香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥隊長

C Grant 又入波, 係英甲著曬火, 當地球會大讚為超新星
回復 支持 反對

拖肥隊長

佢本身踢邊, 基本唔會有機會出場, 最後都係賣出去多, 但話曬自已青訓, 如果將來出到去打到成績都覺得開心
回復 支持 反對

拖肥隊長

隊長大約12月尾出番來, 到時唔駛買後防, 而且BROWNING 都唔係有得出, 影響唔大, 加上後防都係買D英藉半成品培訓上一線, 行STONES 方向, 1月到時會買17歲新仔中堅, 我暫時唔覺要買多個中堅住, 加上1月都很難買到人地正選中堅, 到時有咩問題, 借個來頂
我預左1月唔會點大駛, 今季1周1賽, 點都夠用, 但如果某D球員想離隊, 就要有新球員加入
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2015-12-14 19:30
kiev vs man city for champion league last 16

最搞笑係 阿又對巴塞, 車又對PSG, 有冇甘岩
回復 支持 反對

拖肥隊長

馬仔都講左唔買後防, VIDIC 應該都係吹水多
回復 支持 反對

拖肥隊長

有傳 愛記留意緊 Powell, 因明夏完約, 之前跟過馬仔佢踢開影子前鋒, 21歲仔, 就算完約過來都要補番少少錢比曼聯
回復 支持 反對

拖肥隊長

打左大約半季, DMC 防守其實都係普通
Mccarthy  tackles 2.9  inter 1.1
Barry        tackles 2.8 inter 1.9
Cleverley  tackles 1.8  inter 1

防守上, 球員未做到波到人到, DMC 壓迫唔夠, 往往只係塞位多, 今季唔需打歐州賽, 一周一賽都唔利用體力去壓迫, 變相人地進攻機會大左, 容易造波, 尤其作客後防受壓更明顯,
我自已覺得球員要走多D, 做多D壓迫, 防守先會有所改善, 而明夏最好買個高效爛仔防中去做破壞
李斯特城 kante 防守數據 4 同 4.2 , 今季最勁係佢, 所以排第一唔係冇道理
熱刺 Dembele 3.9  2
曼城 Fernandinho 3.5  1.8
阿記 Coquelin  3.2  2.7
水晶宮 Cabaye  3.1  3.8
尼4隊 暫時失球都係十幾球, 而我地已經24, DMC 防守上幫到手, 自然失球會少

回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2015-12-23 08:18
everton confirm line up 200M U.S takeover

應該只係領緊, 老實講, BILL 叔身體唔好, 近來都唔見佢來睇波, 都係時候轉人, 不過有D唔想美國佬接手, 太商業化, 唔係愛記作風

CEO Rob Heineman explained that they would not be pressing ahead with a move to buy the club but said there were "legitimate groups", in the US, in talks with Everton.
回復 支持 反對

拖肥隊長

naismith 邊有可能賣到10M, 除非係降班區球隊急要
夏天諾域治出 8M 已經好好價, 差唔多都好賣, 入件南美前鋒試下
回復 支持 反對

拖肥隊長

通常尼D情況, 愛記會比佢自已選擇邊間想去, 佢去D傳統英式打法就適合
回復 支持 反對