香港愛華頓迷討論區

標題: 主場謝幕戰 vs 般尼茅夫 [打印本頁]

作者: barker    時間: 2020-7-26 11:17
標題: 主場謝幕戰 vs 般尼茅夫
穿下季新主場波衫踼無理由失威結束球季 , sorry 般茅下季英冠見 , 愛隊 2-0 win

作者: wahton    時間: 2020-7-26 12:52
Everton win 3:0
作者: 24cheung    時間: 2020-7-26 15:10
唔好怪我潑冷水, 如果呢場波係季中打,大家都有戰意,主場都係五五波, 而家我哋中場殘陣, 又冇戰意, 我諗唔到有咩理由會贏到人哋
作者: witzz    時間: 2020-7-26 16:38
我想般尼茅夫護到級,話晒Howe都係愛迷
作者: laukarwing    時間: 2020-7-26 17:04
不能讓般尼茅夫雙殺愛華頓!
作者: Fuko~    時間: 2020-7-26 18:20
24cheung 發表於 2020-7-26 15:10
唔好怪我潑冷水, 如果呢場波係季中打,大家都有戰意,主場都係五五波, 而家我哋中場殘陣, 又冇戰意, 我 ...

始終級數唔同GE...後防同前線GE質素差唔少。
查實勝負唔係禁重要,我想睇多D牛奶仔打,BAINES以老帶新。
最好連右閘都派個新人出黎,仲有咪鬼出PICKFORD。
作者: barker    時間: 2020-7-26 19:13
Fuko~ 發表於 2020-7-26 18:20
始終級數唔同GE...後防同前線GE質素差唔少。
查實勝負唔係禁重要,我想睇多D牛奶仔打,BAINES以老帶新。
...

排名一上一落 sky tv money 就會差 2.85M 英磅 Fuko 兄
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:09
callum wilson單刀被救出
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:12
richarlison手球輸12碼
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:13
0-1king
作者: Fuko~    時間: 2020-7-26 23:17
拖肥糖 發表於 2020-7-26 23:12
richarlison手球輸12碼

呢下佢真係有D多...根本做唔到係波打手...
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:18
walcott半單刀失機
作者: ngkk821    時間: 2020-7-26 23:29
成班波已經放緊假,shit
作者: barker    時間: 2020-7-26 23:41
1-1
作者: Fuko~    時間: 2020-7-26 23:44
KEAN終於有波入
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:46
kean1-1
1-2solanke
作者: 24cheung    時間: 2020-7-26 23:49
好容易又失波。唉...
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-26 23:50
半場我地合格,但對手求生意志好強,好多55波輸合理
作者: ngkk821    時間: 2020-7-26 23:58
以波論波,當然般矛同屈福特班波好過維拉,踢佢哋落去有機會買到平野。
作者: 24cheung    時間: 2020-7-26 23:59
拖肥糖 發表於 2020-7-26 23:50
半場我地合格,但對手求生意志好強,好多55波輸合理

個新仔中堅輸呢球經驗唔夠,睇佢啲腳法平平,差賀基治幾班,只能講佢合格,唔高質
作者: reedlo16    時間: 2020-7-27 00:06
半場收貨,第一球輸手球,第二球對家斬得靚,接應攝位頂得靚。

然後,戴維斯真係見晒底…打防中,成日失控球呢球好大鑊…
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-27 00:17
gordon ,sidibe in
walcott, coleman out
作者: ngkk821    時間: 2020-7-27 00:21
我地手球12碼,對方手球無12碼,今季都唔係第一次
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-27 00:30
calvert lewin, baines, bernard in
davies, digne, kean out

作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-27 00:40
pickford送禮1-3
作者: Fuko~    時間: 2020-7-27 01:01
曲終人散,來季無意外會係9月12日再開。
聞說我地隊波8月中就會開始PRE SEASON,呢兩個短短的星期加埋一個月的集訓,希望隊波到時可以俾到耳目一新的一面大家。

最後想講番句,復賽之後呢幾賽風流波真係好鬼難睇加埋季初D SHXT波。真係近年最差之作。
作者: barker    時間: 2020-7-27 01:02
FT : 1-3 呢班球員除左 Richarlison , gomes , Digne , coleman 外安察洛堤一定要在 summer transfer window 大執
作者: 拖肥1878    時間: 2020-7-27 01:03
成隊波,季初食屎到季尾,非常非常失望。
作者: 拖肥糖    時間: 2020-7-27 01:04
今場參考價值不大,叫做幫對手,結果救唔番
作者: barker    時間: 2020-7-27 01:04
Fuko~ 發表於 2020-7-27 01:01
曲終人散,來季無意外會係9月12日再開。
聞說我地隊波8月中就會開始PRE SEASON,呢兩個短短的星期加埋一個 ...

