醫院波"俾隊友, 今季佢同荷蘭尼史成日落場踢波都心不在焉, 成日交錯波俾對家或者俾埋d醫院波隊友!
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 19:27
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:24
唔可以捱到季尾,趁國際賽,炒左朗奴高文,就算搵安斯禾夫做看守領隊都比依家好 ...

除非班主搵到安察洛提,我唔認為班主會信安斯禾夫多過RK。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 19:31
Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:27
除非班主搵到安察洛提,我唔認為班主會信安斯禾夫多過RK。

現在事實證明佢場場都輸,對弱隊都打唔好,加上球迷壓力,就一定會炒
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 19:47
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:31
現在事實證明佢場場都輸,對弱隊都打唔好,加上球迷壓力,就一定會炒

始終炒領隊唔係件易事。我都想佢走,但炒佢之前一定要諗清楚。
我都同意呢場之後係個唔錯的時機炒Q左佢。之但係你由班主角度睇,佢都要諗邊個接手先最後。
邊一個可以帶隊波走更遠?係唔係搵個看守領隊睇到季尾再搵人?定還是直接搵一個新的俾佢慢慢執。
炒左佢都要一個帶到正面作用的領隊,如果軍心更亂就會好似水晶宮禁毫無起色。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 20:19
Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:47
始終炒領隊唔係件易事。我都想佢走,但炒佢之前一定要諗清楚。
我都同意呢場之後係個唔錯的時機炒Q左佢。 ...

如果球員對朗奴高文失去信心,就算唔想炒都只有炒,我們人腳唔差,如果唔炒反倒會一直輸落去,就好似對住3線的塞浦路斯球隊都贏唔到一樣,當斷不斷,反受其亂,到隊波崩潰先做野就太遲,我唔想下季英冠見,唔好話無可能,上場塞浦路斯隊波實力其實連英冠球會都未必有,連呢隊都贏唔到,降班真係唔好話無可能。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 20:29
今場應該係4-3-3,出馬天拿,前邊應該係Niasse,DCL和Vlasic,攻力應該足夠,中間應該係古耶,舒拉和施古臣,舒拉唔出都罷啦,55波,個陣唔算好差,係馬天拿和威廉斯係炸彈
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 20:31
今場佢知死了,打番442仲要無肥尼及尼屎,佢好似已知錯了。咁都打得唔好都唔知仲有咩好講
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-10-1 20:31
终於出返個正常少少嘅陣
作者: nsno    時間: 2017-10-1 21:15
睇個陣正正常常,但唔知出到場仲係咪4-4-2
唔屌佢住
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 21:26
爽左好多
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:26
隔離般尼個領隊勁熱血
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:29
塞晒係中間
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 21:30
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:29
塞晒係中間

一定好過出肥尼
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:31
施古臣呢下真係呢...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:31
Niasse傳得咁靚,施古臣真心廢
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:33
右邊成日塞入去...左邊施古臣要入去幫下手做波,NIASSE又可以同佢換位做帶波個角色,我都算啦。右邊新仔應該帶波衝落去至係。頭先有下同自己人爭頂真係好肉酸。

作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:36
0:1,RK 再見
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:37
其實,踢呢D簡單波係揀岩方向。奈何你而家先明就冇計...
禁樣落後一球,真係恭喜你。
作者: steven7    時間: 2017-10-1 21:38
c9
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:40
有馬天拿和威廉斯,後面當然要送RK一程
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:46
C9真係唔多得...要主動同跑動再多D...你打4-4-2中場中唔可以睇定黎踢。
成隊波而家打返快,你仲企定定點得?
作者: laukarwing    時間: 2017-10-1 21:48
真正的聯賽要在2018年2月才開始。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:50
NIASSE真係好Q勁...打後備真係冇得頂。今日鴨鴨都唔夠佢禁醒神...前面又帶波又交波。
RK真心堅傻仔...禁GE表現,剩係識打弱隊都值20M啦...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:50
唔出邊,始終塞係中間,咁係唔掂,人地入嗰球都係靠邊出波,RK唔肯出正宗翼鋒始終係失敗
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 21:50
Fuko~ 發表於 2017-10-1 21:46
C9真係唔多得...要主動同跑動再多D...你打4-4-2中場中唔可以睇定黎踢。
成隊波而家打返快,你仲企定定點得? ...

