香港愛華頓迷討論區

標題: 週末早場 vs 紐卡素 ( 主場 ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2021-1-29 05:41
標題: 週末早場 vs 紐卡素 ( 主場 )
一定要全取三分 , 杜哥尼今場復出中場會好返 D, 我估愛隊勝 2-0
作者: laukarwing    時間: 2021-1-30 17:47
要報回上次落敗之仇!
作者: 24cheung    時間: 2021-1-30 21:03
laukarwing 發表於 2021-1-30 17:47
要報回上次落敗之仇!

冇優勢,又係一埸越睇越嬲
作者: barker    時間: 2021-1-30 21:19
24cheung 發表於 2021-1-30 21:03

上半場攪乜呀 ?已排出最強陣
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2021-1-30 21:19
都唔知踢啲咩?
作者: ngkk821    時間: 2021-1-30 21:23
李察利臣太想入波,無好好利用隊友嘅走位。Iwobi打簡單一腳波之後走位最適合佢,但佢往往要玩兩下先比。施古臣同高美斯一樣太慢。
作者: 24cheung    時間: 2021-1-30 21:24
斯格臣及占士兩個只能活一個, 兩個都係慢世魔王拖慢中場
作者: laukarwing    時間: 2021-1-30 21:58
24cheung 發表於 2021-1-30 21:03

同意。
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2021-1-30 22:02
DKLM
作者: laukarwing    時間: 2021-1-30 22:02
失波。唉!
作者: barker    時間: 2021-1-30 22:02
輸埋
作者: reedlo16    時間: 2021-1-30 22:03
繼續保持我們專幫人反底的潛力。
作者: 拖肥1878    時間: 2021-1-30 22:20
成條中場………垃圾
作者: 拖肥1878    時間: 2021-1-30 22:22
慢燃到………淨係識推埋去對方人堆度……把燃咩
作者: barker    時間: 2021-1-30 22:23
而家簽人都未必趕得切 , 呢班球員今場食左豬油糕
作者: laukarwing    時間: 2021-1-30 22:24
被雙殺了。激氣!
作者: barker    時間: 2021-1-30 22:25
不知所謂, 我睇陣間安察洛堤有乜解釋
作者: ngkk821    時間: 2021-1-30 22:26
難得早場,打場咁嘅波我睇,我想講粗口呀。。。
作者: 愛華戰士    時間: 2021-1-30 22:26
仆你個街,紐卡素呢隊波1季就係儲埋踢2場波。就係主場同作客踢愛華頓。波到人到,咁樣會9場不勝?
作者: 愛華戰士    時間: 2021-1-30 22:27
絕卡素個個都一個扭幾個
作者: reedlo16    時間: 2021-1-30 22:29
條中場線真係…慢到…

鬧到無氣了。
作者: jacks66    時間: 2021-1-30 22:30
頂,睇親佢都輸
作者: Everton_    時間: 2021-1-30 22:30
繼續賣哂賭神BERNARD
真係好波啊76
作者: 拖肥1878    時間: 2021-1-30 22:31
屌!兩場主場無燃咗5分,本來失分少過利記,其實可以上到第三,四位,依家無喇屌
作者: 愛華戰士    時間: 2021-1-30 22:32
事實歸事實,對面個個雖然係好矛,但唔可以否認人地球球都搏晒命搶。今場甸尼發揮令人失望,攻不銳守不穩,領隊要諗下喺面對啲下游搶分份子時用返葛菲填位好過。另外右邊高文同伊禾比又係不知所謂。中場我只能講占士好積極,其他全部唔合格。李察利臣今屆完全唔入局,唔知搞乜
作者: 24cheung    時間: 2021-1-30 22:32
次次早埸都踢垃圾
作者: 拖肥1878    時間: 2021-1-30 22:35
其實想講好耐…踢D咁嘅鳩波,真係傑志都可以贏你愛華頓,屌!!
作者: jacks66    時間: 2021-1-30 22:38
愛華戰士 發表於 2021-1-30 22:26
仆你個街,紐卡素呢隊波1季就係儲埋踢2場波。就係主場同作客踢愛華頓。波到人到,咁樣會9場不勝? ...

因為lee 場紐卡素,會炒教練,所以個個博命

作者: 愛華戰士    時間: 2021-1-30 22:46
我想問阿倫其實傷乜傷咁耐?之前好似睇佢係拉傷肌肉,抖左成個月都仲未見復出
作者: 愛華戰士    時間: 2021-1-30 22:56
愛華頓嘅問題已講到口臭。中場個連系做得非常差。成場波做出黎就係話對方知會左路甸尼猜傳上黎落底傳中。啲form 咁單一係人都識守你啦。唯一一次神來突破就係伊禾比右邊一下假fake 過晒衝到個落底(但又係例牌傳中差到死)。唔係剩係紐卡素,大部份英超隊嘅中場線好多都識得由中路推波入對方禁區。但我地今場三個中場,占士我算,佢欠果下速度,所以佢傾向現身比波,呢個我地都接受,但施格臣又無呢家波,杜古希又係只做入涉果種。咁就明顯人地中場中路防守只需硬淨招乎你地就夠晒。留意下紐卡素,阿米朗,威爾遜,人地就係不斷禁區頂直插入我地禁區嘅
作者: jacks66    時間: 2021-1-31 00:14
唉...咁樣被人主場反抵....真係好唔開心
作者: barker    時間: 2021-1-31 08:21
everton twitter : 安察洛堤想向 napoli 借梅頓斯 ?
作者: barker    時間: 2021-1-31 08:35
barker 發表於 2021-1-31 08:21
everton twitter : 安察洛堤想向 napoli 借梅頓斯 ?

