香港愛華頓迷討論區

標題: 227th 馬西賽特郡打吡 vs Redshite [打印本頁]

作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-15 12:06
標題: 227th 馬西賽特郡打吡 vs Redshite
開波時間為星期二凌晨4點

如果可以打番對阿仙奴個氣勢個種激情個種迫搶
再拎到分一D都唔出奇
如無意外應該會用番上場陣式
但希望中場M16拍G17
起碼夠活力先
但千祈唔好再用M16+G17+B18
冇左積仔同Mori問題不大既
希望可以先係主場殺低猁狗先
COYB!

作者: wahton    時間: 2016-12-15 16:59
結果其次

最緊要打返上場D鬥心出黎先啦!
作者: laukarwing    時間: 2016-12-15 17:00
爭取兩連勝吧!
作者: sls16995    時間: 2016-12-15 17:11
對面少我地一日休息 我地其實好大優勢
作者: Forever_Fan    時間: 2016-12-15 21:09
平局可以接受
作者: barker    時間: 2016-12-15 21:48
Forever_Fan 發表於 2016-12-15 21:09
平局可以接受

愛華頓一定要在主場赢利狗 , 我接受不到打和
作者: jacks66    時間: 2016-12-16 00:00
繼續打好場波...加油
作者: barker    時間: 2016-12-16 00:08
朗奴高文想一月賣走巴克里
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-16 10:23
barker 發表於 2016-12-16 00:08
朗奴高文想一月賣走巴克里

人都未買到諗賣人叫佢走啦
雖然得0.1%可信性
作者: barker    時間: 2016-12-16 15:30
baines sign 2 years new deal
作者: barker    時間: 2016-12-17 22:51
愛華頓出左財政報告
作者: laukarwing    時間: 2016-12-18 19:14
barker 發表於 2016-12-16 15:30
baines sign 2 years new deal

Barry signs 1 year new deal.
作者: barker    時間: 2016-12-18 19:26
laukarwing 發表於 2016-12-18 19:14

但朗奴高文真想賣走巴克里 ?
作者: laukarwing    時間: 2016-12-18 20:24
laukarwing 發表於 2016-12-18 19:14

Holgate signs 5 years deal until 2021.
作者: laukarwing    時間: 2016-12-18 20:27
barker 發表於 2016-12-18 19:26
但朗奴高文真想賣走巴克里 ?

既然朗奴高文想賣走巴克里,就將他賣給新特蘭吧!
作者: barker    時間: 2016-12-18 20:57
laukarwing 發表於 2016-12-18 20:27
既然朗奴高文想賣走巴克里,就將他賣給新特蘭吧!

傳朗奴高文想將巴克里定價 35-40M 賣俾 Spurs , 然後再將錢簽入迪比 , 舒拉達連
作者: laukarwing    時間: 2016-12-19 14:20
barker 發表於 2016-12-18 20:57
傳朗奴高文想將巴克里定價 35-40M 賣俾 Spurs , 然後再將錢簽入迪比 , 舒拉達連 ...

他們絕對買得過。
作者: barker    時間: 2016-12-19 17:58
laukarwing 發表於 2016-12-19 14:20
他們絕對買得過。

但恐防適得其反
作者: 拖肥糖    時間: 2016-12-19 22:05
其實我好矛盾,derby不容有失,但呢場俾rk過關對球隊為禍更大
作者: Fuko~    時間: 2016-12-19 22:12
拖肥糖 發表於 2016-12-19 22:05
其實我好矛盾,derby不容有失,但呢場俾rk過關對球隊為禍更大

學其他會員講,炒都要等季尾。係輸都唔係呢場輸...
BTW,如果佢禁好野帶番起隊波的士氣,你又唔可以話佢真係差...
上季馬仔衰係衰係帶唔番起隊波...
作者: barker    時間: 2016-12-19 23:03
Fuko~ 發表於 2016-12-19 22:12
學其他會員講,炒都要等季尾。係輸都唔係呢場輸...
BTW,如果佢禁好野帶番起隊波的士氣,你又唔可以話佢 ...

