香港愛華頓迷討論區

標題: 聯賽盃 vs 新特蘭 (主場) 21/09/2017 02:45am [打印本頁]

作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 11:07
標題: 聯賽盃 vs 新特蘭 (主場) 21/09/2017 02:45am
4場不勝0入波
朗奴高文已經成功打破88年紀錄
連續3場輸3球以上
真係鬧到哂口水
不過班友應該都會識做返少少野先既我估
加上Niasse, Joel同Kenny呢d U23預計會有上陣機會
鬥志同體力上應該點都比一隊個班好
希望2-1贏(最好就Kenny有助攻, Niasse有入波剃RK條友眼眉)

作者: Arteta    時間: 2017-9-20 11:50
如果不能漂亮贏一場,我仍然支持炒RK
作者: niclas    時間: 2017-9-20 12:12
小勝!打番起D氣勢同鬥志!
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-9-20 13:42
Arteta 發表於 2017-9-20 11:50
如果不能漂亮贏一場,我仍然支持炒RK

就算漂亮贏一場,我都仍然支持RK,
因佢嘅廢,頑固  ,用人唯親已經喺呢年幾 得已証實,
佢絕對唔係帶領我地更上一層樓嗰個人

BTW 我希望今場陣容
Joel
Kenny Holgate Jagielka Martina
Davies Besic
Lookman Klaassen Mirallas
Niasse

小勝 1:0 晉級
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-9-20 13:43
爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:42
佢絕對唔係帶領我 ...

就算漂亮贏一場,我都仍然支持炒RK
作者: barker    時間: 2017-9-20 14:44

都話愛華頓董事局和英倫三島的愛迷未有強烈聲音要朗奴高文立即被炒喎
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 15:09
barker 發表於 2017-9-20 14:44
都話愛華頓董事局和英倫三島的愛迷未有強烈聲音要朗奴高文立即被炒喎

你咪睇下今晚或者星期六場波如果贏唔到有咩聲音囉
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 15:10

我都覺得放返Holgate打中堅對佢同對我地係最好
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-20 17:05
爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:43
就算漂亮贏一場,我都仍然支持炒RK

我都係咁話,機會一早俾晒佢,係佢無料扮4條,明明自己唔掂都要扮到好掂咁,炒無赦~
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-20 17:10
James_Beatkit 發表於 2017-9-20 15:10
我都覺得放返Holgate打中堅對佢同對我地係最好

係RK成日話買中堅,用holgate或browning拍住堅尼打中堅就已經搞掂啦,係都要借埋browning走,左閘如果唔借走 galloway 都可以等佢打下歐霸或杯仔,唔使等baines場場出無得抖啦。
作者: steven7    時間: 2017-9-20 17:15
今晚好大機會見返OVIEDO倒戈
因browning GALLOWAY冇得出
作者: evertonian95    時間: 2017-9-20 17:24
老實講, 長痛不如短痛, 杯肋食之無味, 早d出局早d换领隊
作者: barker    時間: 2017-9-20 17:50
Forever_Fan 發表於 2017-9-20 17:05
我都係咁話,機會一早俾晒佢,係佢無料扮4條,明明自己唔掂都要扮到好掂咁,炒無赦~ ...

HITC : 愛華頓一月想買 PSG 射手
作者: leonkit    時間: 2017-9-20 17:59
0:0
加時唔知發生咩事啦
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-20 18:07
steven7 發表於 2017-9-20 17:15

麥基迪一粒,奧維度一粒,gibson整多粒,最後禾根埋單送RK一程,聯賽杯雞肋要唔要都罷,送走瘟神,全力歐霸和聯賽算啦。
作者: barker    時間: 2017-9-20 18:09
Forever_Fan 發表於 2017-9-20 18:07
麥基迪一粒,奧維度一粒,gibson整多粒,最後禾根埋單送RK一程,聯賽杯雞肋要唔要都罷,送走瘟神,全力歐 ...

