香港愛華頓迷討論區

標題: 主場對韋斯咸 10/17號 9.00pm [打印本頁]

作者: evertonian95    時間: 2021-10-17 14:59
標題: 主場對韋斯咸 10/17號 9.00pm
未有人開post咁怪?

作者: Mathew    時間: 2021-10-17 16:39
傷兵如何????
作者: laukarwing    時間: 2021-10-17 18:07
Mathew 發表於 2021-10-17 16:39
傷兵如何????

Fabian Delph, Dominic Calvert- Lewin, Richarlison, Andre Gomes are injuries.

https://www.evertonfc.com/teams/injuries-and-suspensions
作者: evertonian95    時間: 2021-10-17 18:12
李7及利雲很定未出得, 陣容應該同上場一樣
作者: barker    時間: 2021-10-17 19:22
evertonian95 發表於 2021-10-17 18:12
李7及利雲很定未出得, 陣容應該同上場一樣

coleman , Digne 打得, 耶利文拿由哥倫比亞返嚟未必會打
作者: 彈地    時間: 2021-10-17 21:52
朗當那球門前幫人防守, 搞到伊和比門前射空氣簡直離
之後又一誤會格雷截了本來比隊長高文個門前波
作者: 24cheung    時間: 2021-10-17 22:33
彈地 發表於 2021-10-17 21:52
朗當那球門前幫人防守, 搞到伊和比門前射空氣簡直離
之後又一誤會格雷截了本來比隊長高文個門前波: ...

有兩件垃圾在場,加個冤枉角球,咁就輸了
作者: barker    時間: 2021-10-17 22:54
來回六分波, 無鸭仔同李察利臣在陣真係影响好大, 希望嚟緊主場對屈福特復出
作者: 彈地    時間: 2021-10-17 22:56

坦白講機會都唔少不過把握力弱到冇眼睇,尤其唐新斬比朗當頭槌柱邊出界嗰球……任頂都唔中龍
作者: barker    時間: 2021-10-17 22:59
彈地 發表於 2021-10-17 22:56
坦白講機會都唔少不過把握力弱到冇眼睇,尤其唐新斬比朗當頭槌柱邊出界嗰球……任頂都唔中龍 ...

如果係鴨仔頂已經入左喇
作者: 愛華戰士    時間: 2021-10-18 00:26
主場輸當然失望。有幾樣講到口臭,伊禾比真係廢到無倫,啲傳射控波喺意識上同實際同隊友配合上都硬係格格不入。應比就帶,應讓就夾硬射。格雷同唐辛有疲態;堅尼今日幾下論盡到得人驚,葛菲中堅事實又打唔到一夫當關嘅效果,有幾下波明明可以冷靜處理但選擇一腳解圍- 始終少踢呢個位置。 最後10分鐘應該壓上去時睇到堅尼近乎走唔郁(安東尼奧追完個波踢喺度翻身追都差啲快過堅尼)。整體講11個正選都踢唔出自己最佳水準,輸波無得怨。
作者: barker    時間: 2021-10-18 00:46
愛華戰士 發表於 2021-10-18 00:26
主場輸當然失望。有幾樣講到口臭,伊禾比真係廢到無倫,啲傳射控波喺意識上同實際同隊友配合上都硬係格格不 ...

下一場鴨仔同 Richarlison 復出希望會好返
作者: leonkit    時間: 2021-10-18 09:36
禾B關鍵時候總會7
作者: reedlo16    時間: 2021-10-19 21:05
最新消息,Doucoure傷埋,且唔係講緊一兩場咁簡單既傷。今次真係無眼睇。
作者: Fuko~    時間: 2021-10-19 21:11
reedlo16 發表於 2021-10-19 21:05
最新消息,Doucoure傷埋,且唔係講緊一兩場咁簡單既傷。今次真係無眼睇。

聞說要做手術…本來中場中可以頂到下,就算對強隊都唔會輸得太難睇。今鋪真係…
作者: barker    時間: 2021-10-19 23:02
Fuko~ 發表於 2021-10-19 21:11
聞說要做手術…本來中場中可以頂到下,就算對強隊都唔會輸得太難睇。今鋪真係… ...

腳趾對上舊骨叫蹠骨, Doucoure 話唔使做手術
作者: ngkk821    時間: 2021-10-19 23:04
給Gbamin一個機會

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2