一定要在 goodison park 主場打低利狗
作者: tongtong    時間: 2016-12-20 04:38
上半場打咗30分鐘, 每一球波在盧卡古腳下都斷, 爭頂次次都輸俾人, 在禁區接應傳中波每次想射都被人快一腳踢走, 今場波最廢就是佢, 第二個就是華倫西亞, 憑觸球都甩, 佢地兩個幫利記後防"解圍"!
作者: tongtong    時間: 2016-12-20 04:54
真是慘, 上半場我地好多功勢控制戰局, 利記根本完全無功勢, 盧卡古同華倫兩個敗家仔今日表現真是差到無朋友, 如果米拉在陣上半場一定領先! 想大腳斬上前俾盧卡古做"二傳"set俾隊友, 就算俾佢頂到個波都一定交俾對方球員,真是唔知以為琴晚盧卡古同華倫成晚走咗去wet,踢到成隻"軟腳蟹"無哂力!
作者: wahton    時間: 2016-12-20 04:56
我睇緊既真係今季既愛華頓嗎???!!!

上半場憑極之體力化既踢法壓迫對手, 贏哂氣勢+控球比率

亦迫到對手做唔到攻勢

場場踢到呢半場咁, 姑勿論賽果如何我相信大部份球迷都會收貨...

而家較擔心咁既踢法, 體能可以捱到幾耐

作者: Fuko~    時間: 2016-12-20 05:53
都失得幾唔夠運下...
作者: 拖肥1878    時間: 2016-12-20 05:59
巴克里又打足全場,但完全唔知打乜鳩
作者: Everton_    時間: 2016-12-20 06:00
唉 咁都比利狗贏到
作者: 彈地    時間: 2016-12-20 06:00

補時仲輸球咁既球真的瞓唔着但是下半場完全無勢
作者: 拖肥1878    時間: 2016-12-20 06:03
完全唔明點解換華倫西亞都唔換巴克里
作者: tezsonee    時間: 2016-12-20 06:05
下半場成隊波行行企企,連反擊都懶得跑上去,半隊隱形

ROBLES救球靚波,失番球咁既波,反應慢到,可以講再見

新仔Calvert-Lewin,真呢幾年最差,跑都唔跑

辛苦COLEMAN同BAINES,盡全力踢足全場真係得佢2個

作者: reedlo16    時間: 2016-12-20 06:05
有無人話我知,點解換出個個叫華倫西亞,而唔係有牌兼唔知打乜鳩嘅巴克利
作者: Fuko~    時間: 2016-12-20 06:06
拖肥1878 發表於 2016-12-20 06:03

新仔完全打唔出水準...唔知係咪太緊張...呢D位換黎出黎,至少都上下腳帶下波走前去。
走唔埋入黎一齊守的話,我不如用HOLGATE。
作者: Fuko~    時間: 2016-12-20 06:09
tezsonee 發表於 2016-12-20 06:05

個球自己D球員都擋哂視線啦...撞完柱個下,個波都背對著佢,搵唔切都好正常。
反而係一對中堅反應慢就真...真係插洛賓斯反而係插佢企位太差...對手落哂地原來都封唔哂位。
作者: tongtong    時間: 2016-12-20 06:09
高文是否白痴, 今場作出一個咁差的調動, 調個新仔出來, 都無心贏波, 你出米拉同holgate啦已經改變戰局啦!
作者: wahton    時間: 2016-12-20 06:12
彈地 發表於 2016-12-20 06:00
補時仲輸球咁既球真的瞓唔着但是下半場完全無勢

冇辦法, 上半場搶得好盡

我覺得用左兩個換人名額黎入替傷兵(麥卡菲, 堡堡)係致命傷, 因為成隊人莫哂但冇後備補充返D活力......