唔可以呀 , 今晚愛隊一定要贏
作者: nsno    時間: 2017-9-20 18:25

其實真係寧願有O8喺道替換下Baines
後備嚟講佢算唔錯,可惜佢唔甘心做後備
宜家踢英冠都有啲嘥料
作者: nsno    時間: 2017-9-20 18:46
今晚呢場係咪唔會有人播?
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 19:15
Forever_Fan 發表於 2017-9-20 17:10
係RK成日話買中堅,用holgate或browning拍住堅尼打中堅就已經搞掂啦,係都要借埋browning走,左閘如果唔 ...

如果Keane+石仔真係好好J
但Holgate應該都唔會太差
加埋下季復出Mori都夠用嘅當然我仲對Penno有期望 希望佢呢季有進步

作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 19:19

好似聯賽盃唔計?
即係可以照出?

今晚仲有好多熟悉面孔
Gibbo, Rodders(Rodwell), Vaughan
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-20 19:20
nsno 發表於 2017-9-20 18:46
今晚呢場係咪唔會有人播?

應該冇
作者: Fuko~    時間: 2017-9-20 22:01
如果連借將都出得的話,爆冷都唔出奇。今晚禁少場數應該會有直播掛?? 雖然我唔會睇~
作者: 24cheung    時間: 2017-9-21 07:04
終於叫做大勝一場,但又黑仔到下次作客对車仔,今年真係好黑
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 07:24
止住咳先
http://hoofoot.com/?match=Everton_3_-_0_Sunderland_2017_09_20
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 07:26
Niasse 後備入來就整球靚波,真係一巴車落朗奴高文度

另外睇片覺得 davies 和 dcl 真係打得好
作者: Fuko~    時間: 2017-9-21 08:08
出副選打4-3-3贏波,出兩隻快的拉邊又有niasse入波,打左幾多巴落RK度。
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-9-21 08:36
Niasse 入波 鳩聞黑晒面,呢d 咪叫小鳩氣 law, btw Mirallas 又後備都冇,
作者: laukarwing    時間: 2017-9-21 09:09
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 07:24
止住咳先
http://hoofoot.com/?match=Everton_3_-_0_Sunderland_2017_09_20

Thanks for sharing.
作者: 拖肥1878    時間: 2017-9-21 09:25
進級後下一round作客車仔........即係完 !
作者: 愛華戰士    時間: 2017-9-21 09:35
睇左精華,呢場贏係好正路
打返個433 (一早話左唔係433 就踢451 架啦)
TD 中場睇落好活躍.....第一球同第三球佢都有功勞
卡拉臣都比左個半助攻比DCL 頭搥.......可惜中柱
辛度前邊有個DCL ....佢可以左右兩邊活動....第二球佢助攻
NIASSE雖然只係後備入場....但入果球顯示到佢有卡士.....當年1000萬鎊引入....( 宜家呢個偠買唔到半個).....RK 你條契弟唔該唔好再玩針對.....

連儂LOOKMAN都有得後備入下....米拉拿斯再一次無得玩.....唔知係咪RK 諗住星期六比佢正選所以唔用佢。
無乜睇到VLASIC 表現....只見佢有球右邊出波比到隊友攻門....佢有一定盤扭出波能力....

非常明顯O既係3 中堅對我地不適用....因為三個中堅有2個明顯不是用波型球員.....如果夾硬要佢地企得咁近黎猜波....佢地會無空位比同走位.....最好等佢地集中做返防務.....有波大腳....或者中場中落黎幫波再上......

作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 10:03
愛華戰士 發表於 2017-9-21 09:35
睇左精華,呢場贏係好正路
打返個433 (一早話左唔係433 就踢451 架啦)
TD 中場睇落好活躍.....第一球同第三 ...

