香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 作客 vs southampton [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-11-8 14:30
標題: EPL 作客 vs southampton
今場係哈辛赫圖 , 馬高施華保飯碗的生死一戰 , 非常難估計賽果係點
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-8 14:58
其實季尾Silva都係走硬,依家走定係季尾走都差不多,只不過季尾選擇可能多一些,但唔肯來的大牌領隊都係唔會肯來,季中季尾其實差別不大。話唔定季中新領隊來習慣下,下季即刻入局,唔係的話下季初來到需要適應一段時間再發力就浪費多一個賽季呢
作者: barker    時間: 2019-11-8 15:06
現在有四個 choice : moyes , hughes, arteta, marcelino
作者: wahton    時間: 2019-11-8 17:15
高美斯受傷激起隊波鬥志

大勝一場
作者: ginger    時間: 2019-11-9 09:10
我地最叻幫人反底,加上作客,唔樂觀,希望盡快送施華一程專注聯賽盃
作者: witzz    時間: 2019-11-9 11:11
我估修頓贏,無gomes食得屎
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-9 14:25
修頓係降班區,咁都贏唔到的話,唔該即走啦
作者: Fuko~    時間: 2019-11-9 14:56
witzz 發表於 2019-11-9 11:11
我估修頓贏,無gomes食得屎

睇施華點調整隊波啦。佢打番啲守勢波,我肯定拎到分落袋
作者: wahton    時間: 2019-11-9 15:34
雖然作客,但對住修頓我估都應該唔會踢得特別守勢。。加上湯仔有啲態,攻佢x味啦
作者: Fuko~    時間: 2019-11-9 22:09
DELPH都傷埋...舒拉加施古臣...
中場中傷到禁...施華真係慘。TOSUN呢種場合出都慘...
後面禁冇供應,點打。意外係牛奶仔GORDEN入大軍!!!!!!!
作者: reedlo16    時間: 2019-11-9 22:29
見到師奶、冰島神,行軍速度唔會快得去邊。但求戴維斯能夠擔起重任。

期待高登仔出場。
作者: witzz    時間: 2019-11-9 22:31
輸得!中場又出番冰島臣,再加舒拉。。。
作者: Fuko~    時間: 2019-11-9 22:34
reedlo16 發表於 2019-11-9 22:29
見到師奶、冰島神,行軍速度唔會快得去邊。但求戴維斯能夠擔起重任。

期待高登仔出場。 ...

唔出師奶,就出B仔...其實,我會揀用MINA打防中...
作者: wahton    時間: 2019-11-9 22:51
reedlo16 發表於 2019-11-9 22:29

期待高登仔出場。 ...

高登仔....sosad
作者: ngkk821    時間: 2019-11-9 23:07
1:0 yeah
作者: lucas    時間: 2019-11-9 23:10
td 1:0!!!
竟然角球入波!!

作者: reedlo16    時間: 2019-11-9 23:38
如果話我地打得好,不如話修咸頓打得差……
作者: witzz    時間: 2019-11-9 23:41
對手太廢
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-9 23:47
reedlo16 發表於 2019-11-9 23:38
如果話我地打得好,不如話修咸頓打得差……

同意,佢地係降班區唔係無道理的
作者: ngkk821    時間: 2019-11-10 00:08
換出C9啦,左右各一次比人爆,唉。。。
作者: reedlo16    時間: 2019-11-10 00:11
師奶被人原爆…

下半場修咸頓兩隊波咁_
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-10 00:16
reedlo16 發表於 2019-11-10 00:11
師奶被人原爆…

下半場修咸頓兩隊波咁_

仲話係防中,防守隨時仲衰過前鋒.....
作者: witzz    時間: 2019-11-10 00:24
施華走吧啦
作者: reedlo16    時間: 2019-11-10 00:33
施迪比靚傳中!高文看來今季都要坐下冷板了。
作者: Fuko~    時間: 2019-11-10 00:55
Forever_Fan 發表於 2019-11-10 00:16
仲話係防中,防守隨時仲衰過前鋒.....

真係好鬼慢...其實佢一係去意假,一係去中國掘金算啦。有技術有意識,係真係好好好慢。
作者: barker    時間: 2019-11-10 00:57
馬高施華全取三分總算暫時又渡過危機
作者: wahton    時間: 2019-11-10 01:39
贏返場止下血先, well done blue boys!!!

