香港愛華頓迷討論區

標題: 歐霸盔附加賽次回合 作客對夏德 25/08/2017 3am [打印本頁]

作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-24 08:50
標題: 歐霸盔附加賽次回合 作客對夏德 25/08/2017 3am
魔鬼賽程 加 多名球員受傷
我希望咁出
Stekelenburg
Holgate Keane Williams Martina
Besic Schneiderlin Davies
Lennon Mirallas Lookman

將米拉推前打箭頭,俾 Rooney ,DCL 休息
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-24 08:51
希望 保持凊白身, 小勝 1:0
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 09:26
副選都夠照,估計再贏2球
作者: evertonian95    時間: 2017-8-24 11:03
你個陣都幾"副"吓
出双臣會唔會好d?
作者: evertonarteta10    時間: 2017-8-24 11:21
前3用施格臣 米拉 DCL
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-24 13:27
evertonian95 發表於 2017-8-24 11:03
你個陣都幾"副"吓
出双臣會唔會好d?

Klaassen 傷咗
Siguardsson 以現時狀態,只適宜作後備
作者: evertonarteta10    時間: 2017-8-24 14:00
都要出佢打番狀態
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 14:05
evertonarteta10 發表於 2017-8-24 14:00
都要出佢打番狀態

同意,就係季前無乜比賽,現時爭取上陣時間,羅返比賽狀態。
作者: 愛華戰士    時間: 2017-8-24 14:12
點都應該出D 副選啦

出米拉拿斯, LOOKMAN, 比錫, 連儂,

舒拉達連聯賽要停賽...呢場用佢....比GANA 休
比朗尼積基卡休息

其實照睇我地一線隊都唔係好夠人用。....太多傷兵
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 14:22
愛華戰士 發表於 2017-8-24 14:12
點都應該出D 副選啦

出米拉拿斯, LOOKMAN, 比錫, 連儂,

Martina  Holgate Williams Connolly
            Besic Schneiderlin
       Lennon   Sigurdsson   Mirallas
               Lookman / DCL

不如更冒險一些

作者: evertonarteta10    時間: 2017-8-24 14:32
我會排LOOKMAN打邊, 正前用番DCL.

呢場波雖然2:0, RK應該會保持中場優勢:

Holgate  Besic Williams Martina
             Schneiderlin
Lookman Davies Sigurdsson Mirallas
                  DCL

作者: barker    時間: 2017-8-24 14:47
我估 0-0 或夏德小膀 1-0
作者: nsno    時間: 2017-8-24 14:53
Baines 替補真係要快啲搵
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-24 16:16
1-1
作者: wahton    時間: 2017-8-24 17:02
barker 發表於 2017-8-24 14:47
我估 0-0 或夏德小膀 1-0

你長他人志氣, 滅自己威風
作者: barker    時間: 2017-8-24 17:06
wahton 發表於 2017-8-24 17:02

我只係唔敢睇小夏德踼主場
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 17:20
barker 發表於 2017-8-24 17:06
我只係唔敢睇小夏德踼主場

都唔明呢d係三線聯賽的球隊有乜好擔心,搵個勁d的球星都無,搵個身價高d的球員都無,排名咁低的球會真係連英冠實力都未必有,咁都好驚?
作者: barker    時間: 2017-8-24 17:28
Forever_Fan 發表於 2017-8-24 17:20

都唔明呢d係三線聯賽的球隊有乜好擔心,搵個勁d的球星都無,搵個身價高d的 ...

愛隊一定要留力星期日晚作客車路士架, 今晚肯定要輪換
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 17:32
barker 發表於 2017-8-24 17:28
愛隊一定要留力星期日晚作客車路士架, 今晚肯定要輪換

我有話唔輪換咩?

出呢個陣都夠殺啦~未驚過

Martina  Holgate Williams Connolly
            Besic Schneiderlin
       Lennon   Sigurdsson   Mirallas
               Lookman / DCL

唔係講笑,呢個陣裡面揀1-2個球員的身價都高過對方全隊的身價

作者: nsno    時間: 2017-8-24 17:35
wahton 發表於 2017-8-24 17:02

作者: nsno    時間: 2017-8-24 17:35
barker兄真係好可愛
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-24 17:40
正路中場比lookman,david,sigurdsson,米拉打係好正常,後場就真係估佢唔到佢會點擺位,不過我哋從來都估唔到我哋個戰術大師领隊想點?
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-24 17:44
八十年代的愛迷 發表於 2017-8-24 17:40
正路中場比lookman,david,sigurdsson,米拉打係好正常,後場就真係估佢唔到佢會點擺位,不過我哋從來都估唔 ...

