香港愛華頓迷討論區

標題: 聖誕快車 vs 錫菲聯 ( 作客 ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2020-12-25 21:54
標題: 聖誕快車 vs 錫菲聯 ( 作客 )
安察洛堤開左 pre-press-conference 確定占士洛廸古斯要在一月一日主場對韋斯咸才能復出, Richarlison 明晚缺陣, 個排陣我而家唔知點估 ?
作者: evertonlife    時間: 2020-12-25 22:04
估計陣容451:Olsen, Kenny, Holgate, Mina, Nkounkou, Anthony, Davis, Gomes, Bernard, Bolasie, Tosun 試一次大幅輪換,
作者: barker    時間: 2020-12-25 22:29
出輪換豈不是讓錫菲聯搶分 ?
作者: evertonlife    時間: 2020-12-26 08:15
前兩日大戰完曼聯,隔一日又打曼城,如果呢場唔輪換下一場都要。何不今場實力相對弱少少的對方試吓?雖然好多輪換球員狀態唔清楚,但要六日三賽真係無咩辦法同一批球員。
作者: reedlo16    時間: 2020-12-26 22:42
evertonlife 發表於 2020-12-26 08:15
前兩日大戰完曼聯,隔一日又打曼城,如果呢場唔輪換下一場都要。何不今場實力相對弱少少的對方試吓?雖然好 ...

曼聯李城握手言和,讓晒路,自己真係好好把握。

我都贊成輪換。但我估76唔會放過DCL。保拿斯連註冊都無,無可能出。高美斯好似又有點傷…。

故我估佢陣容未必會大變,李察個位分分鐘一係伊禾比、一係巴納特,睇下邊個打左邊個打右。

作者: barker    時間: 2020-12-27 01:37
可能出哥頓仔打左
作者: barker    時間: 2020-12-27 05:39
施格臣入波
作者: jacks66    時間: 2020-12-27 05:55
係咪歴來聖誕快車最好成績一一全勝
作者: barker    時間: 2020-12-27 06:02
但後晚返主場對曼城又係一場難打的惡戰
作者: 拖肥1878    時間: 2020-12-27 06:35
今晚NowE無播,唔知點解!?五點幾起身返工諗住睇一陣,佢淨係播緊曼城嗰場
作者: 愛華戰士    時間: 2020-12-27 11:09
Now on demand 今朝9點幾起身睇錄播全片長得40分鐘都夠膽放出黎,等我睇到唔上唔落
作者: 愛華戰士    時間: 2020-12-27 11:11
今場我諗無乜球迷會期望踢場精彩勝仗架啦,1-0小勝,對戰果滿意,我睇gordon好似真係普普通通,頭30分鐘完全無現身,無突破。
作者: ngkk821    時間: 2020-12-27 11:35
愛華戰士 發表於 2020-12-27 11:11
今場我諗無乜球迷會期望踢場精彩勝仗架啦,1-0小勝,對戰果滿意,我睇gordon好似真係普普通通,頭30分鐘完 ...

比安帥雪左十幾場差不多半季,狀態一定有影響。
作者: reedlo16    時間: 2020-12-27 13:44
拖肥1878 發表於 2020-12-27 06:35
今晚NowE無播,唔知點解!?五點幾起身返工諗住睇一陣,佢淨係播緊曼城嗰場 ...

?咁奇?我係NOW E睇喎。
作者: laukarwing    時間: 2020-12-27 14:43
4th clean sheet. Well done.
作者: witzz    時間: 2020-12-27 15:34
Well done
作者: witzz    時間: 2020-12-27 15:34
四中堅陣真係唔講得笑
作者: 拖肥1878    時間: 2020-12-27 17:00
reedlo16 發表於 2020-12-27 13:44
?咁奇?我係NOW E睇喎。

我有friend都話響NowE睇到直播.....係我唔知點解睇唔到啫!!不過贏波就算啦
作者: 拖肥1878    時間: 2020-12-27 17:04
不過真係跌曬眼鏡,諗住17分過年,估唔到而家有29分排第二,不過呢啲眼鏡真係唔怕佢跌多幾次呀
作者: jacks66    時間: 2020-12-27 17:12
witzz 發表於 2020-12-27 15:34
四中堅陣真係唔講得笑

真係估唔到........堅過石堅
作者: barker    時間: 2020-12-27 18:08
拖肥1878 發表於 2020-12-27 17:04
不過真係跌曬眼鏡,諗住17分過年,估唔到而家有29分排第二,不過呢啲眼鏡真係唔怕佢跌多幾次呀 ...

明晚主場對曼城以一分為目標先
作者: witzz    時間: 2020-12-28 00:22
對曼城不求分數,只求無人傷
作者: ginger    時間: 2020-12-28 13:17
雖然踢得唔好睇,但三分最重要,依幾場冰島真係好爭氣,需要佢的時候行到出黎。下場對鏝好大考驗,我地兩閘係客串,對面就強喺兩閘位。
作者: leonkit    時間: 2020-12-28 14:20
ginger 發表於 2020-12-28 13:17
雖然踢得唔好睇,但三分最重要,依幾場冰島真係好爭氣,需要佢的時候行到出黎。下場對鏝好大考驗,我地兩閘 ...

再做老豆之後幾旺
可能要搵奶粉錢

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2