香港愛華頓迷討論區

標題: 作客阿士東維拉 [打印本頁]

作者: reedlo16    時間: 2022-8-13 20:30
標題: 作客阿士東維拉
完全是無中鋒和有中鋒的分別……

麥尼爾似乎真係發揮唔到作用,比波差啲,去波去唔到兼甩埋波比人反攻搞掂。

又傷多件,打兩場波傷三件,劇本咁發展,多多人都唔夠。

作者: 愛華戰士    時間: 2022-8-13 22:47
係有啲失望點解唔出朗當打正選?亦唔明點解唔早啲出安拿拿。情況幾明顯係無中鋒嘅情況下三個進攻翼鋒踢落豪無章法。麥尼爾完全唔入局,格雷仍然係想死扭,哥頓參與度低而且低效能。伊禾比防中始終個位置感唔強,唔好太高期望。 又傷一件,好明顯就係啲體能訓練唔到位,呢一點近年已多次批評,但情況仍舊無改善。
作者: 愛華戰士    時間: 2022-8-13 22:51
補多句,哥頓水準唔高,特別係斬角球唔係最佳人選,希望林伯勇於換人斬
作者: 愛華戰士    時間: 2022-8-13 22:58
阿里落場20分鐘近乎無掂過波,呢4000萬鎊,真係凍過雪水
作者: jacks66    時間: 2022-8-14 17:03
雖然輸波, 但見隊波叫做打得唔太差, 不竟新兵來了不久, 雖要時間磨合
作者: wahton    時間: 2022-8-14 17:19
一開始唔出朗當,唔用安拿拿換杜哥利,兩大敗筆
作者: ngkk821    時間: 2022-8-14 20:18
wahton 發表於 2022-8-14 17:19
一開始唔出朗當,唔用安拿拿換杜哥利,兩大敗筆

出朗當贏左,球會就唔會用錢買前鋒,可能突登,哈哈。。。但出Tom而唔出奧拿拿係超白痴,Tom真係好慢好慢,請唔好再虐待球迷。
作者: 愛華戰士    時間: 2022-8-14 20:43
咁公平啲講,朗當假如正選打得好,幫到球隊贏波,咁繼續用佢亦無不可啊,反正用佢點都好過用哥頓夾硬頂中鋒位;另外湯戴後備落場其實防中表現又唔係太差,至少我見佢填返啲位同回防追波都做到。反而伊禾比啲賽後數據又話佢數據點好點好,但佢位置上無杜古希後中間中路漏左好多位,始終唔係理想位置
作者: ginger    時間: 2022-8-15 09:11
都係果句,話踢得差又唔係,不過冇前鋒睇唔到有咩板斧入波,係下半場換朗當,換埋安娜娜,明顯用高波可以製造到多少少威脅,繼續咁落去護級真係唔多樂觀,驚繼續落去培養左輸球文化同愈踢愈冇信心
作者: barker    時間: 2022-8-15 09:30
車路士已出價收購哥頓仔
作者: 愛華戰士    時間: 2022-8-15 16:44
barker 發表於 2022-8-15 09:30
車路士已出價收購哥頓仔

我個人認為哥頓唔係咁高,如果真係嗌到50M 左右或者再補多個加拉卡或保查,咁真係放比車仔都無壞。事實係哥頓到呢一刻我都唔知佢最佳位置係踢邊個位。埋門能力又唔高,助攻嘅比波又唔獨到。斬角球或罰球落點普通又唔急勁,仲要無乜遠射能力。最多最多只能話佢有一段短距離變速可以蝦到速度唔太高嘅防守球員,其他野我真係唔覺點特出。
作者: 24cheung    時間: 2022-8-16 11:12
愛華戰士 發表於 2022-8-15 16:44
我個人認為哥頓唔係咁高,如果真係嗌到50M 左右或者再補多個加拉卡或保查,咁真係放比車仔都無壞。事實係 ...

只得一年約,賣啦
作者: ginger    時間: 2022-8-16 12:48
價啱就應該賣,哥頓完全唔係rich7果啲吸數,如果可以50M+基摩/auntie/broja/加拉加其實已經係好gd deal
作者: witzz    時間: 2022-8-16 13:34
只係因為佢係英人先多人留意,佢嘅質素其他聯賽多的是
作者: ngkk821    時間: 2022-8-16 15:44
好簡單比較,21歲嘅朗尼或巴克理比他好,所以咁高價,值得放,隊中也有人頂他的位置。
作者: barker    時間: 2022-8-16 16:02
他另一個反骨仔
作者: Fuko~    時間: 2022-8-16 20:48
好多人都同意賣,令我有D意外。我就覺得唔係唔可以賣,但球季都開始左,而家先話賣,冇60M都唔應該。
早兩三個星期,我地仲可以買DENNIS,而家你去邊度買一個代替品?
個個都知你有50M,冇可能唔叫高D價。
下個暑假,我都唔反對50M,而家真係唔可以賣。同埋我地而家實際上得MCNEIL GRAY同埋TOWNSEND打到翼。
再走埋就一定要買。而家GE IWOBI已經做場中場中,唔會再打翼GA LA。
作者: ginger    時間: 2022-8-17 12:14
Fuko~ 發表於 2022-8-16 20:48
好多人都同意賣,令我有D意外。我就覺得唔係唔可以賣,但球季都開始左,而家先話賣,冇60M都唔應該。
早兩 ...

得返一年約唔肯續都係煩,要填補其實借基摩頂住先都已經OK。講真哥頓咁既質素賣到50M已經係水魚價,見佢啲斬波,射啲罰球開啲角球真係冇眼睇
作者: 24cheung    時間: 2022-8-18 12:02
Fuko~ 發表於 2022-8-16 20:48
早兩 ...

重點係條友得一年約,到時就一文不值

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2