香港愛華頓迷討論區

標題: 作客對狼隊 [打印本頁]

作者: dickdick2002    時間: 2021-11-2 00:51
標題: 作客對狼隊
今晚四點作客對狼隊, 人哋狀態升緊, 我哋越踢越沉...唉 希望會驚喜

作者: 彈地    時間: 2021-11-2 06:04
2-1 又輸了, 下半場多番好多攻勢及射門, 但黃金機會對方多,一球中柱,一球面對面射出界,另外
但對方龍門仲神奇近距離射中利察列臣但執唔到雞
作者: dickdick2002    時間: 2021-11-2 06:58
完全做到攻不銳守不稳

作者: 愛華戰士    時間: 2021-11-2 08:05
葛菲半自殺式回傳送大禮,質素唔係預期般高,基本上可以放後備席
作者: Fuko~    時間: 2021-11-2 08:52
明仔係差到換走定又傷咗?
作者: Fuko~    時間: 2021-11-2 08:54
捱埋呢場又國際賽,到時杜古希有機返到嚟。其實呢場甚至下場我覺得打返3中場會好啲。
作者: ginger    時間: 2021-11-2 08:56
嬲自己四點起身睇西波,明顯地肥賓都唔係好幫到我地,唔知幾時要搵大sam返黎護級呢
作者: Fuko~    時間: 2021-11-2 09:00
ginger 發表於 2021-11-2 08:56
嬲自己四點起身睇西波,明顯地肥賓都唔係好幫到我地,唔知幾時要搵大sam返黎護級呢 ...

下?我反而覺得佢已經係best choice…呢段時間你點都要捱。可唔可以唔好咁短目光?除非佢失去咗管理層同球員信任,否則唔應該放佢。你一放,佢實去找卡數,到時仲衰,又搵唔到人救火。
作者: 愛華戰士    時間: 2021-11-2 09:27
球隊唔止一季出現類似情況,好幾場跟手連輸幾場,當然好大程度係傷兵影響,但實際上出得場11個無理由完全踢落無競技心態。防死球頭搥輸晒,中場個聯防企位唔嚴密,上場12分鐘失4球當惡夢,今場上半場比狼隊練波咁猜,真心尷尬。紿終今季莫財,150萬鎊投入,唉,只能寄望傷兵起後打返好啲,埋單打到上半版都收貨。
作者: Fuko~    時間: 2021-11-2 09:49
愛華戰士 發表於 2021-11-2 09:27
球隊唔止一季出現類似情況,好幾場跟手連輸幾場,當然好大程度係傷兵影響,但實際上出得場11個無理由完全踢 ...

我覺得我哋今後要俾多啲資源同機會班U23。
而家嘅我哋唔夠人,就連係U隊係搵唔到同一位置嘅嚟頂幾場。後備位應該要預1-2個位俾佢哋,預佢哋成材,成到一半都可以賣出去搵錢。嚟緊鴨鴨或者李察利臣走個舊錢更加唔可以用錯。
作者: dickdick2002    時間: 2021-11-2 17:33
應該唔係傷,係差到被換走
作者: wahton    時間: 2021-11-4 16:57
Fuko~ 發表於 2021-11-2 08:54
捱埋呢場又國際賽,到時杜古希有機返到嚟。其實呢場甚至下場我覺得打返3中場會好啲。 ...

仲有鴨仔, 呢兩個咁重要既主力都有機會月底復出

到時表現應該好返D
作者: barker    時間: 2021-11-5 04:12
everton twitter 已有報導傳出我地聯络 PSV 燕豪芬領隊 Roger Schmidt 去代替肥賓 ?
作者: 24cheung    時間: 2021-11-5 19:12
barker 發表於 2021-11-5 04:12
everton twitter 已有報導傳出我地聯络 PSV 燕豪芬領隊 Roger Schmidt 去代替肥賓 ?

唔係卦, 佢嗰隊球隊之前畀阿積士炒五蛋, 都聞到魷魚香啦

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2