另一位係效力維拉利爾的 paco Alcacer
作者: ginger    時間: 2021-1-31 09:15
今場問題其實係兩閘兩翼踢唔出水準,希望allan儘快出返,兩個中場中真係缺一不可。將冰島拉落一格其實真係辛苦左大家,同占士輪流出或者做下後備奇兵好過。李察又係唔知想點碌地多過踢波,太想有表現太想入波了。後防其實問題不大,輸死球都冇計。今場基本上紐係弱,膠碧連派膠機會都無。
作者: barker    時間: 2021-2-1 05:12
joejon kenny 外借去些路廸 , Bernard 去 Al nasr 10M euro, Tosun 外借返比錫達斯
作者: barker    時間: 2021-2-1 05:15
Lossl free transfer 返米迪蘭特, bolasie, 外借去米杜士堡 , brathwhite 外借去布力般流浪
作者: barker    時間: 2021-2-1 09:36
everton twitter : 講纽卡素想向 PSG 借用 gueye, 但 gueye 不想去纽卡素, 而家 EVERTON 同李城對 gueye 有興趣借用
作者: 24cheung    時間: 2021-2-1 17:24
barker 發表於 2021-2-1 09:36
everton twitter : 講纽卡素想向 PSG 借用 gueye, 但 gueye 不想去纽卡素, 而家 EVERTON 同李城對 gueye 有 ...

今個窗口清人幾成功,係爭比錫清唔到。
作者: Fuko~    時間: 2021-2-1 17:49
24cheung 發表於 2021-2-1 17:24
今個窗口清人幾成功,係爭比錫清唔到。

叫做總算清到應該要清GE人。但係TOSUN呢個位其實幾奇怪...如果人地直情買都明,借GE話,點解唔留黎自己用下???李察同DCL最近係聯賽都踢得麻麻地...又買唔到拜仁個後生仔,自己另一個牛奶又借出去...

家下傳借GUEYE/PERISIC...
作者: 24cheung    時間: 2021-2-1 19:39
Fuko~ 發表於 2021-2-1 17:49
叫做總算清到應該要清GE人。但係TOSUN呢個位其實幾奇怪...如果人地直情買都明,借GE話,點解唔留黎自己用 ...

希望有後着啦
作者: ngkk821    時間: 2021-2-1 22:25
幾點完?
作者: barker    時間: 2021-2-1 23:48
josh king ?
作者: barker    時間: 2021-2-2 06:49
breaking news from everton twitter : josh king move to everton on loan deal
作者: 24cheung    時間: 2021-2-2 07:46
barker 發表於 2021-2-2 06:49
breaking news from everton twitter : josh king move to everton on loan deal

賣唔走班納特,未知仲有冇錢簽京治
作者: barker    時間: 2021-2-2 08:11
24cheung 發表於 2021-2-2 07:46

哥頓仔借左去普雷斯頓, king 係六個月 loan deal, 如果表現好可買斷延長, 唔好的話到夏天他係 Free 走
作者: barker    時間: 2021-2-2 09:07
官宣左喇 : josh king
作者: Fuko~    時間: 2021-2-2 09:28
24cheung 發表於 2021-2-2 07:46

King之前好似獅子開大口話要120k週薪?
如果係平時嗰啲英超中下游球隊前鋒,人工貴極有限,我哋借出去個班慳個筆人工一定夠找數有突先係。
作者: barker    時間: 2021-2-2 10:16
Fuko~ 發表於 2021-2-2 09:28
King之前好似獅子開大口話要120k週薪?
如果係平時嗰啲英超中下游球隊前鋒,人工貴極有限,我哋借出去個 ...

似乎 Fuko 兄對 king 的借用加盟唔睇好 ?
作者: wahton    時間: 2021-2-2 13:28
Fuko~ 發表於 2021-2-1 17:49
叫做總算清到應該要清GE人。但係TOSUN呢個位其實幾奇怪...如果人地直情買都明,借GE話,點解唔留黎自己用 ...

咁證明左安帥完全唔想用佢
作者: reedlo16    時間: 2021-2-2 18:15
你唔要杜遜,咁係要有個替補前鋒既。但我更想有個翼峰及二閘可以加盟。
作者: barker    時間: 2021-2-2 19:25
reedlo16 發表於 2021-2-2 18:15
你唔要杜遜,咁係要有個替補前鋒既。但我更想有個翼峰及二閘可以加盟。

留番夏季窗先再買
作者: ngkk821    時間: 2021-2-2 23:24
諗番上年對般尼矛夫,King打左翼鋒入左我們一球,所以King應該可以打翼鋒,第二前鋒及正前鋒,希望他的加入可以使球員有正面競爭作用。

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2