香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-10-25 23:28
我都相信安斯禾夫係而家留級最好選擇,但長遠要佢帶領上頭6或提升球隊另一層次就真係難喇。
佢球員時都只 ...

我唔認為一本通書可以打到老,就算係費sir中間都改左唔少野。
我覺得唔需要理佢出身同而家的能力,只要佢同我地一齊成長,揀岩球會發展方向。
完全唔介意俾呢季佢試,有成績更加應該俾多季佢。再有成績就俾份5年約佢,同我地一齊衝前四!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-25 23:48
問過 Moshiri 先 , 我覺得他唔想要安斯禾夫坐正

Moshiri都要問過Barker兄你先啦,你都係球會米飯班主之一啊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-27 10:13
朗奴高文(Ronald Koeman)遭愛華頓辭退已是不爭事實,他接受訪問時表示,早於今夏已知自己帥位「危險」, ...

算吧啦佢,基奧特前鋒係禁重要,你唔好叫個board買前鋒先,走去追施古臣。
咪話我話,有基佬有施古都俾人炒,咪又賴冇左中堅黎。
真係罵佢都哂氣。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-5 09:48
大sam的名聲真係一般,我諗唔到佢來教我地拖肥,加上佢唔似老莫肯短期執教喎。dyche 應該都帶過般尼降班 ...

最理想看守領隊點都係希汀克ga la。呢條友唔單止可以同你build番信心,仲同你set到隊形呢下先勁。
大sam呢個剩係識看錢看,我寧願要dyche都唔要佢lo。
同埋你都係死心啦,老莫仲未俾到信心班主同一半球迷,你望都望佢帶到韋斯咸風生水起先。
禁過多兩三年再換領隊就真係有佢份la。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-11-6 12:18
呢個唔好個個唔好我都明
但不如問如果得
安斯

我揀熱血降班的安斯啦...一次過同你換血。
用班u23打英冠隨時都超其他人幾班,我就唔信下年上唔返黎。
上番黎,再執番正條骨同攻擊線就夠。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 15:54
降班就被人拆骨架啦,成隊波就散架啦,因收入減少,球會也要清走高薪球員,如果唔能夠即時彈起,隨時一沉 ...

唔好傻啦,新買個幾件簽左長約。要甩售都唔係球員一個話到事,更何況有d仲要冇表現,邊可能走。
當年紐卡素降班都冇話星散啦。個期佢地降左,古迪利斯同高洛仙尼仲係齊度。最終落到去幾乎不敗上番黎...
冇人想降班,有d野唔係你話換領隊莫耶斯就一定有救。
同埋我都唔信安斯會教到降班,係想佢坐正,幫佢搵幾個叻的back room staff番黎,成績都會有改善。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我自己就禁睇,既然班球員當左安斯係精神領袖,就唔好搞佢地啦,由佢地繼續為佢賣命。
不過,安斯禾夫最弱唔單止係佢唔夠經驗,而係佢都冇一個有英超經驗的背後團隊係身邊。
就好似RK同老莫,佢地自己都有一套BACK ROOM STAFF係身邊。
你請批猛料挖角的人番黎幫安斯禾夫搞訓練同制訂戰術,至少呢隊波都唔怕會降班,班球員又肯跟呢個領隊,直情雙嬴。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

禁講舊錢唔係我地出,明明安斯應該夠護級,你係要亂駛錢可以點先
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-7 19:29
我睇唔到現時有誰願意接手,大Sam的賠率同老莫之前接任韋斯咸的賠率一樣一支獨秀,拋離次熱好多。如果無 ...

呢次教韋斯咸真係冇得賴啦講真。我睇好佢教完今季,有長約拎。
之但係唔認為佢會係韋斯咸留得耐,咪話我睇死佢,下季季初又係太慢熱,都係迫老細炒佢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-7 21:25
係,球會想,但唔會係季中呢刻,加上有錢佢都未必肯來,無歐洲賽,正如有錢都好,安察洛提,摩連奴都好大 ...

禁呢D都要睇你俾幾多誠意GE講真。我又唔會覺得有歐洲賽真係禁重要,最重要係班主同佢之間的溝通JE。
我地可以俾得起比馬體會更高的人工,又可以係英超同各名帥論戰,又有班主的野心。
若果下下都要係一支冠軍球隊教,禁我又唔覺得呢個人值得請。
我自己覺得呢次高文之亂最大感慨係我地需要一個感染力強的人,所以我先撐安斯禾夫教到季尾。
載治其實都做到,而且般尼由降班到升班都一直沿用佢,你話佢如果冇可取之處,點會球隊球迷一直都禁支持佢?
我覺得你地係度扯火都冇用,而家都係貼貼新聞等球會宣怖啦。我認同的係呢個國際賽期,球會請唔請人都要出句聲俾班球員知,盡早穩定軍心,制定黎緊戰術上的安排同部署。
下場關鍵戰之一黎!
回復 支持 反對