香港愛華頓迷討論區

標題: 愛華頓作客對狼隊 20th May 2023 22:00 [打印本頁]

作者: laukarwing    時間: 2023-5-15 14:14
標題: 愛華頓作客對狼隊 20th May 2023 22:00
一定要贏得這場勝利!

作者: James_Beatkit    時間: 2023-5-16 11:02
一定要坐1望3
如果咁都把握最後機會既主動權就冇計真係抵降
作者: barker    時間: 2023-5-16 13:32
James_Beatkit 發表於 2023-5-16 11:02
一定要坐1望3

莫耶斯嘅韋斯咸而家操列斯 李城生殺大權
作者: James_Beatkit    時間: 2023-5-16 14:02
barker 發表於 2023-5-16 13:32
莫耶斯嘅韋斯咸而家操列斯 李城生殺大權

希望DM幫幫手
不過睇賽程Leeds難搞D
作者: barker    時間: 2023-5-16 18:45
James_Beatkit 發表於 2023-5-16 14:02
希望DM幫幫手
不過睇賽程Leeds難搞D

韋斯咸耍歐恊聯四强次回合作客阿爾克馬爾賽果來定週末主場對列斯用乜心態去打 ?
作者: barker    時間: 2023-5-18 10:09
Daily mail : everton
作者: barker    時間: 2023-5-18 10:11
Daily mail : 愛華頓下星期將以 600M 英磅賣俾美國財團 777 partners
作者: barker    時間: 2023-5-18 21:20
Dyche 証實左 DCL 星期六可上陣 但米高蘭高仍然缺陣 咁即係繼續用 holgate 打左閘 , 其他傷兵仍然有隊長 , 葛菲 , 维拿治 , 湯戴 , 唐辛缺陣
作者: laukarwing    時間: 2023-5-19 14:39
James_Beatkit 發表於 2023-5-16 11:02
一定要坐1望3

作者: laukarwing    時間: 2023-5-21 00:02
FT 1 - 1

作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-21 00:42
laukarwing 發表於 2023-5-21 00:02
FT 1 - 1

如果唔係補時9分鐘入一球,愛華頓連一分都無
作者: reedlo16    時間: 2023-5-21 02:55
1分,但傷埋卡法、柏特臣…。明天真係望莫耶斯念舊,搞掂列斯聯。否則無望。
作者: barker    時間: 2023-5-21 02:59
阿仙奴靠害愛隊
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-21 08:21
barker 發表於 2023-5-21 02:59
阿仙奴靠害愛隊

森林上埋岸,修咸頓就降班,依家剩返愛隊,列斯聯和李斯特城三隊瓜分兩個降班席位。今日只要李城或列斯聯任何一隊贏波就要得分超愛隊了,可以講最後一場的主動權就係人地手上。
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-21 08:26
reedlo16 發表於 2023-5-21 02:55
1分,但傷埋卡法、柏特臣…。明天真係望莫耶斯念舊,搞掂列斯聯。否則無望。 ...

韋斯咸氣勢正盛,老莫6月頭就可以爭取佢生平第一座歐洲賽冠軍獎盃,就算隊伍因為剛打完歐洲賽會有一定輪換,但作為韋斯咸最後一場主場賽事,門票更是早早沽清,你估班球員會唔會搏盡希望好頭好尾報答球迷?
作者: barker    時間: 2023-5-21 10:12
Forever_Fan 發表於 2023-5-21 08:21
森林上埋岸,修咸頓就降班,依家剩返愛隊,列斯聯和李斯特城三隊瓜分兩個降班席位。今日只要李城或列斯聯 ...

列斯和波對愛隊點呢 ?
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-21 13:20
barker 發表於 2023-5-21 10:12
列斯和波對愛隊點呢 ?

列斯最後會對熱刺,所以打和對佢無著數,李城就要對紐卡素,所以現時主動權係愛隊手上,但愛隊今季對邊隊都無必勝把握,等最後一輪賽事之前再說吧。
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-21 22:29
Forever_Fan 發表於 2023-5-21 08:26
韋斯咸氣勢正盛,老莫6月頭就可以爭取佢生平第一座歐洲賽冠軍獎盃,就算隊伍因為剛打完歐洲賽會有一定輪 ...

列斯聯已敗,韋斯咸今季最後一場主場,為報答球迷贏波正路。列斯聯最後一場仲要面對熱刺,估計輸波機會很高,就睇李城生唔生性,最後兩個降班席位肯定打甩脾。
作者: barker    時間: 2023-5-21 23:06
Forever_Fan 發表於 2023-5-21 22:29
列斯聯已敗,韋斯咸今季最後一場主場,為報答球迷贏波正路。列斯聯最後一場仲要面對熱刺,估計輸波機會很 ...

愛隊佔哂主動權 唔該班球員在葛迪遜謝幕生性
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-22 07:38
barker 發表於 2023-5-21 23:06

的而且確,只要愛隊最後一場贏波就唔洗理其他人,主動權已經在手,希望最後一場佢地生生性性
作者: ginger    時間: 2023-5-22 09:12
睇埋今晚鈕先知形勢,不過今季真係睇到,下季英超定英冠都好,DCL真係靠唔住,要搵返個合適前鋒,其實最好可以低價回購返rich7返黎
作者: barker    時間: 2023-5-22 09:59
Forever_Fan 發表於 2023-5-22 07:38
的而且確,只要愛隊最後一場贏波就唔洗理其他人,主動權已經在手,希望最後一場佢地生生性性 ...

如果愛隊和波就睇熱刺球員作客列斯聯心態
作者: Jassoo    時間: 2023-5-22 16:27
barker 發表於 2023-5-21 23:06

李城今晚先踢,如果佢贏到紐記,我地就被動了
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-23 06:57
Jassoo 發表於 2023-5-22 16:27
李城今晚先踢,如果佢贏到紐記,我地就被動了

李城和波,都係嗰句,主動權係自己手,如果最後一場自己輸波而人地贏波,咁就與人無尤
作者: barker    時間: 2023-5-23 09:28
Forever_Fan 發表於 2023-5-23 06:57
李城和波,都係嗰句,主動權係自己手,如果最後一場自己輸波而人地贏波,咁就與人無尤 ...

今晨賽果對愛華頓上下不是太壞 只要上下一心星期日主場 Goodlison 謝幕打敗般茅就可以 但唔好俾球員太大壓力 , 另外是不是 MSP sports capital 正式入主董事局 ?
作者: Fuko~    時間: 2023-5-23 14:07
ginger 發表於 2023-5-22 09:12
睇埋今晚鈕先知形勢,不過今季真係睇到,下季英超定英冠都好,DCL真係靠唔住,要搵返個合適前鋒,其實最好 ...

如果新班主入主成功,處理到負債。
我都認為回購李察利臣係好選擇。
作者: barker    時間: 2023-5-23 14:55
MSP sports capital investment 係美國的大體育財團 ?

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2