香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:12
你想到可買邊個?好在上年買唔到文丹廸,原來係法國水貨

真係要買...你仲有奧斯賓拿、施薩施尼...你話呢d踢開英超又係阿記度踢左禁多年,俾30M都心甘命底...
家下你話30M買一個英人龍門...真係不了...歷史話我地知英人龍門威唔到幾多年就真...
而且龍門係一隊波入面幾乎最唔值錢個位,你用30M黎買,只有班土壕球會先會禁做,我地就好明顯唔係洗錢冇所謂的球隊。
今次moshiri同bill叔叔都冇停呢個轉會,我睇球會都係心甘命底...
本黎球會有錢洗,我地應該高興,但買龍門就真係...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:33
同意佢地係好龍門,但我地使唔使買人地啲後備龍返來。
龍門係好重要既位,有時真係有錢都買唔到
買碧福特 ...

同佢地爭正選的係cech...你話佢地上唔到位好正常...但兩個以龍門黎講仲好後生,根本仲有進步空間。
而且pickford就係太後生...佢仲要好幾年先上到top...佢家下俾盡都係好過洛賓斯少少...

>保方在訪問中亦推舉了國家隊和球會的接班人:「國家隊有基安盧基當拿隆馬冒起,在祖雲達斯,我覺得施捷斯尼能夠勝任。」過去兩季由阿仙奴外借至羅馬的27歲門將施捷斯尼,盛傳將以1400萬鎊(約1.4億港元)改投祖雲達斯。
我俾夠20M你,都有差唔多10年打...

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-6-14 10:55
初頭以為佢係打DF....原來係CF....
上網睇片....好似伏伏地喎.....踢法似尼史密夫.....唔見有細 ...

唔敢講傳球同射波能力去到英超會唔會踢得掂,有一樣佢有巴克利冇的係領袖能力。
你見巴克利踢左禁多年都好似唔識同隊友溝通唔係死HOLD波就係死去...
但卡拉臣係識得叫隊友俾波同配合再組織攻勢...呢D先係真正球隊皇帝的風範,我幾睇好佢同拉美尼斯呢對組合。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Carlson 發表於 2017-6-14 19:44
ac個3件都係垃圾 inter得梅里路岩用 班尼加番美洲 波素域叫價40m 點要 同埋我自己覺得唔值 ...

AC D中堅唔係評價唔差咩? 記得佢地對中堅都好後生。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

如果真係禁有錢,索性去盡,買ICARDI...估價50M,出夠70M買意甲神射。
週薪人地家下都係緊大約8萬歐元,俾夠12你又點話。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-14 21:01
Everton scout Carlo Jacomuzzi admits Carlos Bacca and Duvan Zapata are "interesting" but the path to ...

佢仲要同禁多隊傾...我估都係買中堅或者前峰...
奇怪左係咪一個卡拉臣打攻中就夠? 我仲諗著高文係想打三攻中陣式?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arsenal have turned down a €5m offer from Juventus for goalkeeper Wojciech Szczesny, reports Tuttomercatoweb.

The Italian publication claims the Gunners want closer to €15m for the Poland international, who has spent the past two seasons on loan at Roma.

人地祖記出價都係5M...我地俾3倍價都得啦...PICKFORD 30M真係笑話黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-15 07:39
其實費蘭尼都唔差,歷任3個領堆都唔會比人投閒置散,曼聯對阿積士個場歐霸,爆炸係中場單天保至尊,清走幾 ...

最弊佢都係迫著買呢...咩都慢...人地球迷係希望隊波有野心有進步。
雖然當年有傳董事會唔科水俾佢...但你事後諗番雲高爾同埋摩連奴,根本唔似有呢件事...
你讚佢一單半單收購係冇意思,成敗而言,佢係曼聯係失敗...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-15 07:36
Everton turned down by 22-year-old forward Keita Baldé after seemingly having €30m bid accepted

P ...

我地總監都過左去,話唔埋有轉機呢? 畢竟祖記家下做緊乞兒,佢肯唔肯出番呢個價買呢?
其實,係佢唔想出國je...我覺得先借後買都係一個雙嬴的方案。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我地都俾得起30M買一個人,不如俾多少少同利記爭SALAH咪仲好...一個入16球,助攻3球,另一個入15球,助攻11球。
回復 支持 反對