香港愛華頓迷討論區

標題: 週末夜場作客屈福特 1:30am [打印本頁]

作者: barker    時間: 2018-2-22 21:18
標題: 週末夜場作客屈福特 1:30am
i hope EVERTON win

作者: 24cheung    時間: 2018-2-22 21:42
成班去完杜拜渡假,希望交番啲貨啦
作者: barker    時間: 2018-2-22 21:57
24cheung 發表於 2018-2-22 21:42
成班去完杜拜渡假,希望交番啲貨啦

正確係去杜拜晨操晚練先啱
作者: 24cheung    時間: 2018-2-22 22:56
barker 發表於 2018-2-22 21:57
正確係去杜拜晨操晚練先啱

Barker兄,估唔到你咁天真,啲球星嚟香港時,大家都睇到佢地好勤力喺老蘭加操啦
作者: James_Beatkit    時間: 2018-2-23 11:22
支持大SAM有條件失分
作者: laukarwing    時間: 2018-2-23 11:30
I wish Everton win in order to stay in English Premier League next season.
作者: niclas    時間: 2018-2-23 12:36
Watford 1:3 Everton
作者: 24cheung    時間: 2018-2-23 12:55
人地憎到我地入骨,我地好大機會作客輸埋就有
作者: Fuko~    時間: 2018-2-23 13:04
反正作客唔識贏波,希望有多d牛奶仔睇
作者: barker    時間: 2018-2-23 13:11
24cheung 發表於 2018-2-23 12:55
人地憎到我地入骨,我地好大機會作客輸埋就有

屈福特的會歌同我地用同一首歌
作者: wahton    時間: 2018-2-23 13:19
everton win 2:1
作者: James_Beatkit    時間: 2018-2-23 13:25
Fuko~ 發表於 2018-2-23 13:04
反正作客唔識贏波,希望有多d牛奶仔睇

真係想下好
我唔會信Beni同Garbutt係大sam之下有得出
作者: barker    時間: 2018-2-23 13:54
James_Beatkit 發表於 2018-2-23 13:25
真係想下好
我唔會信Beni同Garbutt係大sam之下有得出

一日球隊未攞夠 40分 上岸 , 大 sam 係不會出牛奶仔架
作者: barker    時間: 2018-2-24 18:50
liverpoolecho : 大 Sam 哥希望長留愛華頓
作者: 24cheung    時間: 2018-2-24 19:33
barker 發表於 2018-2-24 18:50
liverpoolecho : 大 Sam 哥希望長留愛華頓

亞們
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2018-2-24 21:33
大Sam你早啲返歸唔好害人啦!
作者: barker    時間: 2018-2-24 21:48
八十年代的愛迷 發表於 2018-2-24 21:33
大Sam你早啲返歸唔好害人啦!

唔通今季排第七可攞下季歐霸盃外圍賽資格 ?
作者: nowhere    時間: 2018-2-25 00:32
加拔後備@_@ 好想睇
作者: wahton    時間: 2018-2-25 01:18

作者: wahton    時間: 2018-2-25 02:20
大部分時間都係中場混戰, 兩隊有威脅既射門皆欠奉.....

下半場換咩人出黎可以打破彊局? 利雲? 杜辛?
作者: nsno    時間: 2018-2-25 10:55
最有效嘅攻門嚟自Pickford
that says all
作者: reedlo16    時間: 2018-2-25 11:49
唔知踢乜,毫無章法,你話九九八十一斬都係戰術,但噚晚班友似玩馬騮搶波多,仲要係經常被人搶到波。
作者: witzz    時間: 2018-2-25 12:36
大sam玩埋今季大家和平分手,快啲確認下季新領隊,重新上路。
作者: Fuko~    時間: 2018-2-25 13:02
reedlo16 發表於 2018-2-25 11:49
唔知踢乜,毫無章法,你話九九八十一斬都係戰術,但噚晚班友似玩馬騮搶波多,仲要係經常被人搶到波。 ...

我剩係睇左上半場,個陣都踢得唔算差。
係唔知點解起極都起唔到腳。中場搶完波,好快做到攻勢,但硬係差少少先起到腳。
輸一球都算係禁...
作者: wahton    時間: 2018-2-25 14:16
小插曲: 有一球迪路菲奧回防時想撞杜辛,

撞佢唔跌反而自己跌低兼整傷埋
作者: Forever_Fan    時間: 2018-2-25 16:33
由大Sam第一日都對佢無期望,早走早著啦唔該
作者: barker    時間: 2018-2-25 21:16
Forever_Fan 發表於 2018-2-25 16:33
由大Sam第一日都對佢無期望,早走早著啦唔該

update from liverpoolecho : EVERTON could turn Marco Silva once again
作者: 24cheung    時間: 2018-2-25 21:19
barker 發表於 2018-2-25 21:16
update from liverpoolecho : EVERTON could turn Marco Silva once again

Fan兄唔喜歡,仲笑
作者: barker    時間: 2018-2-25 22:17
24cheung 發表於 2018-2-25 21:19
Fan兄唔喜歡,仲笑

Moshiri 一定係揀葡萄牙籍領隊 this summer
作者: Forever_Fan    時間: 2018-2-25 22:26
barker 發表於 2018-2-25 22:17
Moshiri 一定係揀葡萄牙籍領隊 this summer

如果又衰多鋪,大家就只有苦笑,大Sam係連續第三個失敗的領隊,已經唔計安斯禾夫呢個代領隊。
作者: barker    時間: 2018-2-25 22:41
Forever_Fan 發表於 2018-2-25 22:26
如果又衰多鋪,大家就只有苦笑,大Sam係連續第三個失敗的領隊,已經唔計安斯禾夫呢個代領隊。 ...

Moshiri 想找一個好似摩連奴咁出名的葡萄牙領隊
作者: Fuko~    時間: 2018-2-25 23:04
Forever_Fan 發表於 2018-2-25 22:26
如果又衰多鋪,大家就只有苦笑,大Sam係連續第三個失敗的領隊,已經唔計安斯禾夫呢個代領隊。 ...

以老細的耐性同危機感加上我地球隊的行政能力,我唔認為呢個時候會急於換領隊。
由佢都拍板用大SAM,驚死降班個下我已經覺得佢目標只係護左級先算。
而且都好合情合理,更何況睇得出佢自己都有心儀的對象,萬一錯過左就繼續用大SAM。
所以先會到最後有兩年半約呢回事。

再討厭大SAM都好,若果佢帶到我地去第七,我地都冇理由炒左佢。
至少要俾半季時間去證明自己...而又禁講,班死野的確比係RK同埋安斯禾夫個陣穩定好多。
下場作客般尼...同屈福特實力差不多,我估大SAM今次會保守番多D。
作者: James_Beatkit    時間: 2018-2-26 10:55
Fuko~ 發表於 2018-2-25 23:04
以老細的耐性同危機感加上我地球隊的行政能力,我唔認為呢個時候會急於換領隊。
由佢都拍板用大SAM,驚死 ...

年半約咋
雖然我都知以我地個一貫手法今季留到下季都應該仲係大SAM教
(我打死唔信佢今季可以帶到我地上頭7)
但其實睇到佢真係唔啱我地
希望老細可以清醒一次早D和平分手唔係又黎季中換領隊

作者: James_Beatkit    時間: 2018-2-26 10:58
呢場小總結
Del boy比以前進步左知幾時去幾時傳
今場完勝左閘替工
大SAM根本場場1分為主贏到幸運輸波可以接受咁款
真係冇癮睇落去

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2