香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

It is understood talks have broken down between Everton and Swansea over a deal for Gylfi Sigurdsson.

We understand a deal is now in jeopardy after more than five weeks of negotiations.

One source has suggested a verbal agreement was reached between the two clubs, only for Everton to withdraw the offer 48 hours later and refer back to a previous offer, understood to be around £40m.

There’s now a fear at Goodison Park that soured relations may scupper the process completely, seriously hampering Ronald Koeman’s and Paul Clement’s planned transfer dealings over the next three weeks.

Sky Sports News understands that the two clubs are less than £5m apart on a fee, with Sigurdsson’s wages not expected to be a problem.

希望盡快去搵PLAN B返黎。突然WITHDRAW,會唔係巴克利突然想續約呢? 巴克利雖然唔夠施古臣勁,但叫做唔駛俾多幾多錢就可以慳一筆轉會費。
再估下話唔埋管理層對於施古臣仲係咪必要球員可能有懷疑都唔奇。再講,如果巴克利只係人工問題,45M BUDGET,拎5M俾佢。我地仲可以有40M買中堅同前峰。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-9 11:06
完全同意,攻中就算唔計巴克里,有卡拉臣和朗尼,反而搵個高快的前鋒重好。重有就係未買到人就借dowell出 ...

所以我更加覺得如果根據個報導黎講,傾好哂價錢臨時都係收起,就係巴克利有機會續約。
其實,球隊SO FAR,唔計呢個夏天都淨投入左30M,RK條友唔好話球會唔支持,而且你一炮50M放落去,我地就淨支出57M。禁樣又叫好健康? 都仲未計你仲有兩個位要買人...
唔好唔記得我地仲要起新球場...
就算巴克利唔續約,WORST CASE你要預佢留係度一年。一年之後,史雲斯話唔定都降班啦...
呢個時候你買埋施古臣,中場一定塞爆車,真係好冇謂。
集中火力搞掂隻快翼定TARGET MAN仲好啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-8-9 10:23
玩左幾個月個目的係因為球會要敷衍RK又講唔過去, 如果球會真係冇意思買施格臣咁球會都唔會3000 3500 4000咁 ...

唔好話講價啦...我地有錢左唔係無限金錢,都有轉會BUDGET。
呢度買貴左,就要係第二度慳番,所以佢用青訓同續兩個老將,都係度過呢度慳左,可以買個勁D的正選。
同埋始終球隊要起球場,你淨支出太多,隨時搞到借錢融資個邊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

攻中,其實可以考慮PSG個LUCAS MOURA...反正佢地都賣人,俾正選佢踢打世界杯都係好事。係巴西人早熟易殘麻煩D。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 12:56
巴西人紀律差先係問題,今日睇左我地以前的借將Jo的訪問,佢都話當時係愛華頓訓練唔認真,佢成日又夜訓, ...

你預佢打幾年好波禁LO。始終MOURA都係PSG打左好幾年好波。係家下買到佢都冇位踢JE。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

“I respect every personal ambition of every player. He is still training with Everton, he is part of the team, he is training in a good way, is back from groin surgery and we will check what happens in the next couple of weeks.”
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/koeman-ross-barkley-everton-future-13459799

笑死wwwwwwwww真係走唔到wo
所以有source話點解突然抽起左個offer,可能就係巴克利同球會都知走唔到,索性慳番筆,拎舊錢買前峰算。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 23:09
上次RK就話巴克里100%離隊,依家又話佢係隊內一員,有些自打嘴巴。不過我覺得車仔會買巴克里,機會我覺得 ...

你又唔可以話佢自打嘴巴ge...佢都以為講到出哂面會有offer,點估到班前列球隊根本睇佢唔上眼又或者寧願等多一年。家下冇offer,咪要繼續留係度lo,都好正常。
至於車仔買唔買...最大問題係佢地買人個方面依然好唔積極...加埋干地未必鍾意巴克利呢類球員...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 23:12
太瘦啦,呢d身型點打中鋒位丫,一撞就散的機會好大。可能重衰過阿仙奴的佩雷斯。 ...

https://www.youtube.com/watch?v=JoNpKlVJEGg
太瘦?? 同盧卡古比係ge...但叫唔上瘦掛?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-8-11 11:05
我諗唔到ross要有道歉理由
ossie知唔知自己講緊乜

中譯不嬲廢廢地...你睇英文會好D。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-11 11:23
我之前講的野都係咁上下意思架,不過有師兄覺得我太陰謀論,覺得我針對RK,雖然我承認我唔欣賞RK

"由 ...

佢兩個有心病始終都係太陰謀論講真...我地呢度都禁反RK...
英國個邊都一定有唔少...其實佢呢一年冇成績就好易下台。而且第二度都俾唔到禁高人工,高人工個D又唔要你。
留多兩三年,打到隊波都冇左你唔得個下你走,個價又高又有前途。
回復 支持 反對