今場打得好過之前,可惜落後
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:51
見到VLASIC有得踢,真係想問做咩放走DOWELL...佢地兩個至少都同LV啦下話?
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:52
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:50
唔出邊,始終塞係中間,咁係唔掂,人地入嗰球都係靠邊出波,RK唔肯出正宗翼鋒始終係失敗 ...

雖然未夠邊同冇後上助攻,但至少有番D PACE。前面造波好過之前...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:53
laukarwing 發表於 2017-10-1 21:48
真正的聯賽要在2018年2月才開始。

難道你認為RK重捱到2月?係的話新領隊隨時唔夠時間追返失去的分數,RK只會令我地護級
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:54
24cheung 發表於 2017-10-1 21:50
今場打得好過之前,可惜落後

打得好左因為前邊人腳正常返,但中場後防都差少少
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 21:56
Fuko~ 發表於 2017-10-1 21:52
雖然未夠邊同冇後上助攻,但至少有番D PACE。前面造波好過之前...

一早就話無pace,無width,今場出多左年青球員咪多左pace羅,但還是無width呢,失敗。另外Niasse真心打得好
作者: pacopoon24    時間: 2017-10-1 21:56
都真係幾無默契,成日都同隊友爭波頂
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 21:57
呢幾場都冇咩理由冇BESIC...舒拉始終太單薄,走動又唔夠。
你搵BEISC至少夠身型搶番D波先。而且BESIC又有能力帶波走上去,好過你叫中堅帶啦下話?
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 21:57
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:53
難道你認為RK重捱到2月?係的話新領隊隨時唔夠時間追返失去的分數,RK只會令我地護級 ...

今場佢算大家都公應排番個正常陣,又踢得好過之前,你盲返做咩啫,我哋大部份人都想隊波踢返好
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 22:00
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:56
一早就話無pace,無width,今場出多左年青球員咪多左pace羅,但還是無width呢,失敗。另外Niasse真心打得 ...

至少佢肯改先...WIDTH唔WIDTH,如果冇大隻中鋒都冇咩分別。
你太邊迫著大腳傳中,你又冇高大中鋒都冇人接應。
而家禁都叫唔太差...總之算係目前比較正常的陣式...
佢KEEP著,等班球員適應番應該會好過之前好多。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:03
24cheung 發表於 2017-10-1 21:57
今場佢算大家都公應排番個正常陣,又踢得好過之前,你盲返做咩啫,我哋大部份人都想隊波踢返好 ...

我只覺前邊正常,中場後防都有問題,球場係英雄地,成績論英雄,RK帶唔到勝利比球隊,比唔到信心比球員,佢就要OUT,強如摩連奴,安察洛提都一樣,就算幾有名的領隊都要睇夾唔夾隊波,更何況朗奴高文唔係乜野好領隊,佢帶隊波帶到護級就係事實。
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 22:03
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:54
打得好左因為前邊人腳正常返,但中場後防都差少少

中後場仲有邊個出得,比錫傷左好耐跟本打唔番
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 22:03
頭先好似見到半場就有球迷走
成日改陣式搞到隊波冇人適應,今場個排陣同打法算係目前最好。
等班人踢番定其實可以KEEP著再慢慢改番當時個位領隊的哲學理念。
講起呢個打法,係咪有D似安斯禾斯教U23個套?
作者: reedlo16    時間: 2017-10-1 22:04
成隊波前中場真係企定定…唔曉OFFTHEBALL....中前、中後無串連…11個人各自努力…玩完。

作者: edwint    時間: 2017-10-1 22:04
BARKER兄又潛水~場場打親都吾敢浦頭
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 22:05
24cheung 發表於 2017-10-1 22:03

佢之前幾場出番黎都唔太差...你俾佢出多D黎儲下態實際D。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:06
24cheung 發表於 2017-10-1 22:03

舒拉由熱身賽差到依家,威廉斯一樣由熱身賽派膠派到今日,馬天拿神經刀亦唔係今日的事,我唔覺得出佢地就無問題。
作者: nsno    時間: 2017-10-1 22:08
Williams害完鳩文一鑊又一鑊佢都照出
作者: ginger    時間: 2017-10-1 22:09
舒拉達連仲係好差,前面係得華錫同niasse似樣不過完全冇配合,花左咁多錢真係白花
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:10
Fuko~ 發表於 2017-10-1 22:03
頭先好似見到半場就有球迷走
成日改陣式搞到隊波冇人適應,今場個排陣同打法算係目前最好。
等班人踢 ...