打比呢D節奏咁快既比賽, 出巴利冇著數(當然都冇咩其他人選)

呢場突顯左麥卡菲既重要性, 冇佢中場明顯唔夠搶

整體黎講都算收貨, 始終都盡哂力

作者: wahton    時間: 2016-12-20 06:14
拖肥1878 發表於 2016-12-20 06:03

華倫西亞莫哂, 換個好氣好力既後生仔幫手追下人我覺得正路WO
作者: wahton    時間: 2016-12-20 06:15
tezsonee 發表於 2016-12-20 06:05

個人覺得唔係懶得跑上去

係上半場搶得太盡, 想谷都谷唔起
作者: nsno    時間: 2016-12-20 06:15
真係一出Barry就打唔返上半場咁嘅波
不如擺Davies上嚟後備好過
作者: Fuko~    時間: 2016-12-20 06:16
nsno 發表於 2016-12-20 06:15
真係一出Barry就打唔返上半場咁嘅波
不如擺Davies上嚟後備好過

可以諗下HOLGATE拍GUEYE就真。
作者: tezsonee    時間: 2016-12-20 06:21
Fuko~ 發表於 2016-12-20 06:09
個球自己D球員都擋哂視線啦...撞完柱個下,個波都背對著佢,搵唔切都好正常。
反而係一對中堅反應慢就真. ...

撲個下都唔好,本身個波都唔係好大威脅,都唔緊要,落地之後唔即刻起身個下先係最差
作者: tezsonee    時間: 2016-12-20 06:24
Fuko~ 發表於 2016-12-20 06:06
新仔完全打唔出水準...唔知係咪太緊張...呢D位換黎出黎,至少都上下腳帶下波走前去。
走唔埋入黎一齊守的 ...

真係出HOLGATE好過,起碼佢迫搶到,做新仔球技唔好唔緊要,最近要肯跑,見佢成個雪糕筒
作者: tezsonee    時間: 2016-12-20 06:33
wahton 發表於 2016-12-20 06:12

我覺得用左兩個換人名額黎入替傷兵(麥卡菲, 堡堡)係致命傷, 因為成隊人莫哂但冇 ...

要買人,成隊後備都冇咩人選,換左巴利出黎,中場少左個人跑,真係打少個,睇緊GANA少左個幫手,真係跑唔曬

前面真係只靠巴克利同盧卡古真係死得,呢幾季完全冇人同佢地爭位,冇競爭點會有進步
作者: nsno    時間: 2016-12-20 06:40
其實今場係輸運嘅
除咗換新仔唔換Mirallas之外其實高文都冇咩嘢可以做
但係前中後場一定要分別至少買一個人
作者: reedlo16    時間: 2016-12-20 08:07
熱刺,一月巴克利3 千萬鎊賣畀你。
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-20 11:01
wahton 發表於 2016-12-20 06:12

我覺得用左兩個換人名額黎入替傷兵(麥卡菲, 堡堡)係致命傷, 因為成隊人莫哂但冇 ...