比你估到就唔係RK啦,佢係真正的戰術大師,從未打過該位置的球員都可以放佢去打該位置,你話咁的做法點估到佢想點,就算有一日佢將 DCL 放係中中的位置,我都唔會驚訝
作者: niclas    時間: 2017-8-24 20:18
出線無問題啦!小勝吧!
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-24 22:21
nsno 發表於 2017-8-24 17:35

笑爆咀
呢場有3個目標
1)晉級 (first priority)
2)唔好再有球員受傷
3)盡可能輪換,俾班副選或冇態嘅球員操返起
作者: Fuko~    時間: 2017-8-24 22:32
9估下個陣容啦:

-----------------------PICKFORD---------------------

----------BESIC--------KEANE-------WILLIAMS----

HOLAGTE---T. DAVIES---舒拉達連---MARTINA--

-------------------------施古臣------------------------

------------MIRALLAS---------鴨鴨-------------------

後備唔估啦。我認為RK係打車仔之前一定會再俾機會班死野打多次3後衛,同埋亦都因為次回合的關係,希望用一個較防守的陣式去打。
呢場係施古臣考牌之戰,禁耐冇打足全場,呢場一定俾佢攞番感覺,照計一定係正選。
其他人因為輪換的關係就唔出啦。雖然BESIC份人比較熱血,之但係原來佢打得最多個季的聯賽都係冇拎紅...
佢又唔係完全冇腦得哂。所以俾佢下右中堅,可以幫到隊波帶個波上中場。
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 02:01

哇,打4-4-2!! 戰術大師又改打法! 真係場場都可以唔同陣式!
btw,有besic有lennon後備! 都真係算係禁。希望半場前入兩球,俾朗尼同baines休息下...
作者: aeroplane602    時間: 2017-8-25 02:57
https://youtu.be/7XNqIa1OrSg
作者: aeroplane602    時間: 2017-8-25 02:57
非官方live
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 03:06
球證放生我地啦...根本冇offside...個下照去的話就12碼+紅牌...
作者: barker    時間: 2017-8-25 03:08
都話夏德主場有料到
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 03:21
雖然馬天拿防守同速度都係英冠級,但佢d斬波真係拍得著而家的拜恩斯...
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 03:23
鴨仔打打下去左邊...家下朗尼正前...高文又出錯陣啦
作者: aeroplane602    時間: 2017-8-25 03:35
Lookman 完全唔掂
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 03:40
大家都唔跑的話,睇黎都冇意思,去訓算。
作者: aeroplane602    時間: 2017-8-25 03:45
小,比人沖力射球...
作者: Everton_    時間: 2017-8-25 03:46
比個世界波收死
作者: nsno    時間: 2017-8-25 03:47
要怪就怪自己組織唔到攻勢
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 03:48
有暗湧.....
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 03:49
打得好差,尤其Lookman, 吓吓斷
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-25 04:03
Lookman上次都已经成日斷,交波又唔準!真係要練下傳波啦!
作者: aeroplane602    時間: 2017-8-25 04:04
好q靚
作者: Everton_    時間: 2017-8-25 04:06
哇 真係痴撚線 40幾碼
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 04:06
Siguardsson 世界波
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-25 04:06
施古臣開齊!
作者: him0014028    時間: 2017-8-25 04:12
barker兄一定開心到彈起~~~
作者: him0014028    時間: 2017-8-25 04:24
對面22號渣住個波爭射12碼 仲要射失埋 番更衣室實比人吊起黎打

話說回來艾殊利廉威斯真係好慢 無論反應 速度都係
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-25 04:25
Pickford守12碼真係唔錯!
作者: nsno    時間: 2017-8-25 04:52
him0014028 發表於 2017-8-25 04:24
對面22號渣住個波爭射12碼 仲要射失埋 番更衣室實比人吊起黎打

話說回來艾殊利廉威斯 ...