佢的陣式場場新鮮場場新,又成日要球員打佢唔適應的位置,叫施古臣打邊嗎?根本唔work,你叫球員點培養默契,點去適應? 死路一條。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:15
以前對住big 6輸都算啦,依家對住塞浦路斯球隊和般尼都贏唔到的話,朗奴高文唔好再賴球員啦,自己消失罷啦,再無籍口架啦
作者: fishmoson    時間: 2017-10-1 22:16
咁睇輸左
作者: fishmoson    時間: 2017-10-1 22:17
炒左RK也不是壞事
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 22:28
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 22:06
舒拉由熱身賽差到依家,威廉斯一樣由熱身賽派膠派到今日,馬天拿神經刀亦唔係今日的事,我唔覺得出佢地就 ...

出你好唔好呀,我問仲有咩人出呀,問非所答
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 22:29
跟本係後場出邊個都唔掂
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:32
24cheung 發表於 2017-10-1 22:28
出你好唔好呀,我問仲有咩人出呀,問非所答

唔出舒拉,出比錫和davies都得,施古臣唔可以打邊,放米拉打邊,後面威廉斯唔出,隊長出到就隊長,唔係就出holgate都可以,馬天拿好多時要人補佢位,佢攻係ok,但防守係英冠質素
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:34
Lookman其實都可以放邊,華拉錫今場打得算好,起碼好過施古臣打邊
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 22:36
識得換走C9,今場仲有得救。
作者: reedlo16    時間: 2017-10-1 22:36
換朗尼出來…如果佢肯專心做分波工作,唔一齊堆係前面,還可以…
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 22:40
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 22:32
唔出舒拉,出比錫和davies都得,施古臣唔可以打邊,放米拉打邊,後面威廉斯唔出,隊長出到就隊長,唔係就 ...

得個講字,比錫跟本唔掂,davies時好時壞,米拉跟本唔勁係你自己吹,之前教練都係一季入幾球又唔係比佢打必然正選,唔出威廉而家出邊個,賀基治咪又係出錯,佢後生我哋易接受啫,佢打右你地又話佢無攻力,你講晒啦
作者: reedlo16    時間: 2017-10-1 22:49
又見到朗尼同施格臣企埋一堆…
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:49
24cheung 發表於 2017-10-1 22:40
得個講字,比錫跟本唔掂,davies時好時壞,米拉跟本唔勁係你自己吹,之前教練都係一季入幾球又唔係比佢打 ...

舒拉和施古臣表現到現時為止大家有眼見,唔出佢2個好正路,威廉斯今場表現也是一般都係事實,佢地幾個都係由熱身賽開始無場好波,唔係一場半場的事,各位師兄都講好多啦,besic,davies,米拉,lookman我覺得佢地起碼都叫有好表現的時間比唔好表現的時間多。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:50
reedlo16 發表於 2017-10-1 22:49
又見到朗尼同施格臣企埋一堆…

換走埋施古臣啦.....
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:54
reedlo16 發表於 2017-10-1 22:36
換朗尼出來…如果佢肯專心做分波工作,唔一齊堆係前面,還可以…

華拉錫今場ok喎,起碼有好多攻勢係佢個邊發起,係換都應該換走施古臣重好
作者: reedlo16    時間: 2017-10-1 22:54
其實應用咩人,各有各睇,但至少打到現在,證明了三攻中無邊陣係唔WORK, 個別球員狀態亦真係一般。威廉斯已派膠數量已是AA超能膠。

今場至少在陣式有轉變,但又發現,根本係11人各自為政,沒有默契,沒有走位配合。個別位置分工不清。搞到後場拎波,根本放唔到前,你留意個鏡頭一WIDE你可以見到前面四人係平排企晒係度等運到。結果後場唯有一腳斬上去,又或者中場球員發現俾唔到,係度抽飛機遠射。

今樣打落去…前半季真係要係為護級努力。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 22:58
竟然換走打得最好的 niasse
作者: laukarwing    時間: 2017-10-1 23:04
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 21:53
難道你認為RK重捱到2月?係的話新領隊隨時唔夠時間追返失去的分數,RK只會令我地護級 ...