我寧願佢換聰明仔
起碼有氣有力D
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-20 11:42
我又唔明點解大家係咁插巴克利
係 尋晚佢的確建樹唔多
但睇到佢起碼有番打吡應該有既個團火
個球雖然係肉酸但睇見都開心
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-20 11:47
傷M16影響好大
特別係對強隊好需要呢種破壞性球員
所以巴利入黎成個下半場我地中場係輸哂
加埋用埋換龍個名額的確可以調動既選擇唔多
但既然得番一個真係唔明RK條友諗乜
唔換米拉入黎要比機會新人唔係咁樣比
你贏/輸緊2,3球冇所謂
但明明和緊波又見到猁狗壓哂上黎天加應該換個打反擊更加有證明既米拉啦
作者: evertonfan1986    時間: 2016-12-20 12:12
所以一早講左巴利太慢, 仲要搵個年紀甘大打正選, 拖慢節奏, 補位唔夠快, 很易有空位, 但唔明外國多數讚佢
今場証明冇巴利, 我地一樣扛到快速迫搶
平時好似就巴利, 將防線拉後, 減少空位, 因為佢一壓上, 返唔到來
1月冇埋 GUEYE, 真係死得
作者: tongtong    時間: 2016-12-20 14:17
其實如果你是稍為資深的球迷, 都應該留意到米拉每逢打比戰對利記就踢得特別醒神(註: 就算之前接近的比賽狀態欠佳,去到打比就突然回勇), 尤其是如果下半場你要打突擊就一定要靠他的"快速推進", 他之前的打比都試過好多次頻頻以個人技術"以一敵二 或 以一敵三"扭過利記的中後防球員, 唔信你可以問吓香港的利迷, 成隊拖肥佢地最驚既唔係盧卡古, 係米拉, 佢地時時都話最驚出米拉在邊路攪攪震"SM"佢地右路!
作者: coyb    時間: 2016-12-20 17:36
tongtong 發表於 2016-12-20 06:09
高文是否白痴, 今場作出一個咁差的調動, 調個新仔出來, 都無心贏波, 你出米拉同holgate啦已經改變戰局啦!  ...

又一次睇得出高文自以為是的性格。

條新仔上一場以經派膠 (臨尾禁區頂解圍傳比對手), 差啲累街坊。
今場 竟然又換佢出黎??? 佢出黎有什麼貢獻請問????  係咪腦裝屎?
作者: coyb    時間: 2016-12-20 17:38
tezsonee 發表於 2016-12-20 06:21
撲個下都唔好,本身個波都唔係好大威脅,都唔緊要,落地之後唔即刻起身個下先係最差 ...

你估拍武打片咩... 落左地即刻彈起身 XDDD

要怪就怪 WILLIAMS 企喺度睇波...

上次 FUNES MORI 係咁, 今次輪到佢。
作者: coyb    時間: 2016-12-20 17:42
下半場成場比人壓住。

輸係正常。同意有巴打話浪費左2個換人名額係致命傷, 最後果個換個新仔出黎唔知做咩9 就更加無言。

1) WILLIAMS , BARKELY, LUKAKU 今場都要屌。
2) 上半場仲有啲勢, 下半場無左McCARTHY 真係半若兩隊。
作者: coyb    時間: 2016-12-20 17:42
reedlo16 發表於 2016-12-20 08:07
熱刺,一月巴克利3 千萬鎊賣畀你。

唔制呀
作者: coyb    時間: 2016-12-20 17:45
tongtong 發表於 2016-12-20 14:17
其實如果你是稍為資深的球迷, 都應該留意到米拉每逢打比戰對利記就踢得特別醒神(註: 就算之前接近的比賽狀 ...

屌... 真係不能同意更多。  米拉打幾多場好波都無用, 高文就係死攬自己嘅親兵。

(請原諒我的用詞, 因為到現在仍然好火..)
作者: barker    時間: 2016-12-20 17:55
coyb 發表於 2016-12-20 17:45
屌... 真係不能同意更多。  米拉打幾多場好波都無用, 高文就係死攬自己嘅親兵。

(請原諒我的用詞, 因為 ...

係咪要即炒朗奴高文 ? Moshiri 第一個反對
作者: coyb    時間: 2016-12-20 18:18
barker 發表於 2016-12-20 17:55
係咪要即炒朗奴高文 ? Moshiri 第一個反對

點解你覺得佢會反對?

