香港愛華頓迷討論區

標題: 聯賽盃第三圈 vs QPR ( 作客 ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2021-9-21 15:55
標題: 聯賽盃第三圈 vs QPR ( 作客 )
完全無期望 , 殘陣
作者: 彈地    時間: 2021-9-21 20:52

原來今埸波有線604 台直播, 人生交叉點, 知醒就睇
作者: 彈地    時間: 2021-9-22 03:37

後備兵源實力原是只在英冠水平
作者: barker    時間: 2021-9-22 04:51
射輸十二碼出局
作者: 彈地    時間: 2021-9-22 04:54

真係TD 射失, 比我諗中可惜無奬,

作者: Everton2018    時間: 2021-9-22 05:02
列斯聯同修咸頓射十二碼就射赢,唯独我地出局
作者: 拖肥1878    時間: 2021-9-22 06:46
唉……屌都嘥氣。下場對榜尾1分都無,剛剛又輸比利物浦嘅諾域治,睇怕係反底嘅好時候,不過係人哋;跟住對曼聯,更加無嘢講!!
作者: 24cheung    時間: 2021-9-22 07:31
Everton2018 發表於 2021-9-22 05:02
列斯聯同修咸頓射十二碼就射赢,唯独我地出局

去到射十二碼好掛住碧福特,唉!睇左半埸見到3件廢物,朗度、伊禾比及祖壯堅尼
作者: 拖肥1878    時間: 2021-9-22 08:58
24cheung 發表於 2021-9-22 07:31
去到射十二碼好掛住碧福特,唉!睇左半埸見到3件廢物,朗度、伊禾比及祖壯堅尼 ...

屌兒郎當!
作者: ngkk821    時間: 2021-9-22 19:11
睇10分鐘精華,兩球都係右邊斬入黎輸波,kenny連英冠實力都唔知有冇。iwobi球單刀唔入,顯示佢無射術。townsend係有料,而哥頓反而踢得好活躍,希望主帥可以比多d機會佢,無得落場好難成長,我寧願出哥頓都唔想見到iwobi。其實成場波都有好多機會,係把握唔到,去到12碼就無得講,輸都唔可以怪TD。今場證明中堅無Mina及Keane,就比對面Austin完爆。
作者: reedlo16    時間: 2021-9-22 20:25
睇返精華…輸個兩球一對中堅企位真係錯晒…

作者: barker    時間: 2021-9-22 21:10
占士單 deal complete 左
作者: 拖肥糖    時間: 2021-9-22 23:29
有幾點要講:

godfrey攞位先但俾austin反壓導致失波,反映rafa唔俾佢踢不無道理

kenny右閘強行移入中間,rafa想點?

davies除射失12碼外表演好㗎,但呢腳射失罪無可寛恕

townsend快d簽長約,無佢會死

iwobi人型垃圾

作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-22 23:42
barker 發表於 2021-9-22 21:10
占士單 deal complete 左

官宣左,占士離隊
作者: Fuko~    時間: 2021-9-23 01:44
Forever_Fan 發表於 2021-9-22 23:42
官宣左,占士離隊

家下隊波傷禁多人,仲走左個人...都唔知係好事定壞人。
雖然唔多岩洗,但後備落黎或者打半場,頂到班人好返先走都好丫...
定又驚佢傷埋賣唔出仲麻煩呢...呢樣我真係唔識點搞好。
希望D人快D傷好,快快手返黎打...捱多兩場又國際賽。
作者: barker    時間: 2021-9-23 02:13
Fuko~ 發表於 2021-9-23 01:44
家下隊波傷禁多人,仲走左個人...都唔知係好事定壞人。
雖然唔多岩洗,但後備落黎或者打半場,頂到班人好 ...

一月冬季窗賓帥就可以買入新兵
作者: Forever_Fan    時間: 2021-9-23 03:22
barker 發表於 2021-9-23 02:13
一月冬季窗賓帥就可以買入新兵

杜辛傳一月會走,如果係咁,加埋高薪的占士離隊,一月應該可以買入2-3人
作者: leonkit    時間: 2021-9-23 11:23
仆街禾B番去對住個空門射番千令球先啦
作者: ngkk821    時間: 2021-9-23 19:01
根據transfermkt,James賣到800萬歐元,加上過千萬年薪,直頭good deal。好好利用筆錢,買入合適球員,捱過低潮,季尾約滿再走埋果幾位高薪低能,季尾或下季應該有睇頭。

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2