香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 601881|回復: 4666
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

樓主
客觀D 睇....基奧特上季後備咁多都叫交到貨,大家唔可以期望佢像山齊士呢D 又上又落.....但既然佢踢國家隊都一樣入到波....代表佢適應力強.....而且真係有卡士入波.....你問我我會覺得20m 以佢個年紀係偏貴左d......假如阿仙奴接受....10m 呢d 價位我覺得合理d (就正如我地當年賣阿迪達都係差唔多價位).....畢竟基奧特人工都唔會平....但假如佢一季可以聯賽入到10-15球....咁我覺得係值得O既
回復 支持 反對

拖肥隊長

沙發
如果係我....我會考慮呢個︰(雖然已經33...但仲有貨交....有質素...有經驗.......人工要求唔會超高....)

前國米中場核心史尼達很早就從主流球壇的視野中消失,在土耳其聯賽效力。而今夏他決定結束自己的土耳其生涯,重返意甲。

作為中場球員,33歲的史尼達雖然年齡有些大,但他的競技狀態保持的不錯。在加拉塔沙雷他一直保持著足夠的出場時間,上季他聯賽共有26次出場,攻入了5球並有15次助攻。

這個夏天,他決定離開土耳其。據意大利媒體報導,球員希望回到意甲,此前他已經開始了與森多利亞的談判。史尼達在加拉塔沙雷的年薪為500萬歐元,據悉他甘願降薪70%,但森多利亞還是拒絕了他。

根據意大利天空體育的報導,荷蘭人心意已決,在未來48小時之內他就會終止與加拉塔沙雷的合約,現在的他非常渴望回到意甲。與森多利亞談判的同時,他也向AC米蘭推薦了自己,但米蘭方面也無意引進他。而根據意大利轉會方面的記者佩杜拉消息,米蘭願意與史尼達的經理人進行見面。
回復 支持 反對

拖肥隊長

板凳
防中我覺得我地夠多....但攻中事實上唔多.....卡拉臣係....巴克里都算係...但佢係一個攻門好過分波O既攻中(或者放佢做輔鋒會好D)....其餘真係可以做到控制節奏, 盤球, 射門, 分波, 入涉O既我覺得我地都無乜。
史尼達雖然過左高峰....但如果識得用....肯定仲有貨交。
回復 支持 反對

拖肥隊長

地板
重點係.....史尼達夠名氣....暫時用左90+m ....但幾位名氣都未夠響....宜家愛華頓已成為下季一個談論點......可能因此全球fans 會增加......如果呢個時候加埋史尼達.... 真係夠晒話題性
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-7-4 15:26
唔係掛,肥尼過晒巔鋒,同盧卡古點比丫,借就ok,買就無謂啦,橫掂佢都無 resell 的價值 ...

朗尼30萬鎊周薪.....就算曼聯肯承擔一半....我都唔覺得我地有咁大需要搵返朗尼
除非係周薪7-8萬鎊左右....否則真係算吧啦
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-7-4 09:55
再次簡單總結下先:

上季排名:第七名

我地隊波中游浮沉左太多年.....真係要大刀闊斧一新耳目..
73m.....講真就算盧卡古同巴克里2個唔走....我都唔認為我地呢筆使費係好驚人....

畢竟我地隊波以往有太多水平一般的球員.....而且真係講質素夠打一隊o既真係20個唔夠.......早兩季當我地有三幾個主力受傷....後備席真係會出現2-3個牛奶仔....我唔係反對用年青球員....但係我地如果要爭冠軍.....真係要老中青球員都要有
重點係要有世界級球員

假如盧卡古同巴克里真係正如大家預期離隊....咁照計至少收得返110m - 120m .......如果成事....我認為我地至少仲要買多5個球員返黎 (用70-80m).... ( 2個前鋒, 2個攻中, 1個後防)
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-7-5 07:53
Browning都已經23歲,其實呢個年齡不如出去闖下,好過年年借出去,都不乏轉會後重生的球員,今季我地買的 ...

整返個回購條款
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-7-5 10:27
睇嚟成事好大 , 但肥尼在我地陣中的擺位係邊度 ?

非常尷尬
如果話朗尼不能在高水平聯賽競逐又講得過份左D....佢O既閱讀球賽能力同傳送仲係有O既....只係身型持續肥同速度再下降左....打正前鋒就無啦....

至於傳聞話免費轉會....但不減薪.....有傳話佢30萬鎊周薪....又有話係25萬鎊....大家可以計....當出2年人工....30萬鎊周薪2年就3120萬鎊;25萬鎊周薪2年就2600萬鎊.....個人認為勉強2600萬鎊係可以接受O既....畢竟朗尼仲有點號召力....賣球衣同市場推廣價值仲有O係度....

朗尼雖然狀態同水平係下跌....但希望佢鬥心同勤奮唔會減退.....如果佢真係回家....打返鬥志....唔好擺大款...我認為佢除十二碼外,一季入10球左右應該做得到O既

至於踢咩位.....呢個真係有點難......佢宜家只適合踢442 中的墜後前鋒;你要佢踢攻中我唔讚成....
回復 支持 反對

拖肥隊長

如果打包史尼達同雲佩斯2個荷蘭人.....真係唔知有無可能
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-7-6 08:23
EVERTON Breaking news : 中國 ICBC 銀行和愛華頓以 60M 簽約三年

開始吸金
回復 支持 反對