香港愛華頓迷討論區

標題: Europa League Group Stage #4 vs Lyon (Away) 03/11/2017 2am [打印本頁]

作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-1 10:29
標題: Europa League Group Stage #4 vs Lyon (Away) 03/11/2017 2am
聯賽係降班區域
歐霸係出局邊緣
二揀一下點都應該放棄歐霸
但如果呢場贏波或者入到波我相信對球隊對球員對安斯禾夫都有一定幫助
賽前有消息傳呢場波Rhino有機會比U23藍血中堅隊長Morgan Feeney踢
點解我會覺得Rhino係呢段時間值得帶隊波
就係佢絕對清楚知道隊波依家差既係士氣
搵藍血去賣力踢係正路
希望呢場見到多D牛奶仔有好表現

作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-1 14:42
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。
作者: barker    時間: 2017-11-1 14:43
Forever_Fan 發表於 2017-11-1 14:42
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。 ...

EVERTON LOSE 1-3 ,  unsworth bye bye
作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-1 14:47
Forever_Fan 發表於 2017-11-1 14:42
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。 ...

卡拉臣同辛度應該落U23踢下慢慢累積返D信心先

作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-1 14:52
希望呢場排陣
----------------Joel-----------------
Kenny---Holgate---Feeney-----Baines(我真係覺得好痴線場場要佢打哂)
--------Beni-----Schneiderlin-----------
------------Besic(Klaassen)------------
Lookman--------------Mirallas/Vlasic
-------------DCL/Niasse---------------
作者: wahton    時間: 2017-11-2 18:53
全力護級罷啦
作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-2 19:40
呢場玩下青訓算啦
作者: nsno    時間: 2017-11-2 20:41
Forever_Fan 發表於 2017-11-2 19:40
呢場玩下青訓算啦

可能玩下青訓反而贏到
作者: Fuko~    時間: 2017-11-2 21:37
James_Beatkit 發表於 2017-11-1 14:52
希望呢場排陣
----------------Joel-----------------
Kenny---Holgate---Feeney-----Baines(我真係覺得好 ...

While at the Groupama last night, David Unsworth and Ashley Williams fulfilled media duties. Unsworth confirmed teenager Morgan Feeney had travelled with the squad and that Williams will captain the side this evening, with Phil Jagielka, Leighton Baines and Wayne Rooney all unavailable. Watch back the press conference in full below.
作者: barker    時間: 2017-11-2 23:14
Breaking news from SKY SPORTS NEWS : Dyche dismisses EVERTON talk
作者: steven7    時間: 2017-11-3 01:04

作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-3 02:07
果然打假9加三中場
安斯好野
作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-3 02:58
C9同Gana真係冇態咁
好彩叫頂到半場
希望馬天拿冇咩事
作者: 彈地    時間: 2017-11-3 03:01
Martina 頂完球波直跌落地看似很大濟、直情唔旭得希望他無事
師拉完全無態踢少個無分別
作者: steven7    時間: 2017-11-3 03:05
場波好平淡 唔知講嘜好 但都叫平穩
順帶一提 HOLGATE有球老烏 (爭D)
作者: reedlo16    時間: 2017-11-3 03:29
點解係換走基爾唔係換走舒拉?後者有黃牌在身喎, 有無人提安斯禾夫架…
作者: steven7    時間: 2017-11-3 03:33
呢球出迎咁差
作者: barker    時間: 2017-11-3 03:36
安斯禾夫拜拜
作者: reedlo16    時間: 2017-11-3 03:47
安斯禾夫拜拜了,單睇你揀換走基爾唔換走舒拉…後者不單有牌,呢場失誤亦多,第一球失球又係關佢事,又一球解圍又頂落人地到被人勁射。終於現在求仁得仁,紅牌出埋場!拜拜
作者: 彈地    時間: 2017-11-3 03:47
reedlo16 發表於 2017-11-3 03:29
點解係換走基爾唔係換走舒拉?後者有黃牌在身喎, 有無人提安斯禾夫架…

結果紅牌囉反正他就應該不在埸
作者: steven7    時間: 2017-11-3 03:51
我反而咁睇, 三日後打護級 換走GUEYE留力好過  
作者: barker    時間: 2017-11-3 03:52
而家呢塊豬頭骨由誰人接手呢?
作者: steven7    時間: 2017-11-3 03:52
結果論 的確係換走左之後無耐就失波既, 但賽前都唔預佢留精力係呢場波架啦
作者: barker    時間: 2017-11-3 03:57
輸到三球喇安斯禾夫你責任完左喇, 你可教番U23喇
作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-3 06:56
其實佢根本無英超經驗,無可能搵佢接手,你話搵個新教頭,要求個教頭用佢做副手學下野就得,佢自己揹飛就無謂
作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-3 07:23
Everton defender Cuco Martina has been released from hospital after suffering a neck injury during the 3-0 defeat at Lyon.

The incident happened shortly before half-time when the 28-year-old came off worse after challenging Lyon's Maxwel Cornet for a header.

After lengthy treatment he was carried off the pitch wearing a neck brace.

"Cuco was concussed and complained of pains down his neck," said caretaker manager David Unsworth.