呢度一早就講要打2翼,出3攻中實死,正路d出返兩隻翼拉闊來打空位多好多,講極都唔聽。Niasse 根本有身型和爆發力,技術唔係頂級,但今場唔控直接第一時間射波證明有一定功底,有target man 唔用,買唔到人就亞支亞佐,你唔識用人就唔識用人啦,其他領隊買的人就一定廢,你買個d就一定好?你靠馬仔先有咁多錢買人咋,你買的卡拉臣似乎今場都係無乜作為又點計先,出班後備重打得好過你倚重的正選,起碼有速度和活力先啦,真係一巴巴車落RK度。
作者: nsno    時間: 2017-9-21 10:24
大家唔好咁興奮住
呢場只係副選,下場英超就會出返三攻中,Niasse, Lookman, Kenny返返去U23
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 10:32
爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-21 08:36
Niasse 入波 鳩聞黑晒面,呢d 咪叫小鳩氣 law, btw Mirallas 又後備都冇,

我都想講
身為一個領隊你唔鍾意一個球員係你既事
你咪唔好比佢踢囉
做到好似又要安撫球迷又要驚自己比人炒先焗用咁
小9氣到一個點
咪比我睇死你之後又係會擺返佢係聯賽後備個度 挑

作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 10:33

Mirallas都係要望1月前RK走到佢先有機會架喇
唔係就到佢1月走
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 10:35
nsno 發表於 2017-9-21 10:24
大家唔好咁興奮住
呢場只係副選,下場英超就會出返三攻中,Niasse, Lookman, Kenny返返去U23 ...

我係非常樂意下場榜尾大戰RK再排3中堅/3攻中出黎
作者: Arteta    時間: 2017-9-21 10:36
nsno 發表於 2017-9-21 10:24
大家唔好咁興奮住
呢場只係副選,下場英超就會出返三攻中,Niasse, Lookman, Kenny返返去U23 ...

我都係咁諗,如果佢下場又出埋d 中鋒Sandro 攻中Rooney 施古臣 卡拉臣,咁就RK唔該快d 走!!!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 10:36
官網放左20分鐘精華,lookman出來好有威脅,完全覺得今場速度返晒來,明顯9文平時排陣有問題
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 10:41
Niasse出場到入波全場到網上都好多人櫈佢開心
我自己都係其中一個
佢真係好似冇咩怨言等機會
終於守得雲開

"Everton gave me a big opportunity to play in the Premier League. I've learnt a lot here"

作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 10:46

我都第一次見球隊入波,個領隊可以黑晒面,嘴up up,好唔憤氣咁,真係痴9線,niasse唔係我地球員來的咩?咁的領隊真係唔炒不足以平民憤丫
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 10:48
James_Beatkit 發表於 2017-9-21 10:35
我係非常樂意下場榜尾大戰RK再排3中堅/3攻中出黎

出3攻中然後輸埋,RK執包袱,絕對唔介意
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 10:53
拖肥1878 發表於 2017-9-21 09:25
進級後下一round作客車仔........即係完 !

如果對車仔出副選然後贏車仔,我真係好想知班主會有乜諗法,RK又會唔會黑面
作者: niclas    時間: 2017-9-21 11:24
總算可以拿番D信心番來啦!
作者: 愛華戰士    時間: 2017-9-21 11:44
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 10:46
我都第一次見球隊入波,個領隊可以黑晒面,嘴up up,好唔憤氣咁,真係痴9線,niasse唔係我地球員來的咩? ...

真係吹漲,人地阿仙奴山神見隊友射失波笑笑口...  (其實我覺得山神果下係投入....覺得入唔到可惜至有咁O既反應) 但D傳媒就話到佢無心留隊

相反我地呢條黑面硬尻領隊.........就憑呢個表情.....當地傳媒應該迫佢落台啦!
作者: barker    時間: 2017-9-21 12:08
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 10:53
如果對車仔出副選然後贏車仔,我真係好想知班主會有乜諗法,RK又會唔會黑面 ...

主場球迷賽後好開心 , 我估英格蘭的愛迷暫時可以消消氣
作者: Arteta    時間: 2017-9-21 12:12
barker 發表於 2017-9-21 12:08
主場球迷賽後好開心 , 我估英格蘭的愛迷暫時可以消消氣

赢新特蘭並不特別開心,話唒是低一級球隊,只不過多幾場機會高文,來緊四場賽事全勝才可令我消消氣
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 15:44

RK Post-match reaction from Niasse

“It was a great goal. His first touch on his chest and his finish with his right foot was great. It was a perfect goal.

“Everybody knows it was a difficult situation for him and it’s all about taking your chance when you get an opportunity and he showed tonight that he’s part of the team. Finally, you pick the player up and you put the players in the team who deserve it and who give that confidence to the team maybe in a difficult time or difficult moment.

