香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-7-11 18:14
30m 絕對抵屌,
可鋒可翼,
啱晒朗奴高文,

上季人地都仲有貨賣,我覺得30M冇咩可能...人地轉去曼聯都36M,起碼都40M先有計傾。
不過,佢可以打埋邊,同RAMIREZ一樣禁後生,甚至打雙箭頭都可以,呢單DEAL唔過50M都OK。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-11 21:18
上季保拿斯唔係7號都傷足大半年,相信點都唔會比上季更衰啦

即係出年連一場都踢唔到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-7-11 21:33
Robles 今鋪應該真係走⋯⋯

正常啦...1號變33號。反而GARBUTT連號碼都冇,左閘BACK UP唔通真係靠MORI???
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-7-11 23:11
我都有同感
先放Galloway,又遲遲都唔買人嚟暫代Coleman
應該都係搵緊一個左右閘都得嘅人

但又禁講,mori打到左閘,besic打到右閘。必要時仲有d冇no. 球員可以出。
我又覺得唔係話重要到即刻買ge,始終你睇唔岩,又冇謂亂入貨。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

btw,後日第一場熱身賽,有冇人知係咪除左官網之外,冇其他地方睇??
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tezsonee 發表於 2017-7-12 08:45
50m點會買到MARTIAL,新星又唔係冇得踢

上年其實佢踢唔多,又俾人擺左係邊,入球都少好多,我幾肯定上唔到50M。
40M差唔多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-7-12 08:26
重點 : Barkley receiving treatment ,冇份去
           Bolasie 重傷ing, 有份去

高文仔夠重傷冇去...保拿斯有份係因為可能比預期早復出都唔奇,見佢已經跟番操。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Cuco Martina has left Curaçao's Gold Cup team to fly to Merseyside and likely complete his transfer to Everton, as reported by Edson Evertsz who writes for Deporte Awe in Curaçao. The player captained his side to a 2-0 loss against Jamaica on Sunday night in the United States.
如果兩年約都冇咩所謂,反正佢點都係排係高文後面。係HOLGATE同埋KENNY慘D...一句到尾,合約期唔長就冇問題。我而家關注左閘多D,禁多個都彈唔起,想知邊個接BAINES班多D。
唔知GARBUTT係咪個次大傷之後踢唔返起?本來最睇好就係佢...我諗佢都好後悔聽馬仔講留低簽長約。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-13 10:15
上季和今季清人都比較慢,基本garbutt唔用就清啦,另外Niasse為首3個唔用的前鋒都可以清埋,加埋麥基迪, ...

都係個句...你估賣人容易咩...?冇人出價,你邊度搵人同你接蟹貨???
更何況球員自己本身可能覺得留係度打2隊,拎個份人工仲好過出去搵低級別球隊?
呢d野邊有得急? 你簽左人,你就預左有呢個風險,家下唔係打機,一句話放就有人接貨。
真係禁想放,你應該係同球員協議解約。而唔係屌球隊放人做咩禁慢,你估有人要,你估佢唔想放?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Leicester City have already made higher bid than Everton for Gylfi Sigurdsson. Leicester bid was £40m plus add-ons. Also rejected by Swansea
襯仲有時間,快手d買第二個仲好啦...史雲斯真係打算拎50M黎重建自己隊波。
回復 支持 反對