Williams唔掂⋯⋯
作者: barker    時間: 2017-8-25 04:53
1-1 FT 愛隊正式入左歐覇盃分組賽
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 04:54
1:1 完場, 無可否認 Siguarsson 嗰球真係救命波,當然都要讚吓Pickford 擋出PK
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 04:55
him0014028 發表於 2017-8-25 04:24

話說回來艾殊利廉威斯 ...

條友 (22 號)應該返去俾人小到飛起
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-25 04:57
Williams 真係唔掂又慢,食位又食唔哂差啲又累事!
作者: tezsonee    時間: 2017-8-25 05:11
Pickford又再一次證明自己,咁既質素根本一D都唔貴,失個球都係人地世界波
作者: him0014028    時間: 2017-8-25 05:15
點都好啦 級已晉~值得開心既 不過真係要計劃下買中堅了 隊長長期黎講都係難靠
作者: tezsonee    時間: 2017-8-25 05:20
Siguarsson呢球世界波,畀咁多錢追,就係要係呢關鍵時刻入關鍵波
作者: 24cheung    時間: 2017-8-25 05:36
barker 發表於 2017-8-25 03:08
都話夏德主場有料到

撐你好耐啦。成日有人話夏德係英冠球隊
作者: 24cheung    時間: 2017-8-25 06:37
八十年代的愛迷 發表於 2017-8-25 04:03
Lookman上次都已经成日斷,交波又唔準!真係要練下傳波啦!

佢打後備會好好多
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 08:16
Echo player rating:

Pickford 8,Martina 7,Keane 6,Williams 6,Baines 7,Lookman 5,Besic 6,Schneiderlin 6,Calvert-Lewin 5,Sigurdsson 8,Rooney 7,Lennon (Lookman 45mins) 6

睇完20分鐘精華,今場應該係4-2-3-1,今場對方起腳射門好多,但真係中龍的其實唔多,控球在腳我地都較優,對方入個球係世界波,但你叫佢射多球咁的球估計都無可能,整隊夏德我仍然覺得威脅唔大,只係我地表現絕對係水準之下,尤其防守方面,下半場體力下降後就更加係,我留意全場d人根本跑動好少,個個唔知係跑唔郁定係唔肯跑,我諗前者居多,個個反應都食左豬油咁,當然打完曼城無耐就要舟車勞動,咁遠去到克羅地亞,回復未切可以理解。排陣方面,施古臣肯定係要出來羅狀態,今場入球也靠佢,我相信佢體力也是較好的一個,baines 和朗尼我真係覺得佢地好辛苦,咁的年紀接近1周3賽,明顯體力下降得厲害,尤其朗尼係前邊添,真係無可能咁用法,咁樣朗尼都唔會打得好。DCL 和 Lookman 都打得差,但 lookman 造就左連儂終於有得打半場,都係好事。DCL 其實我都覺得佢跑唔郁,好多時間隱形,覆蓋範圍又少,換走時都覺得佢好累,其實佢都差唔多場場有得打,才20歲也需要休息。威廉斯由熱身賽開始表現下滑得好厲害,今場12碼也是佢的問題,隊長現在明顯較佢穩定,以咁的趨勢落去,下季佢可以安心做後備,後季約滿拜拜。堅尼其實打足咁多場正選,佢今場表現都下降,真係無一場輪換佢,佢今場反應都慢左。比錫好努力,雖然表現一般,但佢都需要上場時間操起個態。以晉級為目標的話,這場收貨。
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-25 08:50
Baines, Rooney, Keane 真係差唔多場場踢足,差唔多斷電
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-25 08:58
雖然晉級係開心
但前邊仍然有唔少問題
人腳上前場係比上季多左選擇
但我真係唔明RK搵一個前鋒打邊係咩玩法
仲要契仔係冇諗過交波只係想一個扭幾個既時候
另外真係睇唔到前場進攻模式
肥仔冇錯依然要讚佢真係好勤力
但佢可以成場走幾多次返後拎波先
成場波佢不下頂左4-5球
點解唔一早簡單兩邊用米拉+LOOKMAN/連濃?
所以前邊一日唔知佢想點情況下
唔好以為多左人就會好攻得
另外不得不承認對面實力真係好一般
後防不穩前邊又控唔到波
12碼好多人讚PICKFORD但睇真D個球根本就係射得差
要讚反而係應該佢落地封左對面窄角個球
比錫打正選中場我反而覺得幾好
看似平平無奇但防守上算做到野傳波亦準
有球吊上去比施格臣啱啱好用多D佢啦
我依然對球隊前邊有擔心
希望對車可以打返對鏝既水準守和1分
作者: witzz    時間: 2017-8-25 09:08
點解唔出米拉拿斯.....
作者: Jassoo    時間: 2017-8-25 09:50
好明顯佢地個個都好攰,喺咁密集賽程要用慳體力打法其實係應該,所以今場表現水凖之下可以理解
作者: evertonian95    時間: 2017-8-25 09:59
八十年代的愛迷 發表於 2017-8-25 04:57
Williams 真係唔掂又慢,食位又食唔哂差啲又累事!

