香港愛華頓迷討論區

標題: 2018 / 2019 英聯盃第三輪 主場對修咸頓 3/10/2018 02:45 [打印本頁]

作者: laukarwing    時間: 2018-10-2 13:59
標題: 2018 / 2019 英聯盃第三輪 主場對修咸頓 3/10/2018 02:45
希望贏波晉級吧!

作者: wahton    時間: 2018-10-3 02:33
杜辛正選
作者: Everton_    時間: 2018-10-3 02:50
有無手足有LINK
作者: barker    時間: 2018-10-3 04:48
愛隊射輸十二碼出局
作者: 24cheung    時間: 2018-10-3 04:56
又輸.....barker兄,呢度成日叫比機會洛克、班纳特及度維,佢地踢成点呀?
作者: 彈地    時間: 2018-10-3 04:57
以為禾確特換入追和可反勝但亙射12碼輸 3-4 出局
作者: barker    時間: 2018-10-3 05:10
Richarlison , 禾仔宴客
作者: Everton_    時間: 2018-10-3 06:57
https://www.youtube.com/watch?v=-31eYz9104k
睇返highlights
bernard同lookman都幾好
成條片精華 失個球波c9應該上前攔 仲係到縮縮縮 想縮入龍門咩
作者: 愛華寶寶    時間: 2018-10-3 07:39
都係個句,中場中路完全唔掂 ,TD 加豬拉等於自殺,而家最希望高美斯快d復出,
作者: Arteta    時間: 2018-10-3 09:03
C9 責任最大,不要再出佢了,用Besics, joe Williams 仲好
作者: 愛華戰士    時間: 2018-10-3 10:04
失果球波真係失得好X 肉酸!禁區有六七個防守球員....但可以容許對面條傻佬入禁區仲要推順2碼起腳.....同送比人射十二碼有乜分別?

我認為領隊當務之急係需要將全部球員O既體能谷高15-20%,個個好似食左豬油糕咁走唔郁....特別係防守時個個剩係識得望字!
作者: laukarwing    時間: 2018-10-3 10:04
So sad
作者: James_Beatkit    時間: 2018-10-3 11:51
睇精華Bernard同Lookman好似打得幾好
C9一兩場好少少之外又黎眼神防守

李柒自從停完賽出黎之後好似開始幾多花巧野
冇睇開佢射12碼但點解要好似ZAZA咁窒步去射呢

有D個邊球迷話對同級應該出正選多D
但其實呢班同正選個班我覺得係有得爭(除左龍門)
平時正選個班又睇到屌哂鬼
依家出局又結果論屌鬼
真難服侍
盃賽不嬲都係講唔少運氣
就算FA CUP我都覺得應該要輪換
作者: James_Beatkit    時間: 2018-10-3 11:51

DEL

作者: leonkit    時間: 2018-10-3 13:55
James_Beatkit 發表於 2018-10-3 11:51
睇精華Bernard同Lookman好似打得幾好
C9一兩場好少少之外又黎眼神防守

進攻真係唔錯
起碼lookman 都係有D狀態
係防中個位問題 無GANA既話真係好危險

作者: laukarwing    時間: 2018-10-3 13:57
Everton_ 發表於 2018-10-3 06:57
https://www.youtube.com/watch?v=-31eYz9104k
睇返highlights
bernard同lookman都幾好

Thanks for sharing.
作者: James_Beatkit    時間: 2018-10-3 14:26
leonkit 發表於 2018-10-3 13:55
進攻真係唔錯
起碼lookman 都係有D狀態
係防中個位問題 無GANA既話真係好危險

咁更加希望M16快D出得 靠C9真係收得皮 比錫又唔似會收返
作者: Forever_Fan    時間: 2018-10-3 19:54
愛華戰士 發表於 2018-10-3 10:04
失果球波真係失得好X 肉酸!禁區有六七個防守球員....但可以容許對面條傻佬入禁區仲要推順2碼起腳.....同送 ...

谷體能係老莫強項 XD

言歸正傳,我覺得兩閘和兩翼要收返去我地半場多d,讓中場截擊力提升,打4-4-1-1,等兩翼掩護中場,有機會才讓兩翼上前配合攻中前鋒攻門,不致於好似依家咁門常開,億萬大軍打到好似英冠球會咁,真係情何以堪呢?
作者: ngkk821    時間: 2018-10-3 20:32
防中唔好,兩閘就要逗住踢,要打攻擊足球都要睇情況,打十幾分鐘摸下對方先攻都未遲,點解咁簡單既道理都唔明。

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2