香港愛華頓迷討論區

標題: 今晚2:45AM 作客車仔 [打印本頁]

作者: wahton    時間: 2017-10-25 17:18
標題: 今晚2:45AM 作客車仔
炒左領隊, 安帥頂上, 士氣應該返返黎

希望踢得好好睇睇

送安帥一份長約

作者: wahton    時間: 2017-10-25 17:19
有冇人知網上有冇直播? 今季第一場好想睇既波
作者: evertonian95    時間: 2017-10-25 18:02
wahton 發表於 2017-10-25 17:19

2.45am, 網上應該有, 我就睇開盒仔
不過比x文攪到我冇哂動力睇夜波
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-25 18:21
返工真係無動力睇夜波
作者: nsno    時間: 2017-10-25 18:43

差啲以為師兄話呢場係今季第一場波
作者: wahton    時間: 2017-10-25 22:15
nsno 發表於 2017-10-25 18:43
差啲以為師兄話呢場係今季第一場波

都可以咁講, 當係一個新開始囉
作者: wahton    時間: 2017-10-25 22:18
evertonian95 發表於 2017-10-25 18:02
2.45am, 網上應該有, 我就睇開盒仔
不過比x文攪到我冇哂動力睇夜波

咁而家高文走左, 應該有返動力啦
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-26 02:03
連儂加米拉做兩翼,4後防有kenny和williams,隊長和拜恩斯,中場有d睇唔透,青訓Beni,麥卡非,Davies??點排架,前鋒出朗尼? 有趣
作者: steven7    時間: 2017-10-26 02:06

作者: steven7    時間: 2017-10-26 02:10
卡拉臣BESIC有傷?後備都冇
作者: steven7    時間: 2017-10-26 02:12
麥卡非應該係做逗位果件?另外兩件賣體能瘋搶
作者: steven7    時間: 2017-10-26 02:15

yes
作者: 24cheung    時間: 2017-10-26 02:25
驘輸其次,最重要看番士氣及隊型
作者: wahton    時間: 2017-10-26 02:31
正選陣容終於有返連儂+麥卡菲,感動到有啲想喊
作者: wahton    時間: 2017-10-26 02:33
各位有咩好link,請分享!!
作者: steven7    時間: 2017-10-26 02:42
wahton 發表於 2017-10-26 02:33
各位有咩好link,請分享!!

check pm
作者: steven7    時間: 2017-10-26 03:05
防守做得幾好 車仔頻頻交失波
作者: reedlo16    時間: 2017-10-26 03:15
1-0 輸角球…完全無人睇遠柱被人輕鬆頂入。
作者: steven7    時間: 2017-10-26 03:16
reedlo16 發表於 2017-10-26 03:15
1-0 輸角球…完全無人睇遠柱被人輕鬆頂入。

最近應該威廉斯, 佢冇追出去
作者: KaChun23    時間: 2017-10-26 03:26
求link plz
作者: steven7    時間: 2017-10-26 03:33
KaChun23 發表於 2017-10-26 03:26
求link plz

cjeck pm

作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-10-26 03:34
威廉斯始终有佢我都係睇到心慌慌!
作者: wahton    時間: 2017-10-26 03:34
steven7 發表於 2017-10-26 02:42
check pm

謝謝分享
作者: wahton    時間: 2017-10-26 03:40
除左球失波走漏左人之外

其餘時間防守做得幾好, 積極走動, 貼身搶截令對手頻頻交失波

進攻上D波唔係好經中場, 都係後場斬上去多, 單靠朗尼好難頂

下半場應該要出尼亞斯出黎撞下啦, 而家呢家波岩佢踢
作者: reedlo16    時間: 2017-10-26 03:44
http://livestremball.blogspot.hk/2017/09/watch-Chelsea.html

暫時進攻無乜板斧。但至少中場搶截做得唔錯。不輸生球輸死球。
作者: reedlo16    時間: 2017-10-26 04:13
車路士守門員上了身,救了幾球靚波…
作者: evertonlife    時間: 2017-10-26 04:20
it 's really look like a team, nice restart

作者: Everton_    時間: 2017-10-26 04:40
收哂貨啦 有攻勢唔係比人禁住打 特別下半場打得好好
唔好唔記得人地車仔主場 加上安斯禾夫臨急臨忙接手 所有野都未話有100%準備 但係已經好睇過鳩文帶隊波
有返生氣 收貨!!
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2017-10-26 04:42
须然輸波但係啲熱血返哂黎!下半場追唔平只可以講輸左比車仔個守門員!
作者: wahton    時間: 2017-10-26 04:47
雖然輸波但抵讚, 全隊踢得好有鬥心, 衝勁

下半場搶返唔少攻勢同埋門

KEEP住, 之後會更好!!!

又要讚尼亞斯

最後個入波又係靠佢迫返黎
作者: KaChun23    時間: 2017-10-26 05:00
steven7 發表於 2017-10-26 03:33
cjeck pm

Thanks
作者: Fuko~    時間: 2017-10-26 06:53
睇完精華會覺得好似我地班年紀大d的球員追唔上班後生的節奏。而班後生又真係經驗。RK果然唔識用人,班棄將根本fit到爆...可惜左追唔返,大家各打半場好波算係禁。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-26 06:59
同埋我地今場都係7成力左右。vlasic、keane呢d正選埋會更強...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-26 07:26
Fuko~ 發表於 2017-10-26 06:59
同埋我地今場都係7成力左右。vlasic、keane呢d正選埋會更強...