“Maybe he doesn’t feel that pressure and that makes him even more dangerous for opponents.”

呢條友仔講野時有無諗下niasse的difficult situation 係邊個俾佢架?邊個一場都無出就話佢係隊內無前途無位置?然後連佢個 locker 都收埋,我重好記得niasse話佢係一隊無locker,當去同u23訓練,d野放係車上邊,練完就係去車度羅返d野回家個種無奈。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 15:55
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 15:44
RK Post-match reaction from Niasse

“It was a great goal. His first touch on his chest and his  ...

嘩 真係好9大方
作者: barker    時間: 2017-9-21 16:59
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 15:44

“It was a great goal. His first touch on his chest and his  ...

英倫三島的愛迷賽後無乜抗議聲喎
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 17:34
James_Beatkit 發表於 2017-9-21 15:55
嘩 真係好9大方

RK 唔係聞到魷魚香都唔肯俾機會niasse,佢打前點都好過朗尼和sandro,RK 成日想花大價錢買前鋒,拿,依家有啦,10m的niasse真心抵,前邊有niasse和鴨仔,依家唔好話無人啦,你唔識用人就出聲,大把球迷識排陣過你丫。

重有丫,我又睇你下場會唔會出米拉,根本今場出lookman和vlasic 時d波可以走兩邊快上爽好多,唔好再係中間泊大巴啦好心。
作者: wahton    時間: 2017-9-21 17:37
好奇一問, 其實一般u23隊員有冇LOCKER用的?
作者: barker    時間: 2017-9-21 17:38
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 17:34
RK 唔係聞到魷魚香都唔肯俾機會niasse,佢打前點都好過朗尼和sandro,RK 成日想花大價錢買前鋒,拿,依家 ...

你再俾朗奴高文機會去到聖誕快車後喇 , 到時 coleman , Bolasie 復出
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 17:53
wahton 發表於 2017-9-21 17:37
好奇一問, 其實一般u23隊員有冇LOCKER用的?

又係溫故知新的時間:

When Dutchman Ronald Koeman arrived at Everton in the summer, it has got even worse – telling Niasse he is no longer wanted at Goodison Park after seeing him play for just one half in a friendly.

He was also stripped of his shirt number and he was ordered to train with the club’s under-23 squad – but other more specific details show how fall his stock has fallen in under a year.

He told the Guardian: “I’m in the dressing-room with the under-23s but I don’t have a locker. The other players have where they put their stuff but I don’t.

I come with my bag and I just have a place that I know. I put my bag down, I train and after, I put everything in my car and go home.

u23 都有 locker,但 niasse 都無,真係聽到都心up,朗奴高文你琴晚賽後重講風涼話,話大家都知niasse的 difficult situation,我真係想話你去食屎啦~
作者: barker    時間: 2017-9-21 18:02
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 17:53
又係溫故知新的時間:

When Dutchman Ronald Koeman arrived at Everton in the summer, it has got eve ...

英格蘭愛迷都未鬧 , 你就日日鬧
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 18:05
barker 發表於 2017-9-21 18:02

呢度係香港,我理得英國個邊d愛迷鬧唔鬧,乜有關係咩?難道我鬧RK要得到英國的愛迷批準?你都傻傻地的
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-9-21 18:07
barker 發表於 2017-9-21 18:02

你都 on撚9, 係錯就要屌
作者: barker    時間: 2017-9-21 18:09
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 18:05
呢度係香港,我理得英國個邊d愛迷鬧唔鬧,乜有關係咩?難道我鬧RK要得到英國的愛迷批準?你都傻傻地的 ...

英倫三島的愛迷先係主人家 , 仲有對朗奴高文公平一的 , 希望他盡快令球隊重上正軌連贏幾場
作者: wahton    時間: 2017-9-21 18:31
爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-21 18:07
你都 on撚9, 係錯就要屌

師兄, 我地屌下領隊或球員就算啦, 自己人免傷和氣
作者: wahton    時間: 2017-9-21 18:33
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 17:53
又係溫故知新的時間:

When Dutchman Ronald Koeman arrived at Everton in the summer, it has got eve ...