馬天拿無事
作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-3 07:36
barker 發表於 2017-11-2 23:14
Breaking news from SKY SPORTS NEWS : Dyche dismisses EVERTON talk

依家愛華頓頹成咁,究竟重有無邊個肯撘沉船先得架,無工做的領隊就話姐,有工做的英超領隊都睇定d先啦。安察洛提和杜曹更加唸都唔使唸會來,有錢都無用。
作者: Fuko~    時間: 2017-11-3 07:59
下?見到個陣容都知唔係諗著贏ga la...反正大家都預左歐霸出局。黎緊呢5-6場都係同級對手先最關鍵!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-11-3 08:07
James_Beatkit 發表於 2017-11-3 02:07
果然打假9加三中場
安斯好野

其實佢同RK無乜分別,場場都試陣,李斯特城打無翼陣係咁,今場直頭用無鋒陣,佢知唔知佢究竟想點架?
作者: tongtong    時間: 2017-11-3 09:11
依家隊波最大問題係防守差, 後防錯漏百出輪流派膠,前面入多多都唔夠輸, 搵老莫番嚟頂住, 佢起碼最低限度幫後防止血,改善防守漏洞!
作者: Fuko~    時間: 2017-11-3 09:27
Forever_Fan 發表於 2017-11-3 08:07
其實佢同RK無乜分別,場場都試陣,李斯特城打無翼陣係咁,今場直頭用無鋒陣,佢知唔知佢究竟想點架? ...

教3場,1場聯賽杯同歐霸...擺明留力打聯賽。
你禁話佢場場唔同人又唔係幾岩bo...
作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-3 09:35
Forever_Fan 發表於 2017-11-3 08:07
其實佢同RK無乜分別,場場都試陣,李斯特城打無翼陣係咁,今場直頭用無鋒陣,佢知唔知佢究竟想點架? ...

我覺得佢起碼理念清晰簡單好多
兩翼造波3防中防守
就算比你出契仔一樣未必有波掂
要防守時拉埋Siggy落中場
呢場波唯一要挑剔佢真係換Gana先過C9
佢忘記左呢個RK契仔2號一定唔會收腳
結果連搏追和機會都冇

作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-3 09:38
Forever_Fan 發表於 2017-11-3 06:56
其實佢根本無英超經驗,無可能搵佢接手,你話搵個新教頭,要求個教頭用佢做副手學下野就得,佢自己揹飛就無 ...

都係個句
3場作客其中一場對手係車
你唔好當佢係魔術師
我夠膽講依家搵DM/其他領隊返黎都要預幾場比佢失分
作者: James_Beatkit    時間: 2017-11-3 09:40
tongtong 發表於 2017-11-3 09:11
依家隊波最大問題係防守差, 後防錯漏百出輪流派膠,前面入多多都唔夠輸, 搵老莫番嚟頂住, 佢起碼最低限度幫 ...

我反而覺得前面大問題D
好似今場咁係做到幾球波架喎但一路都放唔到入網
令後防壓力好大
只要解決到入波後邊我覺得會輕鬆D
作者: niclas    時間: 2017-11-3 10:10
慘不忍睹!系時候有正牌教練吧!
作者: Fuko~    時間: 2017-11-3 12:45
唔明白大家覺得而家好似世界末日禁?講真,我覺得隊波最差個時間已經過左,係等一個時機反底。始終隊波受制於RK之亂的影響,邊可能禁快buildup返。我地都忍到RK兩個幾月,俾一個月時間安斯禾夫都得掛?黎緊下場主場打屈福特,贏得到就應該會反底。
作者: witzz    時間: 2017-11-3 12:54
其實我地可以學下利記打法,佢地都唔用target man,前面三隻,廢明奴,古天奴同沙拉身材都唔高,打前場高速緊迫。我地可以照炒用米拉,lookman 同Vlasic打前。
作者: barker    時間: 2017-11-3 12:58
witzz 發表於 2017-11-3 12:54
其實我地可以學下利記打法,佢地都唔用target man,前面三隻,廢明奴,古天奴同沙拉身材都唔高,打前場高速 ...

打死都唔會學利狗的踼法呀 , 唔使指意想
作者: witzz    時間: 2017-11-3 13:00
低能
作者: wahton    時間: 2017-11-3 13:21
Fuko~ 發表於 2017-11-3 09:27
教3場,1場聯賽杯同歐霸...擺明留力打聯賽。
你禁話佢場場唔同人又唔係幾岩bo... ...

非常同意, 用今場波評安史功力會唔會有D苛刻

未來幾場聯賽先係真正考驗
作者: barker    時間: 2017-11-3 14:29
witzz 發表於 2017-11-3 13:00
低能

好學唔學要用利狗個套呀 , 用曼城個套唔得咩 , 你真不知所謂
作者: Everton_    時間: 2017-11-3 21:38
barker 發表於 2017-11-3 14:29
好學唔學要用利狗個套呀 , 用曼城個套唔得咩 , 你真不知所謂

無話學唔學邊個個套既 最重要打出表現打到個FORM 拎到3分
作者: barker    時間: 2017-11-3 23:17
Everton_ 發表於 2017-11-3 21:38
無話學唔學邊個個套既 最重要打出表現打到個FORM 拎到3分

問題而家係全隊似迷失方向和全無動力

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2