明顯重心放係護級
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-26 07:49
今場輸有少少唔夠運,其實都叫勢均力敵,各有機會,但人地龍門救左好幾球,同埋把握力方面車仔係好少少,但呢場真係收貨。
作者: leonkit    時間: 2017-10-26 09:26
BAINES 呢場都要踢埋
比對面個ZAZAXXXXXXXXX 爆到傻
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-26 09:32
leonkit 發表於 2017-10-26 09:26
BAINES 呢場都要踢埋
比對面個ZAZAXXXXXXXXX 爆到傻

唉,左閘根本無後備,搵馬天拿咪重比人爆得勁,但2星期打5場真係死得,拜恩斯會有好表現先奇,跑都跑唔郁,今個轉會窗真係痴線,青訓左閘唔係借走晒,就係無註冊,高文炒得不冤
作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-26 10:24

上網睇精華....感覺正面啦
雖然係輸....但作客車仔大家都知道要贏唔容易....對方第二球要完場前至入我地....即對家都同我地拉鋸左90分鐘.....仲想點?

上半場應該係踢得幾沉.....不過下半場攻勢開始似樣....朗尼近射...米拉快射...連儂迫搶差半步空門...LOOKMAN 左腳中楣.....入果球尼亞斯明知90分鐘補時仲同你拼返黎....CLS 冷靜配合射入.....就係呢幾腳....我地等左三個月啦頂你!
至少失第一球....企位肯定係有問題架啦....不過真係要時間......威廉斯明顯係慌失失....但希望各位比返D 支持佢.....成隊波本來就係好似黃大仙咁有求必應...佢踢到失信心係正常O既......
失第二球咁韋利安係射得靚...同走位快....捱到90分鐘....我地後衛已跟唔上....

又要讚下隊長果球鬥快護門....否則場波會提早結束
出麥卡菲係我估唔到O既....慢慢黎啦....信心有返自然OK
連儂同米拉擺明係有團火.....我希望安斯禾夫可以穩定咁比佢地踢多5-6場先
都係果句....專心打聯賽啦

作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-26 10:31
Fuko~ 發表於 2017-10-26 06:59

Keane應該慢慢比返信心佢
之前場場失波搞到冇哂信心
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-26 10:42
睇哂成場
開頭大家都未入肉
但一次睇漏就輸波
上半場威廉斯有一球差D累球隊輸多球
不過下半場見佢都係好左
積仔食住巴舒亞依個球好波
一齊起步仲要食到個唔係排骨仔既位
下半場明顯成隊波有改善
講攻門次數講入肉我地贏哂
可惜係差埋門一腳
呢樣都幾同意我地的確差個有級數既前鋒
肥仔真係唔太啱再係最前做衝鋒
米拉連濃甚至後備入黎既碌文見到其實都有狀態
係RK之前死都唔出佢地
新仔Beni對辦第一次踢仲要對車仔完全冇怯場
雖然未話好sharp但第一次黎市已經好好
McCarthy傷完做返自己野合格
反而Kenny我自己有少少失望
可能我對佢期望幾高
有幾腳冇咩必要波就大腳清左出界
希望佢慢慢繼續累積經驗愈打愈好
Niasse次次上竟場都好勤力
挑高個波過後衛算幾冷靜

總結比我睇到成隊有個新面貌出黎先
雖然個別位置老人家速度體力上真係未必跟到
但需要時間去執
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-26 10:45
仲有一樣野要讚Rhino就係完場佢叫D球員埋去球迷個度多謝
呢樣野真係好抵讚
真係比機會同時間佢去教啦
我會支持佢起碼到12月尾睇成績再定奪
作者: Fuko~    時間: 2017-10-26 10:58
我覺得後生仔要交學費冇可避免,最緊要係佢突出到自己優點。特別係後衛要時間去浸企位同防守,就好似高文當年禁。只要佢keep著有進步,平衡到球隊成績,出多d都唔怕
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-26 11:02
Fuko~ 發表於 2017-10-26 10:58
我覺得後生仔要交學費冇可避免,最緊要係佢突出到自己優點。特別係後衛要時間去浸企位同防守,就好似高文當 ...

同意
距離高文復出應該仲有個幾兩個月時間
呢度起碼有十場波以上比佢進步
加上起碼Kenny係正宗右閘先
好過Holgate打呢個位
反而累左佢冇又累左Holgate變左4不像咁
作者: 24cheung    時間: 2017-10-26 11:30
今場真係打到氣勢,冇提款机感覺喇。但人地都出副選,好期待下場联賽考牌戰
作者: nsno    時間: 2017-10-26 12:07
其實新仔Beni唔知咩(唔識串)踢得幾好
作者: Fuko~    時間: 2017-10-26 13:00
第一次一隊正選落場仲要對車仔,有少少怯唔敢太進取都好正常。踢慣左,做防中肯狼d,應該有作為
作者: niclas    時間: 2017-10-26 13:27
排陣比RK 有譜啊! 照甘踢,應該會上番來架!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-26 17:26
輸比車仔都情有可原,而李斯特城就真係安斯禾夫的考牌戰,贏的話至少會加下印象分,比你試埋11月無問題,輸比只不過多我地1分的球隊的話我諗新領隊的招聘肯定會加速,隨時過多兩三場就無得玩
作者: barker    時間: 2017-10-26 17:30
Forever_Fan 發表於 2017-10-26 17:26
輸比車仔都情有可原,而李斯特城就真係安斯禾夫的考牌戰,贏的話至少會加下印象分,比你試埋11月無問題,輸 ...

李斯特城剛宣佈由佩爾接任
作者: evertonfan1986    時間: 2017-10-26 18:49
新仔中場打成點, 之前安帥講到新KANTE
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-27 09:37
evertonfan1986 發表於 2017-10-26 18:49
新仔中場打成點, 之前安帥講到新KANTE

幾淡定冇怯場
至於攔截唔算話特別多

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2