香港愛華頓迷討論區

標題: 2016-2017 EFL CUP 3rd norwich city ( home ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2016-9-19 23:12
標題: 2016-2017 EFL CUP 3rd norwich city ( home )
Ronald Koeman press conference say lukaku toe injury but isn't serious  he will return this weekend Ennar Valencia will start tomorrow night  , D.Gibson groin injury out another three week , James McCarthy same time  , i'm think everton win 1-0

作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2016-9-20 08:50
希望出多d新仔or 後備,俾班正選休息,win 1:0
作者: B-Lai    時間: 2016-9-20 09:37
davies同dowell尋晚都係u23上陣
應該唔會係呢場出
另, naismith已被打入冷宮

作者: James_Beatkit    時間: 2016-9-20 10:42
睇番第一場對咁低組別都唔出新人時
呢場既輪換都唔預期多得去邊
聰明仔->巴利/古耶
華西->盧卡古
連濃->保拿斯/米拉
摩利->積仔/威廉斯
作者: laukarwing    時間: 2016-9-20 10:52
希望Ronald Koeman會出以下正選陣容:
                    Kone
Valencia     Barkley           Lennon
         Cleverly       Gueye
Oviedo       Williams     Funes Mori        Holgate
                 Robles
作者: sls16995    時間: 2016-9-20 13:04
kone 就算LA 唔出好過
反而想見到valencia 打正前咩環境 始終我地冇左lukaku會差好遠
作者: Forever_Fan    時間: 2016-9-20 16:20
                  華倫西亞
Lennon         Barkley           迪路
Oviedo      Jags     Funes Mori        Holgate
                   Robles
作者: barker    時間: 2016-9-20 16:48
Forever_Fan 發表於 2016-9-20 16:20
華倫西亞
Lennon         Barkley           迪路

唔好出 Joel 喇
作者: Everton_    時間: 2016-9-21 02:46
有無師兄搵到LINK
作者: Everton_    時間: 2016-9-21 03:36
上半場比尼史入一球
點解要放走尼史
作者: barker    時間: 2016-9-21 03:36
HT : Everton 0-1 Norwich ( naismith )
作者: Everton_    時間: 2016-9-21 04:39
FT:EVERTON 0-2 NORWICH
作者: Everton_    時間: 2016-9-21 04:39
今場睇到前面無左LUKAKU係幾大影響 好似唔識入波咁
作者: tezsonee    時間: 2016-9-21 08:31
Everton_ 發表於 2016-9-21 04:39
今場睇到前面無左LUKAKU係幾大影響 好似唔識入波咁

lukaku真係高班好多,
我後備前鋒差太遠

輪換左半隊副選,輸真係唔出奇
作者: laukarwing    時間: 2016-9-21 09:28
可以專心踢聯賽了。
作者: Forever_Fan    時間: 2016-9-21 09:30
tezsonee 發表於 2016-9-21 08:31
lukaku真係高班好多,
我後備前鋒差太遠

諾域治始終剛降班,保持大半英超班底,出副選都有預感會輸,但盡力爭英超前4罷了
作者: Arteta    時間: 2016-9-21 09:36
也就是為什麼我之前説史東斯可以賣,盧卡古一定不可放,我們也要嘗試在冬季找個盧卡古backup
作者: evertonarteta10    時間: 2016-9-21 10:19
放棄聯賽杯係好正常, 贏到咪贏輸都可以睇到問題所在.  我冇睇場波只係覺得板凳實力唔夠特別前線, 唔理踢成點冇波入就係冇波入, 一收起3支叉就死火.

雖然話冇邊個唔得, 但係呢句說話暫時唔適合套用愛記身上.  好簡單盧生 BARRY 隊長缺陣就輸仲要食蛋.  話就話諾域治係英冠又保留大部份英超球員, 但係我地亦唔應該吞2蛋.  出6個副選主場唔贏都起碼要和(90分鐘)

ANYWAY, 出局唔心痛.....
作者: James_Beatkit    時間: 2016-9-21 10:28
evertonarteta10 發表於 2016-9-21 10:19
放棄聯賽杯係好正常, 贏到咪贏輸都可以睇到問題所在.  我冇睇場波只係覺得板凳實力唔夠特別前線, 唔理踢成 ...

同意
成季冇可能用哂同一班人踢咁多場
換少少人腳(仲要換個D係邊緣正選)都要輸比英冠球隊2球
板凳深度好大問題
所以唔好咁易比頭幾場成績有錯覺覺得夠實力爭歐聯住
我會將目標SET係前8/歐霸算
除非1月會買幾個有份量既球員
作者: Forever_Fan    時間: 2016-9-21 10:32
James_Beatkit 發表於 2016-9-21 10:28
同意
成季冇可能用哂同一班人踢咁多場
換少少人腳(仲要換個D係邊緣正選)都要輸比英冠球隊2球

其實錢就一定有,今季雖然買左咁多人,但賣左史東斯都已經差唔多回晒本,但1月好難買人
作者: James_Beatkit    時間: 2016-9-21 11:05
Forever_Fan 發表於 2016-9-21 10:32
其實錢就一定有,今季雖然買左咁多人,但賣左史東斯都已經差唔多回晒本,但1月好難買人 ...

除非我地仲係頭幾位有野可以衝擊下
否則1月都難D去買到好既球員
作者: barker    時間: 2016-9-21 13:03
呢場敗仗會不會嚴重影响到往後在聯賽的士氣 ?
作者: niclas    時間: 2016-9-21 13:39
爆冷輸波!是否系個警示呢?後備實力唔夠?
作者: James_Beatkit    時間: 2016-9-21 14:23
barker 發表於 2016-9-21 13:03
呢場敗仗會不會嚴重影响到往後在聯賽的士氣 ?

睇埋對般矛呢場先
又係呢隊波
上季就係比佢個場打沉左我地
希望呢場有番之前個勢
如果贏到都仲會有個勢迎戰鏝
作者: James_Beatkit    時間: 2016-9-21 14:24
niclas 發表於 2016-9-21 13:39
爆冷輸波!是否系個警示呢?後備實力唔夠?

明顯唔夠
前邊冇左盧卡古好似差好遠咁
作者: barker    時間: 2016-9-21 14:32
James_Beatkit 發表於 2016-9-21 14:23
睇埋對般矛呢場先
又係呢隊波
上季就係比佢個場打沉左我地

而家兩害取其輕 , 放棄聯賽盃係做得啱嘅
作者: barker    時間: 2016-9-21 17:09
朗奴高文賽後無閙過任何球員

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2