香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-5 11:56
Everton Under-23s defender Antonee Robinson has joined Bolton Wanderers on loan until January.

The  ...

即係至少CONNOLLY唔會走LU
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-8-5 18:06
有錢唔識用,組軍失敗

我唔夠膽講話失敗,始終佢呢套打法仲未成形又或者成唔到形。
而家下判斷,小心俾RK鞭屍...
曾幾何時,三攻中都成日見到人地打...係呢幾季開始多番人打番翼...
我地老莫年代都唔係好識用翼去打...你諗下OSMAN打左翼,阿迪達打右翼個陣...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Gylfi Sigurdsson has been left out of the Swansea team to face Sampdoria amid speculation of a move away.

Everton have had two bids of £40m-plus rejected by Swansea for the Iceland international, Sky Sports understand – however, Paul Clement has confirmed talks are ongoing with another club over the possible transfer.

果然真係冇份出場WO
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-6 19:36
我唸爆頭都唔明點解揀黑碧,佢作為一個射手的質素係點,基本球迷們都無乜分歧: 強差人意,如果佢唔係本土 ...

其實都係D吹水新聞黎,你禁認真做咩?SO FAR都唔係話吹到聽日就去體測,更何況佢今日有正選踢。
而家根本都未有咩新轉會走又好,買又好都冇話吹到呢幾日就搞掂。
隨時球隊內部見到季前呢個表現,都唔敢太進取...一陣歐霸入唔到小組賽就麻煩...
始終我地家下都係集中買緊後備球員多...拖到轉會窗最後一日都唔奇。
點都好打埋西維爾先算啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

踢落去...DCL反而打正前...駛唔駛禁重用親生仔AH...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

你話死肥仔打正前可能好過RAMIREZ...我都可以接受。但DCL打正前好過佢???私家鴨真係冇叫錯佢...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton_ 發表於 2017-8-6 22:32
高文私家鴨呢個朵唔係流
暫時睇左30分鐘真係無乜攻勢 打到上前又猜返後
開季前唔該買個有質素既中鋒 ...

你要RAMIREZ走落去防守,根本就要BAINES一個打哂成條左邊...認真ON9...
DCL對著班西甲後衛都踢到禁樣,點俾英超你踢AH...
根本就痴線先會禁出法...老莫個陣又係死出安仔...老馬又死出迪路菲奧...乜我地D領隊禁鬼鍾意養親生仔GE?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-6 22:39
卡拉臣比波真係唔覺有幾致命,唯一就係勤力,但買你返來唔係要你的勤力

前面個個係DCL...你點俾波都死GA LA...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-6 22:42
問題係卡拉臣傳失好多,或一撞就失平衡,對西甲球員都咁,點對英超班防中和後衛丫 ...

禁的確佢今日失誤比較多...其實今日西維爾都已經唔係話踢得好好。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-6 22:46
睇完呢半場,我對下場對史篤城都覺得有暗湧,係咪RK專登亂Q來迫董事會快d買人? 但完全無隊形,真係買個美斯 ...

其實上季都係禁LA...枉佢係荷蘭球員...根本建立唔到一套有效的進攻體系...
回復 支持 反對