咁都好仆街下

如果其他u23都冇locker, 都可以話一視同仁

做到咁絕擺明要趕人走
作者: barker    時間: 2017-9-21 18:38
wahton 發表於 2017-9-21 18:33
咁都好仆街下

如果其他u23都冇locker, 都可以話一視同仁

如果講我地後防差 , 隔離利狗一樣咁差 , 洛夫雲 , 卡拉雲完全不合格 , 有利狗迷已發起叫 KLOPP OUT 的聲音
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-21 18:42
barker 發表於 2017-9-21 18:38
如果講我地後防差 , 隔離利狗一樣咁差 , 洛夫雲 , 卡拉雲完全不合格 , 有利狗迷已發起叫 KLOPP OUT 的聲 ...

你牛頭唔撘馬嘴,邊個話緊後防差? 個個係度吊領隊,講前鋒,你就話我地講後防,師兄你真係完全撘錯線......
作者: barker    時間: 2017-9-21 18:46
Forever_Fan 發表於 2017-9-21 18:42
你牛頭唔撘馬嘴,邊個話緊後防差? 個個係度吊領隊,講前鋒,你就話我地講後防,師兄你真係完全撘錯線.... ...

今日 EVERTON twitter 咪講緊一月我地同車路士去爭卡雲尼
作者: nsno    時間: 2017-9-21 18:49

“Maybe he doesn’t feel that pressure and that makes him even more dangerous for opponents.”

嘩呢句真係難聽過粗口
人地入咗波都可以講到唔關個人能力事
作者: nsno    時間: 2017-9-21 18:50
barker 發表於 2017-9-21 18:46
今日 EVERTON twitter 咪講緊一月我地同車路士去爭卡雲尼

師兄你真係完全撘錯線
作者: barker    時間: 2017-9-21 18:52
nsno 發表於 2017-9-21 18:50
師兄你真係完全撘錯線

乘勝追撃希望後晚在主場打低般尼茅夫
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-21 19:57
nsno 發表於 2017-9-21 18:49

...

你不如話呢球有腳就入到算啦
抵你教唔到大會
作者: 24cheung    時間: 2017-9-21 21:11
barker 發表於 2017-9-21 18:46

唔好浪费時間去睇啲垃圾新聞啦,呢件無可能會嚟
作者: witzz    時間: 2017-9-21 21:15
白痴RK話俾大家聽我地隊波人腳係有,係我自己唔識用,都係嗰句,RK快啲過主。
作者: Fuko~    時間: 2017-9-21 21:33
nsno 發表於 2017-9-21 18:49

...

就算呢球易控落黎,都要你走岩位先得ga。
敢問你早幾場有邊個做到呢又?
作者: Fuko~    時間: 2017-9-21 23:17
James McCarthy is set to return to first-team training next week.
終於!!!!!!!!!!!! 起碼舒9冇態個陣可以用佢!
作者: barker    時間: 2017-9-21 23:23
Fuko~ 發表於 2017-9-21 23:17
James McCarthy is set to return to first-team training next week.
終於!!!!!!!!!!!! 起碼舒9冇態個陣 ...

傳愛華頓一月出 20M 斟介土超比錫達斯前鋒射手 Cenk Tosun
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-9-22 06:29
wahton 發表於 2017-9-21 18:31
師兄, 我地屌下領隊或球員就算啦, 自己人免傷和氣

Sorry,
人如其名,
天生比較火爆同爆炸,
尤其係對住d 又on9又stubborn 嘅人

(我指鳩聞)
作者: wahton    時間: 2017-9-22 11:29

作者: reedlo16    時間: 2017-9-22 14:31
朗奴高文對NIASSE是如何賤, 我想無可爭議了。即使作為一間公司管理層來講,員工返工,你連張寫字枱都唔俾佢坐低,係咪賤?莫講話你根本未清楚了解呢位員工係咪真係你想像中咁差。

不過係人都有錯,我就好想睇下今後高文點對待NIASSE,,如果佢KEEP住比佢後備落場或甚正選,咁我都會講, 向前看啦, 無謂再吊佢。

話說回來,NIASSE的專業態度真係無得頂,比著你咁被人對待,你會有咩反應?同樣情況,干地同DC講你唔係我杯茶,DC可以自己放自己假,玩擴工咁都係可以架。
而NIASSE就默默耗耘,做足訓練,打U23出盡力,其實真係一個相當正面,勵志的故事。
作者: Everton_    時間: 2017-9-22 17:40
reedlo16 發表於 2017-9-22 14:31
朗奴高文對NIASSE是如何賤, 我想無可爭議了。即使作為一間公司管理層來講,員工返工,你連張寫字枱都唔俾佢 ...

