香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

都食左禁多次檸檬就算啦。班人冇大志,拎全世界頭十名人工都驚做臭自己個朵就算啦。
你估我地到出年夏天仲需要考慮你地咩? 我地到時大把選擇tim la。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-11-24 23:40
呢個喺冇咩選情况下都唔係太差的選擇

睇下咩形式啦,教到季尾黎講算係好選擇。長教就唔好啦,當年教黑貓同維拉最大死症係用死個11人...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-11-24 22:45
真係非常同意。馬仔年代後其雖然輸波但係會驘型勢,唔好似而家比人當魚腩 ...

大家當年唔願意俾多季時間佢,俾埋錢佢執番靚條防線...家下講咩都冇用。
個陣冇錢,只可以買MORI同BESIC...代替退落黎的甸甸同埋長傷的麥卡菲,之後就到BARRY同埋積基卡跌WATT。
對比番最差的RK,佢都叫知人善用,識得註冊番GARBUTT同用尼亞斯...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-25 10:07
咁又好難比較的,可能當年黑貓同維拉後備真係無乜好的選擇,迫住用成勝利11人呢,熱刺都一樣 ...

我睇番D新聞同記憶啦。黑貓就一向冇咩錢開GA LA,但奧尼爾依然都將舊錢集中用係一兩個球員到,結果之後一傷,隊波又冇替補就收皮。
至於維拉其實多D野可以講,佢教緊個陣出過BARRY、占士米拿、楊格呢幾個出名的英人...之但係水貨同亂買人都唔少。
我冇記錯係因為當年維拉賣走左楊格定邊個核心之後,冇科夠水俾佢搵替補,結果開LEAGUE之前同班主炒大鑊,自己走左。
禁有性格的人,你自己諗下會唔會同我地班又炒大鑊呢?
而佢教英超期間,維拉個段時間係幾靚仔。最主要打4-4-2,打高速兩翼的防反...所以有卡維同希斯基呢D大隻前鋒...高速翼有當年的楊格同埋阿當莊臣...
所以我先會話佢教護級一定冇問題,條防線會執得番,但就唔好預期上到多個層次,簡言之就係老莫級數左右。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

當年,他被傳媒冠以「神奇領隊」一詞,是關他將成績飄忽的阿士東維拉,打造成一支能穩定挑戰歐洲賽的上游份子。在奧尼爾接手前,維拉成績很飄忽,一年可以排中上游,下一年又可以排15~16位;但自奧尼爾接手後,成績穩步上揚,第一年排11,然後連續3年都穩佔第6位。我對奧尼爾的戰術運用、臨場調配、安撫球員的技倆無甚認識,只記得他也是著名的「勝利11人」領隊,換人方面甚為死板,但無可否認,在他領導下的阿士東維拉的確甚為出色。

https://www.facebook.com/Footbal ... 11/946808098735896/

就係禁LA
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

好彩老莫冇番黎...幾乎全部攻勢都係斬斬斬...兩場1負1和。雖然聞說呢場下半場打得唔差...
之但係你剩係識斬斬斬,禁單一化...所以呢幾場咪唔夠埋門LO。我地又冇高佬大隻佬係度,唔番黎都係好事。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-11-27 19:26
而家連澳尼爾都唔來,你最開心啦。但仲有咩人會來呢...

Silva is reluctant to go public in his eagerness to talk to Everton, as they could lead to a period of gardening leave that may tarnish his long-term reputation for the long-term.

Now Moshiri and Kenwright are set to make a final push to land Silva, with the duo fully aware they cannot wait too much longer to appoint a replacement to Koeman.
While Kenwright is believed to be an admirer of O’Neill, Everton supporters have reacted negatively to the rumours that the Irishman could be installed as the club’s next manager and that could play a factor in the decisions that are made in the coming days.
A lack of credible contenders could yet see Kenwright consider O’Neill, but Silva remains their first choice candidate and Everton will be privately hoping the Watford boss makes a move that could break the deadlock between the two clubs.

出面都仲係賣奧尼爾同施華。相信呢星期會有答案,班主屬意silva,bill叔叔就奧尼爾。
但班主都唔想再等屈福特個邊,應該過左一個deadline就會係奧尼爾做。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

降班都唔想要大sam
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

諗唔明點解要大sam...唔搵球季進行緊的領隊因為阻力大我明,但世界杯出左局的國家隊同中超都有好的領隊,係要揀個麻煩友番黎
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

保亞斯有保留...不過,試佢不如fonseca...最好都係奧尼爾講真。
回復 支持 反對