Allan 一定要簽到 , 另外中堅 , 右翼 , CM , 前鋒一定要買
作者: Fuko~    時間: 2020-7-27 01:07
拖肥1878 發表於 2020-7-27 01:03
成隊波,季初食屎到季尾,非常非常失望。

始終都係打唔起個FORM。安76迫佢地打442,睇到有隊形,但係質素所限,打唔出成績。
尾兩場打番451,班死人頭又9 HEA...
作者: 拖肥1878    時間: 2020-7-27 01:10
得Richarlison叫做有heart踢,每場都走上走落。其他嘅不提也罷,都係嗰句,呢幾季有錢增兵,但一季差過一季……真係希望安帥可以帶來改變……同隔離街差一半分呀…屌!
作者: Everton_    時間: 2020-7-27 01:15
今年英超唔容易咁完結 呢場就算啦 真係幫對手護級 可惜可惜..
係時候睇安76轉會操作同真正拎住隊波開始
簽到幾個拿玻里既球員就好
作者: barker    時間: 2020-7-27 01:18
Everton_ 發表於 2020-7-27 01:15
今年英超唔容易咁完結 呢場就算啦 真係幫對手護級 可惜可惜..
係時候睇安76轉會操作同真正拎住隊波開始
簽 ...

Allan 傳同意左個人條件
作者: aeroplane602    時間: 2020-7-27 01:20
碧福特又點呀 柒左兩季d領隊都唔敢雪佢
作者: barker    時間: 2020-7-27 01:25
aeroplane602 發表於 2020-7-27 01:20
碧福特又點呀 柒左兩季d領隊都唔敢雪佢

買曼狗的羅美路或拖連奴的 Sigiru 代 pickford
作者: leonkit    時間: 2020-7-27 09:40
如果8月中就開操
後備版凳深度一定要好夠先
作者: ginger    時間: 2020-7-27 09:45
今場戰意都輸晒,不過見冰島神推返上啲進攻其實OK,踢左成季睇到根本冇人填到基爺空缺。希望出年諗清楚買咩人起碼目標要追返李城同狼隊先,最後想講thanks baines
作者: 24cheung    時間: 2020-7-27 12:35
ginger 發表於 2020-7-27 09:45
今場戰意都輸晒,不過見冰島神推返上啲進攻其實OK,踢左成季睇到根本冇人填到基爺空缺。希望出年諗清楚買咩 ...

本來今季搵德夫及吉巴蒙去頂基耶個位,點知兩件垃圾傷足成季
作者: witzz    時間: 2020-7-27 13:41
全世界都笑我哋有錢唔識洗,專做水魚,買埋啲無用嘅人。我只希望安帥可以今次轉會窗可以入番啲啱用嘅人。
作者: Fuko~    時間: 2020-7-27 13:49
ginger 發表於 2020-7-27 09:45
今場戰意都輸晒,不過見冰島神推返上啲進攻其實OK,踢左成季睇到根本冇人填到基爺空缺。希望出年諗清楚買咩 ...

冰島同伊禾比兩個揀一個走啦...如果雞湯上番黎,話唔埋肯用平價回購番。
作者: Fuko~    時間: 2020-7-27 13:52
24cheung 發表於 2020-7-27 12:35
本來今季搵德夫及吉巴蒙去頂基耶個位,點知兩件垃圾傷足成季

呢一點我都想講,我地隊波一個大問題係一係唔傷(好似BAINES同李察利臣,根本鐵牛),一大傷就好難斷尾,斷到尾都踢唔番起。
你睇走左GE麥卡菲...16場正選,17場後備上陣。佢仲留係度,呢個數字起碼減一半。
作者: ginger    時間: 2020-7-27 17:01
Fuko~ 發表於 2020-7-27 13:52
呢一點我都想講,我地隊波一個大問題係一係唔傷(好似BAINES同李察利臣,根本鐵牛),一大傷就好難斷尾,斷 ...