當然不是這個意思。祗是愛華頓在莫耶斯、馬天尼斯的其中一個領軍模式而已。
作者: barker    時間: 2017-10-1 23:08
sack RK please
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:09
拉美利斯換出來頂 niasse 之後究竟有無掂過波?
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:09
0:1 完場,主場又輸,班英國愛迷都應該醒覺啦掛
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 23:10
又輸一場,呢場點睇都係RK被炒的最大催化劑。
相比起輸俾強隊個幾場,呢場都算係輸得冇禁抵個場...雖然前面都係冇人識入波。
作者: Carlson    時間: 2017-10-1 23:12
1換7加教練冇能 足以令我地成為笑柄
作者: laukarwing    時間: 2017-10-1 23:13
一切都完了。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:13
講真今季的波,我敢話比馬天尼斯個陣重要令我失望
作者: Carlson    時間: 2017-10-1 23:13
barker 發表於 2017-10-1 23:08

短視
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:15
Carlson 發表於 2017-10-1 23:12
1換7加教練冇能 足以令我地成為笑柄

已經比人話緊啦,話係繼當年熱刺和利記賣主力後狂買人打到成劈屎咁之後的第3隊
作者: Everton_    時間: 2017-10-1 23:15
暫時咁睇 個人意見 以下歡迎師兄們一齊討論
今場RK的確轉左陣 玩返4-4-2
中前場控球OK的 但係唔夠突破 簡單講姐係入到人地心臟地帶無咩突破
後場唔講啦 舒拉無態唔係今日既事 威廉斯都係個句 就黎老過我阿嫲 場場犯錯都場場有得出 呢個先係高文既契家佬掛
冰島臣 打唔返係SWANSEA水準 有D似邦尼 係SWANSEA打到生猛 去到大會就現形 可能會話仲未夾隊波 即管再睇睇
但係最重要係陣式變左 唔係之前我地日日插佢既3-5-2
證明真係以前馬仔既4-4-2有效 馬仔既4-4-2係講緊有翼 左右兩邊一齊起飛 睇黎RK真係諗諗要用翼鋒 佢而家係一隻翼都無
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 23:15
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 23:09
拉美利斯換出來頂 niasse 之後究竟有無掂過波?

之前未嚟前又話佢幾堅,嚟到見佢無樣掂
作者: steven7    時間: 2017-10-1 23:17
既然領隊無能 無謂再拎球員鞭屍
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:18
Everton_ 發表於 2017-10-1 23:15
暫時咁睇 個人意見 以下歡迎師兄們一齊討論
今場RK的確轉左陣 玩返4-4-2
中前場控球OK的 但係唔夠突破 簡單 ...

施古臣歷史話比我地知唔可以放佢打邊,重係放邊自然踢唔好。

前列球隊邊隊唔係打快翼,無翼陣你估係巴塞咩?我地乜野人腳,想打無翼陣,RK 你去教巴塞皇馬啦唔該。
作者: steven7    時間: 2017-10-1 23:19
其實呢場我都覺得唔算差 怪就怪太早失波 般尼一心求守
怪就怪自己第二場對曼城龜縮; 怪就怪對熱刺俾人輕鬆圍剿
呢兩場波我認為佢被炒十分關鍵
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 23:21
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 23:18
施古臣歷史話比我地知唔可以放佢打邊,重係放邊自然踢唔好。

前列球隊邊隊唔係打快翼,無翼陣你估係巴塞 ...