我覺得高文有點 不識轉彎。
見自己隊波成個下半場比人禁住砌, 都遲遲不作調動?
(先不講佢換巴利出來的效果有幾差勁)
作者: tongtong    時間: 2016-12-20 18:37
如果有睇盧卡古上半場比賽, 真是嘔血呀, 佢狀態真是差到連"港甲"前鋒都不如, 好多時接應隊友傳球"一控就甩", 或者被對方後衛一拍就甩, 誤傳多多, 唔知真是以為佢昨晚夜蒲"打飛機"打到腳軟, 所以比賽時有心無力!
佢的水準真是好唔穩定, 他上季季初曾經試過一輪長時間保持穩定入球數字, 以為佢成熟進步啦, 點知今季又故態復萌,  表現"海鮮"!
作者: evertonfan1986    時間: 2016-12-20 18:52
點都好, 我認為隊波有好轉, 打出主場氣勢, 起碼打出賽前部署, 只係傷出2件, 局限左調動, 可以話唔夠運
後備力量唔夠, 個別位置唔夠強, 問題不嬲都存在, 唔可以咩都怪高文
巴克利根本唔夠料打攻中, 用其他領隊都唔會改變到佢成為世界級攻中, 搵另一個領隊都改唔到現時球隊 0 創造力 ,  除左買人, 我見唔到有其他方法
巴克利有價好放, 望下石頸就知啦, 放出30-35M, 點都買到個攻中
作者: nsno    時間: 2016-12-20 19:03
James_Beatkit 發表於 2016-12-20 11:47
傷M16影響好大
特別係對強隊好需要呢種破壞性球員
所以巴利入黎成個下半場我地中場係輸哂

同埋根本前面啲人唔識走位
用巴利放長波有鬼用咩
我寧願搵個快嘅打佢個位玩逼搶
作者: barker    時間: 2016-12-20 19:25
evertonfan1986 發表於 2016-12-20 18:52
點都好, 我認為隊波有好轉, 打出主場氣勢, 起碼打出賽前部署, 只係傷出2件, 局限左調動, 可以話唔夠運
後備 ...

曼聯同意以 12.5M 英磅送走迪比
作者: coyb    時間: 2016-12-20 20:30
evertonfan1986 發表於 2016-12-20 18:52
後備 ...

要睇下你講下半定上半

上半我覺得佢好 okay

下半我覺得你用美斯換巴克利都一樣無運行。
作者: nowhere    時間: 2016-12-20 20:56
最好下場連ROBLES都唔好出
作者: nsno    時間: 2016-12-20 23:22
nowhere 發表於 2016-12-20 20:56
最好下場連ROBLES都唔好出

堡堡同McCarthy傷成點
作者: coyb    時間: 2016-12-20 23:33
唯一開心係 麥卡菲 小爆發。 希望佢小傷快好! 如果係要打迫搶 咪再出巴利了。
作者: Fuko~    時間: 2016-12-20 23:52
coyb 發表於 2016-12-20 17:38
你估拍武打片咩... 落左地即刻彈起身 XDDD

要怪就怪 WILLIAMS 企喺度睇波...

平心而論,一對中堅同龍門都負責任...
洛賓斯自己企位差,中堅又淡淡定定睇戲...
作者: 拖肥糖    時間: 2016-12-20 23:53
主場不敗完結,打比輸波,最不幸o既全部發生晒…炒人呀!
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-21 09:54
後備 ...

始終難得出到個真係"自己人"出黎
同埋依家隊波有錢左未必需要咁等個幾十M
我唔會贊成賣巴克利
石仔單CASE唔同佢自己好想走
除非你話巴克利自己講明想走就唔同
不過睇得出RK係想賣佢多過留佢

作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-21 09:56
拖肥糖 發表於 2016-12-20 23:53
主場不敗完結,打比輸波,最不幸o既全部發生晒…炒人呀!

都係個句
我都想RK走
但又唔想佢呢場輸個種心情真係幾矛盾
作者: wahton    時間: 2016-12-21 11:48
呢場除左盧卡古之外, 其他球員冇太多野批評...