其實佢係最尾攔截miss嗰個, 之前個波連漏兩個自己人先到佢
作者: evertonian95    時間: 2017-8-25 10:06
tezsonee 發表於 2017-8-25 05:11
Pickford又再一次證明自己,咁既質素根本一D都唔貴,失個球都係人地世界波

嗰球好似有脚指尾拉右西, 否则pickford—定托到波底
作者: evertonian95    時間: 2017-8-25 10:10
爆炸拖肥糖 發表於 2017-8-25 08:50
Baines, Rooney, Keane 真係差唔多場場踢足,差唔多斷電

barines應該就快乾塘
keane—定冇問題
rooney真供要比佢休息吓!
作者: evertonian95    時間: 2017-8-25 10:17
Forever_Fan 發表於 2017-8-25 08:16
Echo player rating:

Pickford 8,Martina 7,Keane 6,Williams 6,Baines 7,Lookman 5,Besic 6,Schne ...

但lenon都係打到冇哂影 傳球都係斷
比錫我感覺上都幾矛
作者: leonkit    時間: 2017-8-25 10:18
keane 唔出唔得
williams今日對呢隊都比人搞 膠味濃
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 10:22
https://www.youtube.com/watch?v=ijDiSWttSoM
我覺得你搵舟車勞動同連場硬仗黎做打得差的藉口唔多岩。克羅地亞已經唔算話好遠,只係係意大利隔離...
更何況你打得歐洲賽就預左...再加上我地有4-5個球員上場根本打唔足半場。佢地D表現今日都唔算好突出,成隊都企向度唔願跑。
兩個入球都係有唔少運氣入番黎...人地個球就省中左人,我地個球其實施古臣都有少少失位加埋人地龍門犯錯企太出先入。
PICKFORD係救左12碼,但上半場至少我睇個段佢都好幾次傳D半自殺波俾隊友。更何況比賽初段,球證走甩左佢張牌同12碼。
BESIC D傳波係幾OK,問題係佢好似好驚上前禁? 我見舒拉同佢都唔多參與進攻或者係前面派牌? 呢個係RK D戰術?
ANYWAY,入左分組賽,恭喜愛記~!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 10:27
James_Beatkit 發表於 2017-8-25 08:58
雖然晉級係開心
但前邊仍然有唔少問題
人腳上前場係比上季多左選擇

同意師兄的說法,由熱身賽到正式開季,RK 的排陣還是令人摸不著頭腦,球員好多時又唔係佢最舒服的位置,今場更突顯唔夠前鋒,本身差唔多1周3賽,朗尼和DCL本來就應該輪換,尤其朗尼,打足咁多場,根本無理由睇唔到佢體力係過去2場比賽的下半場開始無氣,咁都唔輪換真係有問題。DCL活動範圍主要係晒左邊,部份時間隱形,Lookman應該打左邊,佢極少打右邊,但RK放佢係右邊。Baines和堅尼都係場場打足,Baines 你話無替補都算,堅尼昨晚都無氣啦,落腳時機都反應唔好了。

睇返個陣,有唔同說法,skysport的排陣似乎比europa官網可信

Pickford
Martina   Keane   Williams   Baines
          Besic    Schneiderlin
Lookman   Sigurdsson    DCL
                   Rooney