其實我地班軍醫咩事.....
作者: nsno    時間: 2020-7-27 17:36
好唔捨得Baines
作者: barker    時間: 2020-7-28 12:46
又傳 zaha
作者: Forever_Fan    時間: 2020-7-28 12:58
Fuko~ 發表於 2020-7-27 13:49
冰島同伊禾比兩個揀一個走啦...如果雞湯上番黎,話唔埋肯用平價回購番。 ...

冰島太慢,往往拖慢全隊,佢應該要走
作者: Forever_Fan    時間: 2020-7-28 13:01
nsno 發表於 2020-7-27 17:36
好唔捨得Baines

其實佢可以踢多年,不過急流勇退,比越打越廢後無奈引退好得多了,也叫好來好去
作者: Forever_Fan    時間: 2020-7-28 13:02
barker 發表於 2020-7-28 12:46
又傳 zaha

唔好啦....
作者: Forever_Fan    時間: 2020-7-28 13:03
現時最重要係清瘀血和加強中前場
作者: witzz    時間: 2020-7-28 20:07
Saha我支持, 如果唔係天價
起碼打慣英超,夠大隻,有速度同技術
作者: ngkk821    時間: 2020-7-28 20:57
witzz 發表於 2020-7-28 20:07
Saha我支持, 如果唔係天價
起碼打慣英超,夠大隻,有速度同技術

水晶宮點會平賣比我地,買一個人而用晒所有budget,我覺得唔值得。
作者: barker    時間: 2020-7-28 21:37
傳今夏俾安察洛堤的轉會預算有 100M 英磅
作者: barker    時間: 2020-7-28 22:17
效力辛尼特的隊長前車路士中堅 ivanovic 好有可能係安察洛堤今夏首簽
作者: 24cheung    時間: 2020-7-28 22:46
barker 發表於 2020-7-28 22:17
效力辛尼特的隊長前車路士中堅 ivanovic 好有可能係安察洛堤今夏首簽

成36歲。真定假呀?
作者: barker    時間: 2020-7-28 22:53
24cheung 發表於 2020-7-28 22:46
成36歲。真定假呀?

傳倾到 Final phase 希望他係自由身加盟
作者: witzz    時間: 2020-7-28 23:30
barker 發表於 2020-7-28 22:53
傳倾到 Final phase 希望他係自由身加盟

成36歲就唔好搞啦
作者: barker    時間: 2020-7-28 23:39
witzz 發表於 2020-7-28 23:30
成36歲就唔好搞啦

他今季踼辛尼特一夫當闎
作者: witzz    時間: 2020-7-28 23:43
俄超點同英超比,正正經經搵個當打啦
作者: barker    時間: 2020-7-29 00:06
witzz 發表於 2020-7-28 23:43
俄超點同英超比,正正經經搵個當打啦

睇下呢兩三日里爾的 gabriel 的決定下季去邊
作者: Fuko~    時間: 2020-7-29 00:11
barker 發表於 2020-7-28 23:39
他今季踼辛尼特一夫當闎

要免簽都簽維頓漢啦,又英超球員又後生幾年。
作者: barker    時間: 2020-7-29 00:15
Fuko~ 發表於 2020-7-29 00:11
要免簽都簽維頓漢啦,又英超球員又後生幾年。

update for EVERTON twitter : ivanovic close to EVERTON from zenit , Free transfer
作者: barker    時間: 2020-7-29 00:48

update from liverpoolecho news : EVERTON NOT interested to sign ivanovic and ancelotti want lazio striker immobile
作者: 24cheung    時間: 2020-7-30 09:36
barker 發表於 2020-7-29 00:48
update from liverpoolecho news : EVERTON NOT interested to sign ivanovic and ancelotti want lazio st ...

用5000萬簽1個30歲返來, 同揼錢落海冇分別。 仲有呢條友 ,證明係門口狗。 德甲都踢唔掂可以喺英超搵到食?

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2