香港愛華頓迷討論區

標題: 主場對般尼 [打印本頁]

作者: wahton    時間: 2021-9-12 17:38
標題: 主場對般尼
有冇機會見到JAMES呢

作者: Fuko~    時間: 2021-9-12 22:43
呢場波,我哋其實需要佢正選上陣,幫手入一兩球。再轉返之前個套。
作者: aeroplane602    時間: 2021-9-14 04:26
一轉433 生猛哂
作者: barker    時間: 2021-9-14 04:52
FT : 3-1 , Ben Godfrey 傷左 ?
作者: ngkk821    時間: 2021-9-14 04:53
兩個靚收購,前面生好多
作者: dickdick2002    時間: 2021-9-14 04:55
唐辛一個助功, 一個世界波, 救番愛隊
作者: 彈地    時間: 2021-9-14 04:59
上半場三中堅一無是處,只有一腳中龍門
下半場改踢433,   6分鐘入三球,唐辛MOM
作者: dickdick2002    時間: 2021-9-14 05:02
打反擊真係最適合愛隊

作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-14 07:37
彈地 發表於 2021-9-14 04:59
上半場三中堅一無是處,只有一腳中龍門
下半場改踢433,   6分鐘入三球,唐辛MOM ...

我地隊波打3後衞真係咁多年都未好過
作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-14 07:41
占士今場連後備都無
作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-14 07:59
Townsend 同 Gary 真係近年少有的平靚正收購
作者: jacks66    時間: 2021-9-14 09:33
今年個勢開得唔錯,加油
作者: barker    時間: 2021-9-14 09:53
Ben Godfrey 傷左 ?
作者: dickdick2002    時間: 2021-9-14 10:31
葛菲應該唔係傷, 只係戰術理由三中堅轉為雙中堅
作者: barker    時間: 2021-9-14 10:35
dickdick2002 發表於 2021-9-14 10:31
葛菲應該唔係傷, 只係戰術理由三中堅轉為雙中堅

DCL 腳趾 broken 起碼要抖 2 至 3 週, 朗當後備上陣初步印象點 ?
作者: 24cheung    時間: 2021-9-14 11:33
barker 發表於 2021-9-14 10:35
DCL 腳趾 broken 起碼要抖 2 至 3 週, 朗當後備上陣初步印象點 ?

冇表現,見有評分比佢好差得5分
作者: barker    時間: 2021-9-14 11:46
24cheung 發表於 2021-9-14 11:33

嚟緊星期六作客阿士東维拉, 個陣點排 ?( 唔好忘記下週中要打聯賽盃第三圈作客 QPR )
作者: barker    時間: 2021-9-14 12:16
大家可對賓尼迪斯做一個初步的評價
作者: Fuko~    時間: 2021-9-14 12:31
24cheung 發表於 2021-9-14 11:33

得咁少時間,其實有咩好評價。唔比當年干尼差已經好好,呢啲非戰之罪嘅後備位,唔預期踢得有幾好。

Btw, 4戰10分,我諗大家都估唔到。其實,隊波應贏則贏,踢少啲shxt波,點會排第10。
作者: kmman    時間: 2021-9-14 13:35
格雷完全估唔到咁大進步,係德甲都唔係必然正選。未來幾場Richy 可以打返最想打嘅中間位,今場睇就一般, 目標太大反而無咩發揮。賓帥教紐卡素平排防守好整齊, 暫時都係未睇到,4場中堅組合都唔同, 對強隊前要盡快搞掂
作者: barker    時間: 2021-9-14 14:02
kmman 發表於 2021-9-14 13:35
格雷完全估唔到咁大進步,係德甲都唔係必然正選。未來幾場Richy 可以打返最想打嘅中間位,今場睇就一般,  ...

兩場聯賽之後就要作客曼聯到時先係真正考驗, 希望鴨仔腳趾的 broken 盡快好包
作者: ngkk821    時間: 2021-9-14 15:22
昨晚我睇晒全場。
上半場其實對手打得好d,對後半板嘅球隊用三中堅變得保守被動,下半場轉二中堅三中場後,中場優惠明顯。
上年同今年最大分別係,上年打控球在腳,今年有機會就反擊,所以控球率及傳球次數減少,但機會反而多了。
朗當在3-1時才上場,球隊已踢得保守,變得沒有表演機會。
杜古希釋放進攻能力後,開始打番似WATFORD嘅表演。
TOWNSEND嘅傳中及遠射,正正係上一季沒有,買人對正下藥。
今日DCL不在陣,RICHARLISON顯得吃力,也令他發揮唔好。
GRAY不用講,佢嘅速度係愛隊幾年來最需要。
不過想講對手嘅McNeil,有身型,有速度,傳中好,如果下季richarlison走,買佢都係一個好選擇。
作者: aeroplane602    時間: 2021-9-14 19:55
冇左冰島臣同james 球隊跑動多好多
作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-15 12:20
aeroplane602 發表於 2021-9-14 19:55
冇左冰島臣同james 球隊跑動多好多

一直都話冰島係拖慢成隊波節奏嗰個
作者: ginger    時間: 2021-9-16 14:08
其實上半場排個on9陣都係西波,只係下半場撥亂反正,坦白講開季暫時都只係應嬴則嬴,未可以點評價肥賓住,當然唐僧同gray係好用又抵。希望儘快拎夠分護級,再搏下盃賽
作者: barker    時間: 2021-9-16 17:53
ginger 發表於 2021-9-16 14:08
其實上半場排個on9陣都係西波,只係下半場撥亂反正,坦白講開季暫時都只係應嬴則嬴,未可以點評價肥賓住, ...

盡快拿夠 40 分係第一目標, 現只差 30 分

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2