搵DCL 打左翼都唔出米拉,連儂,佢地得罪你?有氣有力的米拉都唔出?
Lookman 一直打左好過打右,以前都試過打右唔掂啦,又放佢打右?
DCL係咪好唔掂,如果唔係施古臣的活動範圍點解同DCL一樣係晒左邊?咁係咪代表右翼位的Lookman和馬天拿分擔唔到攻勢?
防守今場好差, Keane和Williams都一般,好多空位,DCL和馬天拿今場也防守一般,馬天拿位置推到幾前下,幸好對面真係有限公司,弱攻對弱防才打到半斤八兩,體力問題嗎?
比錫表現不過不失,但佢之前出場較少,有咁的表現都不錯了,係嫌佢太多大腳長傳,不過整隊都缺乏小組組織的攻勢,或者無體力,大家唔走動和走位,企定定踢波,唔長傳又可以點做?
所以今場可以講攻防都無乜 form,只係對面也不是甚麼強隊,突顯唔到個缺失出來。

作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 10:30
evertonian95 發表於 2017-8-25 10:17
但lenon都係打到冇哂影 傳球都係斷
比錫我感覺上都幾矛

連儂雪到硬晒啦,上季無點出,今季熱身賽好似才出過一兩次的半場咋,你想佢有乜表現,佢現時真係要多d比賽時間操狀態。

比錫係羅牌王,所以我一直覺得佢打中場好,唔好做後防,唔係送12碼比人

作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 10:34
Fuko~ 發表於 2017-8-25 10:22
https://www.youtube.com/watch?v=ijDiSWttSoM
我覺得你搵舟車勞動同連場硬仗黎做打得差的藉口唔多岩。克羅 ...

你話球證走甩左pickford張牌同12碼?係咪講 pickford 攬到腳個球,個球係對方一早越位先無事,唔係一定12碼加黃牌,即紅都唔係唔可能。
作者: barker    時間: 2017-8-25 10:44
Forever_Fan 發表於 2017-8-25 10:34
你話球證走甩左pickford張牌同12碼?係咪講 pickford 攬到腳個球,個球係對方一早越位先無事,唔係一定12 ...

Gueye 點解無踼 ?
作者: Fuko~    時間: 2017-8-25 10:45
Forever_Fan 發表於 2017-8-25 10:34
你話球證走甩左pickford張牌同12碼?係咪講 pickford 攬到腳個球,個球係對方一早越位先無事,唔係一定12 ...

個球睇慢鏡係ONSIDE,係球證自己誤判。所以我先話PICKFORD走甩左...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 10:50
barker 發表於 2017-8-25 10:44
Gueye 點解無踼 ?

話腳有d痛,照完無事,但保險唔出,其實唔出正路,佢都場場出,比錫又唔係唔打得呢個位。

我仍然覺得RK的排陣不倫不類,成日叫球員打佢唔善長的位置,都唔知呢位戰術大師究竟諗乜。

作者: barker    時間: 2017-8-25 12:05
施古臣仍然要提升狀態 , 不過可證明我對他期望無睇錯
作者: leonkit    時間: 2017-8-25 12:20
米拉呢2場都無得出 可能最後關頭有機會走...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-25 12:24
leonkit 發表於 2017-8-25 12:20

連歐霸都無得出,上場聯賽又係,寧願搵DCL打翼都唔搵佢,寧願搵Lookman打佢唔善長的右翼都唔出米拉呢個正宗右翼,比我直頭交轉會申請走啦。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-25 12:33

我都覺得好離譜
你話陣式所限唔出佢唔怪你
出lookman換連濃都冇去就有D過分
星期日我覺得佢都係後備多
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-25 12:34
Forever_Fan 發表於 2017-8-25 10:27
同意師兄的說法,由熱身賽到正式開季,RK 的排陣還是令人摸不著頭腦,球員好多時又唔係佢最舒服的位置, ...

所以黎緊呢幾場就見真章
當然到時應該又有人會講未夾慣

作者: 愛華寶寶    時間: 2017-8-25 13:46

睇埋星期日對車仔,希望係留力對車仔先出
作者: nsno    時間: 2017-8-25 15:10
愛華寶寶 發表於 2017-8-25 13:46
睇埋星期日對車仔,希望係留力對車仔先出

冇可能啦
呢兩季都不太重用佢,點會俾佢對車仔
作者: 愛華戰士    時間: 2017-8-25 15:11
晉級當然係好事,至少打返次歐霸分組賽先。

LOOKMAN 根本波底有限....佢不適宜做波....只適宜前邊入涉攻門
米拉拿斯再一次被拒諸門外.....今季我諗佢都無乜運行了....季中或季尾走得

宜家好大鑊係季初咁多場波....場場唔同陣容....唔係人腳唔同....係戰陣唔同.....星期美點咁.....球員點適應?
朗奴高文你用朗尼同拜恩斯用到咁盡.....點搞?

