香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 26 02.03.2016 03:45am AST vs EVE (away) [打印本頁]

作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-1 14:31
標題: EPL 26 02.03.2016 03:45am AST vs EVE (away)
新老細上任腳頭唔錯
希望趁住維拉個勢弱贏番場
加上上場贏般矛應該幫到隊波提升番唔少信心
1-2 WIN!

作者: barker    時間: 2016-3-1 14:50
新老细會俾幾多錢给馬天尼斯夏天擴軍 ?
作者: evanng    時間: 2016-3-1 21:52
EVERTON win 0:8
作者: 彈地    時間: 2016-3-1 23:27

half...........0-4
作者: nowhere    時間: 2016-3-1 23:53
barker 發表於 2016-3-1 14:50
新老细會俾幾多錢给馬天尼斯夏天擴軍 ?

比第二個得唔得
作者: B-Lai    時間: 2016-3-2 09:50
贏左3-1
有冇人有睇場波

利申:有起身睇足全場
作者: B-Lai    時間: 2016-3-2 09:56
Lukaku全場得1腳2頭好波, 就入左一球
Mirallas上半場好sharp,兩助攻, 但下半場除左一腳窩利省中人其他時間消失
Oviedo下半場傷出
Lennon繼續好表現
有段Villa強攻, 但Joel穩陣頂住
Funes Mori一入球一助攻, 後面仲殺左好多波
失個球Jags唔夠人頂(畢竟人地太大隻)
作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-2 09:58
有睇
維拉真係好沉
所以我地踢起上黎算冇咩太大難度咁
上半場可以有一段猜左幾分鐘.
班友呢場狀態唔錯
MORI比想像中更快已經適應左英超
D企位愈見化好.
米拉咁耐冇出都叫交到貨
連濃好幾之番到後場幫手防守抵讚
希望食住個勢下場係主場贏番1次
作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-2 10:00
B-Lai 發表於 2016-3-2 09:56
Lukaku全場得1腳2頭好波, 就入左一球
Mirallas上半場好sharp,兩助攻, 但下半場除左一腳窩利省中人其他時 ...

如果對面一早用高佬我地會辛苦好多
作者: evertonarteta10    時間: 2016-3-2 10:59
O8又傷?
作者: evertonfan1986    時間: 2016-3-2 13:09
成隊狀態唔錯, 個個都走上走落, 尾段球員都很似想入波, 冇等收工
下半場明顯冇甘多人壓前進攻, 有足夠人手防守, 馬仔應該知衰, 唔再下下打得太OPEN, 輸個球都係唔夠人頂
M11 都係體力有限, 如果打正選, 都係早D換佢出來
作者: B-Lai    時間: 2016-3-2 13:23
evertonarteta10 發表於 2016-3-2 10:59
O8又傷?

小腿俾對手無意踢中
作者: B-Lai    時間: 2016-3-2 13:24
James_Beatkit 發表於 2016-3-2 10:00
如果對面一早用高佬我地會辛苦好多

不過個球都係人地吼到O8傷左
我地打少個, 左路先出到個靚波
作者: evertonfan1986    時間: 2016-3-2 13:54
左閘仲有 BAINES, 還有 galloway, 基本O8 有傷都不成問題
下場 BESIC 可以復出, 前中後都算齊腳, 後備陣容都幾充足
作者: barker    時間: 2016-3-2 15:33
evertonfan1986 發表於 2016-3-2 13:54
左閘仲有 BAINES, 還有 galloway, 基本O8 有傷都不成問題
下場 BESIC 可以復出, 前中後都算齊腳, 後備陣容 ...

新老板 Moshiri 非常開心
作者: niclas    時間: 2016-3-2 16:56
繼續努力啦!積分上番來啦!
作者: evertonfan1986    時間: 2016-3-2 20:35
尼排唔出 del boy, 會唔會馬仔唔想佢太突出, 被巴塞回購?
雖然LENON 係打得好, 都冇理由唔出佢
作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-3 09:49
evertonfan1986 發表於 2016-3-2 20:35
尼排唔出 del boy, 會唔會馬仔唔想佢太突出, 被巴塞回購?
雖然LENON 係打得好, 都冇理由唔出佢 ...

而係依家呢幾場D人踢差又冇咩必要突然換番人
作者: coyb    時間: 2016-3-3 14:54
今場睇有人話打得唔算好, 但我全完收貨.
最突出一定係Fori。

而Super Kev , Barkley , Lennon , Lukaku 呢個組合打嘅反擊真係一流!

老馬成日心郁郁要試352... BUT, 又一次打柴... T_T
作者: evertonfan1986    時間: 2016-3-3 16:36
Tata Martino: "Funes Mori's done well and continues to do well. He's earned his place in the National Team.
國家隊領隊都讚賞 MORI, 南美球員第一年來打英超, 甘快可適應真係唔錯
不過佢係後場交去前場D波其實唔算好, 做唔到發動第一點, 反而禁區附近射波就有D CLASS, 3個中堅來計, 佢D射術一定最好
作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-3 17:08
evertonfan1986 發表於 2016-3-3 16:36
Tata Martino: "Funes Mori's done well and continues to do well. He's earned his place in the Nationa ...

石仔:位置感同波底好
摩利:攻擊力同射術好
積仔:頭鎚同包波殺個下準

暫時可以互補不足
作者: James_Beatkit    時間: 2016-3-3 17:09
evertonfan1986 發表於 2016-3-3 16:36
Tata Martino: "Funes Mori's done well and continues to do well. He's earned his place in the Nationa ...

暫時可以互補不足
作者: B-Lai    時間: 2016-3-3 20:40

射術最好應該係Jags.....腳頭重

Funes Mori 真係暫時今季阿根廷國家隊咁多個中堅最好個個

作者: B-Lai    時間: 2016-3-3 20:41
James_Beatkit 發表於 2016-3-3 17:09

Funes Mori有樣好就係, 2隻腳都ok
jags有經驗
stones就可以做反擊第一點

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2