我最欣賞NIASSE既態度 比人收起LOCKER 但係U-23個個都用得 你既裝備,物品都要放係自己車
拎又要行返去 除又要行返去
比鳩文差唔多全放棄都一直無HEA場 後備落場即使只有幾十分鐘 都同你搏到盡
因為佢知道呢個舞台係佢一直期待 真心可以拍成一套電影
加油NIASSE 希望繼續有好既表現 等鳩文收皮
作者: wahton    時間: 2017-9-22 17:51
同意,亞屎未必好好波, 但態度真係一流

相信好多球迷都認同佢值得獲得一個機會
作者: Forever_Fan    時間: 2017-9-23 01:17
wahton 發表於 2017-9-22 11:29

Niasse 入波後 RK 的變臉表情真係精彩,百看不厭

唔知的睇到 RK 個樣仲以為比對方入左球添,點估到原來係己隊入左第三球

作者: Fuko~    時間: 2017-9-23 14:25
Oumar Niasse says Wednesday's reception gave him the confidence to score his first Everton goal.

And, in an exclusive interview with The Everton Show, Niasse said: “The fans made me feel very good, honestly.
They made me feel like the confidence was coming back and I was thinking I want to give back to them because of what they are giving to me.

They gave me a great feeling when I went to warm up. I said to myself, ‘the only thing I can do is to try to put the ball in the net’. That was a special moment that they gave to me.

“It [the goal] was something I was waiting for and I think also they were waiting for that - for me to give them a goal. Like I said, it was a great feeling and very important for me.

“It has made me feel more confident, it has made me feel that my teammates are more confident and also the fans are going to have more confidence in me.

“That’s good for Everton, for the team now and I think the best thing is to keep that and work hard all together, all the squad, the players, all together to try to bring the team back [on track], because we can do it.”

Last season, Niasse scored five goals in 19 games on loan at Hull City and, despite his lack of playing time at Goodison, says he has always retained belief he can prove a valuable asset for the Blues.

“In life, everything can happen,” he said. “That is what I am saying, always. Sometimes you think everything is going against you but it’s just the way that God chooses, the way that God gives to you. You have to live with that and be the nicest person you can be, work hard, be a professional and, even if you’re Under-18, Under-23 or with the first team, you have to work hard. That’s what I think is the best thing to do.

“It was a long wait to get that first goal but it’s a goal in the cup against Sunderland, a team from the Championship, so it was an important one, but the more important thing is that I have to keep working and look for the Premier League goals.

“We will see what happens there after but it is always good to have a goal, especially when the team wins - and we needed that win to bring the confidence back.”

態度真係一流,難怪隊友同球迷都禁支持佢...最初以為佢會係馬仔最大的水貨,原來到頭黎就算上唔到一線,剩係呢種心態打後備殺手都夠屈機。
當年買佢代替KONE或者真係冇錯。可惜,個季馬仔就走左
作者: James_Beatkit    時間: 2017-9-23 14:57
Fuko~ 發表於 2017-9-23 14:25
Oumar Niasse says Wednesday's reception gave him the confidence to score his first Everton goal.

An ...

最尾個句
佢態度真係近十年八年冇幾可見到
同意未必係一線但態度令所有人服同尊重(除左RK...不過我都唔知當唔當佢係人好)
作者: wahton    時間: 2017-9-23 19:31
Forever_Fan 發表於 2017-9-23 01:17
Niasse 入波後 RK 的變臉表情真係精彩,百看不厭

有趣有趣
作者: aeroplane602    時間: 2017-9-23 23:39
天地有正氣

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2