香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

朗尼呢場打正前,左右閘都係出牛奶仔。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

del.............
回復

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-14 11:22
最值得欣喜係連儂都有上場,原本我重諗今季佢都係無機會上場,應該坐到下年完約 free 走,起碼今季我地邊 ...

佢比我想像中打得好,起碼勤力跑動依然有。如果佢唔係身材差d,我會想佢打閘,見佢都係防守多...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-14 20:59
如果只係二三線聯賽球隊都贏唔到,咁早d輸都唔係壞事

又禁講人地而家先季中,球員狀態好我地太多。
我地仲要有D因為踢國際賽要遲D先歸隊...我就覺得唔好太老定好D。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-14 21:15
其實我唔係老定,對方兩隊的聯賽級數我覺得連2線都講唔上,根本連英冠的級數都未必有,我地隊中大部份球 ...

上季韋斯咸就係衰態唔夠,加埋PAYET鬧離隊搞到季初完全踢唔掂。
佢地仲要係輸俾羅馬尼亞的球隊。同埋家下歐霸冠軍話哂可以踢歐聯,比起國內D細杯,集中火力睇下走到幾遠得幾遠。
而且我地好耐冇係歐霸場上威過啦...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講起尋日場波,我自己睇左一陣。雖然都換左唔少球員,但攻起上黎,班波D密契或者心思依然都仲係差D。
冇左盧卡古之後,更加患得患失,唔知幾時走位又唔知俾邊個好。你話熱身賽未夾好,我都希望係禁。如果踢落去同上年仲係冇分別...
有問題的就唔係班波,而係帶隊波個位領隊啦...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-7-16 17:13
你出得50m,根本有好多選擇

咪係lo...唔講人工的話,我地連馬素爾都可以買到...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-16 22:28
李斯特城得一個右翼,份約又重有3年,佢地應該唔急賣喎

球員未完季已經出post話想走...我諗球員都會賣,如果唔係都唔會同我爭施古臣。
坦白講,搞左成個星期,之前幾個目標,基奧特同埋施古臣都冇咩進展,轉下target好d wo。
如果冇咩核心走,我地都係買多一個左右閘同埋一個偏右的前鋒就夠數。
跟手就睇下賣到幾多人走。家下最迫切反而係盡快搞掂巴克利。佢留低的話,雖然都仲要考慮入唔入playmaker,但起碼唔駛煩冇人打右中場。
條友究竟想點?? 價錢問題就出句聲啦...俾多少少你續約,禁就可以唔駛做水魚買施古臣。
雖然我堅唔想俾多d週薪,做壞規距。點都好過駛50M買一個4年後的巴克利番黎...
至於基奧特個度,可以等到轉會窗就完再試多次,基奧特知自己冇位打實走。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-16 23:12
施古臣要50m,簡直就係水魚,何況施古臣的助攻和入球都有水份。基奧特估計阿仙奴都要35m,基本上又係水魚 ...

因為前面d球隊根本唔缺巴克利呢類球員。佢能力又未去到可以坐正正選,所以我一直都話佢留低打多幾年正選好過去人地坐冷板。講真,最有機會買的熱刺,佢都只係做ali同埋大力臣替補。施素高有辦你睇,坐足成年冷板。加埋,英人又少出國...除左熱刺之外,就只有韋斯咸同埋紐卡素可以出得起佢份人工。但呢兩隊又係我地之下。所以,我真係唔明佢點諗。
係人工唔夠高,想要120k就出聲,家下bil叔佢地見到施古臣呢個價錢同人工都會考慮俾埋你算。總好過,大家都唔知你想點...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-17 14:52
你不要誤會 nsno 兄 , 傳朗奴高文呢一兩日會提高報價 45M 俾史雲斯 , 誓要帶施古臣去葛迪遜公園 , 而且傳史 ...

你諗下都覺得on9 la。假設熱刺用25M買巴克利,我地用50M買施古臣。我地仲要嘔多25M出黎先可以買一個高巴克利少少級數的球員。我地如果有50M轟落一個球員度,明明可以有更多的選擇。
回復 支持 反對