香港愛華頓迷討論區

標題: 愛華頓作客對Leicester City 2nd May 2023 03:00 [打印本頁]

作者: laukarwing    時間: 2023-4-28 09:05
標題: 愛華頓作客對Leicester City 2nd May 2023 03:00
必勝!

作者: 拖肥1878    時間: 2023-4-30 23:18
列斯森林失分,如果聽晚贏可以升到上16抖下氣。不過真係作客贏波先算啦,得我哋講冇用,隊波谷得起先得㗎
作者: 拖肥1878    時間: 2023-4-30 23:20
相反如果李城贏,咁乜都唔使講……英冠見啦
作者: killersmiling    時間: 2023-5-2 03:55
根本呢幾場就係輸米高堅尼!!廢柴
作者: 彈地    時間: 2023-5-2 03:55
自從米高堅尼幾場比賽前取代咗高迪中堅位置之後,除咗對熱刺入咗一球,其實場場都屎到冇人有
中路頻頻失誤!
作者: killersmiling    時間: 2023-5-2 03:55
場埸都係佢,太慢走得,又手球,唉
作者: reedlo16    時間: 2023-5-2 03:59
其實呢幾場伊禾比都係發神經,輸第二球,佢原本輕輕鬆鬆帶住波,左邊有隊友係完全空晒, 佢只要一個斜長傳左邊, 左邊便可直殺入禁區攻門或落底。佢唔知又要搞乜帶埋中間, 仲要自殺橫傳被人截到,輸埋!
作者: killersmiling    時間: 2023-5-2 04:14
差D又輸因佢
作者: 拖肥1878    時間: 2023-5-2 05:01
打和~~~
作者: Fuko~    時間: 2023-5-2 15:04
戴治其他方面我冇咩唔滿意甚至評價偏正面,但重用米高堅,我真係接受唔到。佢已經搞走咗我哋好幾個領隊,除咗林伯有真心雪佢。其他都撞邪咁…呢件嘢踢返起我都唔想再用。我對佢信心係負數!!
作者: Forever_Fan    時間: 2023-5-5 23:01
彈地 發表於 2023-5-2 03:55
自從米高堅尼幾場比賽前取代咗高迪中堅位置之後,除咗對熱刺入咗一球,其實場場都屎到冇人有
中路頻頻失誤 ...

林柏特被炒後,從狼隊被借入的中堅高迪就失了正選,達治讓米高堅尼重新擔正。傳媒質疑他這個決定時,他辯稱:「我對所有球員都有信心,但只能選11人。關於排陣,我知道有很多聲音,但米高堅尼是隊內最好的球員,至少我是這麼認為,他很優秀,但所有球員都要繼續做對的事,因為他們都很關鍵,當我需要他們的時刻,如果做好準備就能上場改變戰局。」

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2