湯仔愈踢愈有信心, 激活返中場線既活力
作者: reedlo16    時間: 2019-11-10 01:54

咩原因都好,贏波總是好事。

雖則這場波好明顯係對手打得差所以贏波。修咸頓全場波就係打了十分鐘咁。

師奶經過呢場波後,可結論佢真係完全唔夠班。對住修咸頓都好似成場隱了形。

冰島神仲係未拾回狀態,有球都算半空狀態下,寫個正中高波被對方守門員輕易擋出,上年佢呢球,唔角位入,至少守門員都要撲餐死吧。且除了這球,他大部份時間都係…好靜。

但好彩,下場主場又係對住榜尾球隊,但遲下賽程唔係人咁品(12月聖誕快車期,痴X線,唔敢想像…)…希望德夫快快復出…
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-11-10 05:08
屌佢见到C9就想屌!甘樣比人爆落底線出個波!德夫同JPG要快啲好返出黎顶轻誕快車如果唔係到時我哋真係比人食聖誕放提啦!
作者: leonkit    時間: 2019-11-10 16:45
見到tom仔 holgate 及時有態挺身而出
非常安慰

作者: leonkit    時間: 2019-11-10 16:47
八十年代的愛迷 發表於 2019-11-10 05:08
屌佢见到C9就想屌!甘樣比人爆落底線出個波!德夫同JPG要快啲好返出黎顶轻誕快車如果唔係到時我哋真係比人 ...

C9真係痴線 besic回家啦
作者: wahton    時間: 2019-11-10 17:33
舒尼達連不嬲唔快+唔係踢開閘唔慣守O個D位, 邊路俾人爆過又好難怪哂佢....

利申:唔是佢FANS
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-10 18:25
wahton 發表於 2019-11-10 17:33
舒尼達連不嬲唔快+唔係踢開閘唔慣守O個D位, 邊路俾人爆過又好難怪哂佢....

利申:唔是佢FANS ...

但佢身為防中,本身已經唔快架啦,又唔係俾波毒,依家連防守能力都缺乏,試問佢係隊內人工身為前列的球員,還有什麼原因值得留隊?
作者: toffeeweb    時間: 2019-11-11 10:09
leonkit 發表於 2019-11-10 16:45
見到tom仔 holgate 及時有態挺身而出
非常安慰

holgate真係踢得好 防守幾穩 亦夠冷靜
作者: 愛華戰士    時間: 2019-11-11 15:40
對手係一隊主場食李斯特城9隻蛋....真可謂頹到爆的。
我地相對上點數係贏左....但實際制造的機會又真係唔見多好多。

如果唔係李察利臣把握力高.....今場贏唔贏到真係唔知。

舒拉達連已經講左上千次.....水準真係唔可以踢英超.........無速度無HEART....我見佢經常中場一現身就下意識走左去中堅位等波.....痴X 線....佢寧願比HOLGATE 帶波上....自己都唔識得壓上前.....真係廢到------> 講真如果你條中場人地覺得你只識得向後踢.....咁人地自不然就不斷壓前唔比你上......所以點解我地出親舒拉達連時防線下下比人衝擊得咁緊要就係呢個原因。防守比人完爆果下真係.....你唔會見到車仔簡迪比人咁爆法!

真心再講.....DCL 真係打後備會較好!已多次証明。
杜遜我認為打得算唔錯....當然佢唔係好高速...但總算係前邊保護到個波同唔會死去波。

作者: laukarwing    時間: 2019-11-11 17:57
希望可以在2021年6月前送走Schneiderlin
作者: barker    時間: 2019-11-12 18:49
來自 Duncan Castles 的内部消息話愛隊會請阿廸達代替馬高施華執掌帥印
作者: ginger    時間: 2019-11-20 11:36
熱狗炒左肥普,我地有冇機會出手呀
作者: 24cheung    時間: 2019-11-20 11:46
ginger 發表於 2019-11-20 11:36

皇馬流緊口水啦
作者: wahton    時間: 2019-11-20 16:48
moyes is ready
作者: Forever_Fan    時間: 2019-11-20 17:06
ginger 發表於 2019-11-20 11:36

都係另一個不錯的選擇,暫時覺得肥賓,老莫和肥普都係不錯的選擇
作者: 24cheung    時間: 2019-11-20 17:59
Forever_Fan 發表於 2019-11-20 17:06
都係另一個不錯的選擇,暫時覺得肥賓,老莫和肥普都係不錯的選擇

肥賓教過利記唔敢來,老莫過氣外出証明冇料仲來做咩,肥普有曼联皇馬簡冇可能來

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2