巴克利淨係睇佢平時懶懶行式防守, 呢場博命咁追人已經係刮目相看
進攻亦少左拖死個波, 快左放返個波出來, 當然間唔中交失波係佢不嬲存在既問題

巴利慢係人都知, 打比呢D咁快既波好難要求要佢周圍撲
但當對住中下游打守勢波既球隊, 我地的確需要巴利呢D控制到節奏, 傳球視野較廣既球員

新仔我覺得不過不失
可能高文見下半場個勢冇哂, 搵個後仔幫手追下人, 減輕後防壓力, 亦可理解

如果真係要搵個人批評既只有盧卡古
成場完全控唔到, 停唔到波, 傳又傳哂俾人
睇到火滾
作者: barker    時間: 2016-12-21 12:35
wahton 發表於 2016-12-21 11:48
呢場除左盧卡古之外, 其他球員冇太多野批評...

巴克利淨係睇佢平時懶懶行式防守, 呢場博命咁追人已經係刮 ...

Lukaku close to sign new deal for EVERTON , 100000 磅週薪
作者: nsno    時間: 2016-12-21 14:57
barker 發表於 2016-12-21 12:35
Lukaku close to sign new deal for EVERTON , 100000 磅週薪

唔撚係呀?
作者: evertonfan1986    時間: 2016-12-21 15:02

差唔多, 簽完妁, 賣出去可以貴D 英超平均年年入到十幾球球星真係唔多, 試問愛記之前邊位前鋒倣到甘高入球量, 如果要數, 可能要去到80年代
1年雙位數唔難, 但年年都KEEP 到就真係難, 証明左佢能力, 今時今日10萬磅, 我唔覺有咩問題

作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-21 15:24
續約我唔反對
一黎始終佢真係入到波打破左我地單箭頭一季就冇貨賣個問題
二黎佢仲係後生而且比亨利同Big Dunc教下佢應該仲有進步空間
三黎就算佢真係走起碼個價都叫高D

但最希望有人可以比到壓力佢
大家良性競爭對球隊對佢都係好事
作者: tongtong    時間: 2016-12-21 17:35

其實我留意咗盧卡古好耐, 他每逢參與國家隊的比賽上陣時就"活力十足", 踢得生龍活虎兼且非常勤力, 我肯定他賽前一定抖足精神!

但一回到愛華頓比賽就狀態非常飄忽, 以前試過有一陣子他在國家隊的正選位置被賓力基或奧歷冶搶走, 在英超比賽時佢就踢得好認真好博命, 之後搶回國家隊正選位置後,  就有時會突然走樣, 懶洋洋, 唔會場場交足貨呀! 佢根本俾人感覺是揀波嚟踢!

作者: barker    時間: 2016-12-21 17:44
evertonfan1986 發表於 2016-12-21 15:02
差唔多, 簽完妁, 賣出去可以貴D 英超平均年年入到十幾球球星真係唔多, 試問愛記之前邊位前鋒倣到甘高入球 ...

連尼加, BIG DUNC , 奇雲金保
作者: wahton    時間: 2016-12-21 17:51
盧生令我印象最深刻係借俾我地O個季,

感覺上係場場都咁落力
自從個冇左個辮子頭就變得"飄忽"

作者: evertonarteta10    時間: 2016-12-21 19:58
盧生唔係個種單打獨鬥, 以佢既智慧同技術呢一刻係冇可能做到.  我認為打倒三角或平排, 2翼變INSIDE FORWARD支援盧生, 邊條比哂2隻WING BACK咁反而好少少.  AT LEAST我睇到BARKLEY打倒三角左CM係好過打正AM好多好多, 而問題係右邊M16只能做守不能攻, 呢個位變相係RK冬季首要收購.  明顯我地4231係廢既, 要改打433:

-----------------------LUKAKU--------------------------
-----MIRALLAS----------------------(BOLASIE)------
-----------BARKLEY-----------(RIGHT CM)-----------
-----------------------GUEYE---------------------------
BAINES xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