就算係巴塞,人地中場都係有能力帶波或者有速度去突破。
我地買番D攻中全部都唔願跑...你禁點打巴塞呢?
作者: edwint    時間: 2017-10-1 23:23
我真係未試過甘憎一個領隊.......馬仔帶比我刺激, 椰子帶比我安全感, RK....根本帶緊我地去降斑, 成隊波一D默契都冇, 甘都吾辭職真係夠厚面皮
作者: steven7    時間: 2017-10-1 23:28
moyes 同rm 兩位領隊都會同球員咬耳仔 教佢臨場發揮
呢個rk場場西口西面高人在上 永遠唔會即場鼓動士氣 連自己球員入波都係西口西面
作者: wahton    時間: 2017-10-1 23:33
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:24
唔可以捱到季尾,趁國際賽,炒左朗奴高文,就算搵安斯禾夫做看守領隊都比依家好 ...

同意, 拿拿臨炒啦

而家隊波O係佢麾下係咁輸, 根本見唔到出路, 遲早輸到冇哂信心

到時先炒就太遲

作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:36
wahton 發表於 2017-10-1 23:33
同意, 拿拿臨炒啦

而家隊波O係佢麾下係咁輸, 根本見唔到出路, 遲早輸到冇哂信心

無錯,依家每隊都當我地係提款機,真係痴線,老莫和馬仔年代我地都未試過打得咁差,而球員咁無士氣
作者: fishmoson    時間: 2017-10-1 23:40
RK 完了吧 如無意外
作者: witzz    時間: 2017-10-1 23:47
而家輸波唔會唔開心,反而覺得係好事,真係要多謝RK. 踢完呢場波,RK順利取代比歷成為下位被炒領隊大熱人選。
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 23:48
Forever_Fan 發表於 2017-10-1 23:36
無錯,依家每隊都當我地係提款機,真係痴線,老莫和馬仔年代我地都未試過打得咁差,而球員咁無士氣 ...

英國球迷有反應喇,好快如你所願
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 23:49
佢走,仲有咩人嚟接到手呢....
作者: 24cheung    時間: 2017-10-1 23:49
肥安又点會睇得起我地
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-1 23:58
24cheung 發表於 2017-10-1 23:49
肥安又点會睇得起我地

肥安應該機會唔大,但問題係球員對RK已失去信心,我覺得就算安斯禾夫做看守領隊,也唔會比現在更差,而且RK一直以來係陣容和戰術都有問題,而佢唔肯認衰的心態將我們帶入護級漩渦,因此,RK 唔炒我隊好大機會好似水晶宮咁一路輸落去,明顯落後一球後,隊波急燥,而且更亂,攻勢雖多,入肉的更少,而且我覺 RK 的換人也並不高明。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-1 23:58
24cheung 發表於 2017-10-1 23:49
佢走,仲有咩人嚟接到手呢....

講係禁講,我都唔知有咩人接到手。但RK呢幾場都冇咩大起色,真係要護級的話,都係要搵第二個黎護級啦。
下場作客伯禮頓...呢場主場對般尼都禁GE樣,下場唔知會點...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-2 00:34
Bill 叔叔係看台睇到落後時個樣

作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-2 00:36
Everton fans losing patience with Ronald Koeman after Burnley defeat

Many fans questioned Koeman's tactics and team selections after a record summer spend and a poor start to the season.

終於醒覺了

作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-2 00:39
A frustrated Ronald Koeman said he could not question the spirit of his players after they did “everything” to try to force a comeback against stubborn Burnley.

“We tried everything. We tried to create chances, we had many crosses, we had some headers, and [they were] good chances.

“We were unlucky; they blocked every shot. That’s the situation the team is in.

上場賴球員,今場賴運氣,下場呢?又或者 RK 重有無下場?
作者: nsno    時間: 2017-10-2 00:42
barker 發表於 2017-10-1 23:08

RK係Moshiri親自揀㗎
你閙夠未呀??!
作者: nsno    時間: 2017-10-2 00:47
今場波睇到後半部好似睇緊九九八十一斬咁
但明明就冇高佬
作者: Arteta    時間: 2017-10-2 09:19
呢場波不再出三攻中,表現係有改善,但呢個問題係對車仔時我和好多球迷已經意識到和知道唔work, 但身為一個領隊竟然連球迷都不如,到今場先肯改變,已經不合格

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2