作者: 愛華寶寶    時間: 2017-8-25 15:12
nsno 發表於 2017-8-25 15:10
冇可能啦
呢兩季都不太重用佢,點會俾佢對車仔

不過都係自己唔爭氣,穩定性真係好低下時好時 壞
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-8-25 17:30
evertonian95 發表於 2017-8-25 09:59
其實佢係最尾攔截miss嗰個, 之前個波連漏兩個自己人先到佢

佢係人前邊食左人個位都可以一腳清左佢啦,但又要孤寒想比龍門,位又食唔哂感觉佢季初跌watt 幾利害!
作者: coyb    時間: 2017-8-26 02:00
對住一隊普普通通弱隊都無咩霸氣, 靠一球可以話係-6波先唔洗撳平安鐘。 球隊離TOP 4 水平尚遠。

問題仍然係老問題, 中場無KEY MAN  , 策應力不足, 下下靠月巴 墮後不是辦法。
防守今場都係麻麻地。下場隊長復出吧。

作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-26 08:48
coyb 發表於 2017-8-26 02:00
對住一隊普普通通弱隊都無咩霸氣, 靠一球可以話係-6波先唔洗撳平安鐘。 球隊離TOP 4 水平尚遠。

問題仍然 ...

今場施古臣已經打攻中位做key man,做攻中的表現就暫時一般,但入球係佢,雖然我都覺得有運氣成份。中場的舒拉達連開季至今覺得表現好一般,我隊第二高薪金,但呢幾場的表現真係一般,對車估計出davies打中中位,如果唔係就將施古臣推後一格打中中。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-26 17:58
Forever_Fan 發表於 2017-8-26 08:48
今場施古臣已經打攻中位做key man,做攻中的表現就暫時一般,但入球係佢,雖然我都覺得有運氣成份。中場 ...

應該會用besic+gana
上場RK賽後讚比錫
我自己幾鍾意佢
要兇狠攔截有要分波佢都可以
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-26 17:59
coyb 發表於 2017-8-26 02:00

問題仍然 ...

所以成日肥仔落完黎拎波再分比兩邊後
自己又要秒速入禁區
有咩辦法唔60-70分鐘就冇氣
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-26 19:36
James_Beatkit 發表於 2017-8-26 17:58
應該會用besic+gana
上場RK賽後讚比錫
我自己幾鍾意佢

Besic才剛打完,體力都未回,出davies或施古臣做中中比較好。gana都唔知出唔出得,隨時佢地TD或施古臣配比錫係中場。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-8-26 19:43
Forever_Fan 發表於 2017-8-26 19:36
Besic才剛打完,體力都未回,出davies或施古臣做中中比較好。gana都唔知出唔出得,隨時佢地TD或施古臣配 ...

Gana RK話佢出得
正路一定出佢
出siggy防守力接近0
應該唔會咁出
作者: Forever_Fan    時間: 2017-8-26 20:02
James_Beatkit 發表於 2017-8-26 19:43
Gana RK話佢出得
正路一定出佢
出siggy防守力接近0

咁卡拉臣都傷左,我都估唔會放施古臣係中中,我個人較想放TD係中中試下,佢攻守較為平衡,比錫本來就少出,狀態較差,幾日前才踢90分鐘,體力應該未回復,認為用TD較好。
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-8-26 20:25
Forever_Fan 發表於 2017-8-26 20:02
咁卡拉臣都傷左,我都估唔會放施古臣係中中,我個人較想放TD係中中試下,佢攻守較為平衡,比錫本來就少出 ...

你永遠都唔會估到 RK 諗d 咩,
正如週中我都估唔到 Rooney, Baines 要踢足 90 mins,
Mirallas 連 後備都冇得出
作者: wahton    時間: 2017-8-26 23:02
施古臣第一場正選上陣

即刻整球世界波證明身價...!!!!!!!!!勁癲

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2