繼續將2翼當winger用, 咁變成盧生真係單打獨鬥等波餵到, 咪即係將佢最差個面不停暴露, 唯有用戰術同陣型去就佢同BARKLEY, 所以我覺得2翼打法一定要收入去中路支援同串連, 中路要改倒三角

雖然同皇馬巴塞差不多陣型, 但我唔係話一定要打到佢地咁, AT LEAST合理既陣型發揮到球員優勝同致命地方, 其他野要點進步啊, 咩戰績啊再講.  明顯地唔理球員定RK, 根本食住馬仔條水, 成個TEAM係UNDER PERFORMANCE好多好多....
作者: barker    時間: 2016-12-21 20:11
evertonarteta10 發表於 2016-12-21 19:58
盧生唔係個種單打獨鬥, 以佢既智慧同技術呢一刻係冇可能做到.  我認為打倒三角或平排, 2翼變INSIDE FORWARD ...

咁冬季幾多個位置需要買新兵 ?
作者: nsno    時間: 2016-12-21 20:42
tongtong 發表於 2016-12-21 17:35
其實我留意咗盧卡古好耐, 他每逢參與國家隊的比賽上陣時就"活力十足", 踢得生龍活虎兼且非常勤力, 我肯定他 ...

冇競爭冇進步⋯⋯
作者: nsno    時間: 2016-12-21 20:45
我只係怕佢續埋約之後更加當正自己係大佬,然後場場hea踢,唔走位又屌隊友
作者: barker    時間: 2016-12-21 20:50
nsno 發表於 2016-12-21 20:45
我只係怕佢續埋約之後更加當正自己係大佬,然後場場hea踢,唔走位又屌隊友 ...

他出年夏天可能會走
作者: tongtong    時間: 2016-12-21 21:43
盧卡古上季季初首循環入咗好多波, 當時正藉車仔成績衰落摩佬同班球員不和, 當時已經好多球迷"陰謀論"話盧卡古幾次在社交網站話永遠支持母會等等的言論, 希望以top fit 的表現向人家大送秋波,  佢根本個心就不在愛華頓時時都有離心," 一上枝頭變鳳凰, 愛華頓只不過是他的踏腳石"  

每憑一有傳聞話有球會收購他臨近轉會窗那一陣子時份, 他在球場上的表現都一定唔差, 我覺得佢可能想轉會希望得到大球會的青睞, 他是有"私心"呀! 所以冬季轉會窗最好搵多個有份量的中鋒, 球隊多一個選擇!
作者: barker    時間: 2016-12-21 21:58
tongtong 發表於 2016-12-21 21:43
盧卡古上季季初首循環入咗好多波, 當時正藉車仔成績衰落摩佬同班球員不和, 當時已經好多球迷"陰謀論"話盧卡 ...

加比亞甸尼 ?
作者: James_Beatkit    時間: 2016-12-22 09:50
tongtong 發表於 2016-12-21 21:43
盧卡古上季季初首循環入咗好多波, 當時正藉車仔成績衰落摩佬同班球員不和, 當時已經好多球迷"陰謀論"話盧卡 ...

有私心但入到波既都唔拘
不過同意要搵多個前鋒
同埋唔該盧卡古多一點走動少一點埋怨
場場波都起碼見到佢有幾次怨隊友
作者: wahton    時間: 2016-12-22 16:56
成日屌隊友呢點真係好唔要得

巴克利唔知係咪俾佢屌得多, 怕左佢,

而家好多波明明唔岩位都傳俾佢

咪搞到成日傳失LO
作者: nsno    時間: 2016-12-22 19:16
wahton 發表於 2016-12-22 16:56
成日屌隊友呢點真係好唔要得

巴克利唔知係咪俾佢屌得多, 怕左佢,

唔只巴克利,成隊都一有波就俾佢
唔知係咪好似師兄咁講,搞成咁⋯⋯

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2