香港愛華頓迷討論區

標題: FA CUP 第五圈 vs 熱刺 ( 主場 ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2021-2-9 15:05
標題: FA CUP 第五圈 vs 熱刺 ( 主場 )
硬仗一場, 希望我地可以過關入八強 ( 就算到時去到加時射埋十二碼 ) 都無所謂
作者: reedlo16    時間: 2021-2-10 12:36

Cctvb只㨂0130場段直播…曼城對史雲斯…
作者: 拖肥糖    時間: 2021-2-11 05:04
ht 3-2

作者: reedlo16    時間: 2021-2-11 05:13
入球SHOW
作者: barker    時間: 2021-2-11 06:54
AET : EVERTON 5-4 spurs, 愛華頓殺入足總盃八強
作者: ngkk821    時間: 2021-2-11 06:56
DCL中途被換走是否受傷了?
作者: barker    時間: 2021-2-11 06:58
ngkk821 發表於 2021-2-11 06:56
DCL中途被換走是否受傷了?

穩陣起見, 他之後有出返後備席睇波
作者: 24cheung    時間: 2021-2-11 07:19
安察好似唔多鐘意班纳特,佢入球完全冇反應,去飲熱咖啡
作者: evertonian95    時間: 2021-2-11 07:29
24cheung 發表於 2021-2-11 07:19
安察好似唔多鐘意班纳特,佢入球完全冇反應,去飲熱咖啡

對, 佢嗰杯一定係cappuccino
不過都要讚下冰島臣, 禁區頂180度轉身靚傳
作者: evertonian95    時間: 2021-2-11 07:31
依場波, 熱剌三球入波都係角球, 真係好驚老孫啲角球
作者: barker    時間: 2021-2-11 07:35
如果我係安察洛堤星期日主場對富咸俾 DCL 休息俾 josh king 打正選, 因為下星期球隊要在主場硬撼曼城同作客利狗, 卡特利雲好重要
作者: barker    時間: 2021-2-11 08:12
TD 呢兩三場愈打愈好
作者: leonkit    時間: 2021-2-11 09:35
barker 發表於 2021-2-11 08:12
TD 呢兩三場愈打愈好

個人MVP Tom~
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-11 11:16
睇返無線新聞的所有入球,今場球員有鬥志值得讚,但d防守差到呢,龍門表現雖不算糟,但有改善空間
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-11 11:21
evertonian95 發表於 2021-2-11 07:29
對, 佢嗰杯一定係cappuccino
不過都要讚下冰島臣, 禁區頂180度轉身靚傳

冰島臣1射入3助攻,表現真係十分優異,另外李察利臣和DCL真係兩把尖刀,讓對手風聲鶴唳
作者: barker    時間: 2021-2-11 11:25
Forever_Fan 發表於 2021-2-11 11:21
冰島臣1射入3助攻,表現真係十分優異,另外李察利臣和DCL真係兩把尖刀,讓對手風聲鶴唳 ...

俾 DCL 星期日主場對富咸休息, josh king 打正箭頭 , 另外 Allan, 占士 ,  gomes 有可能上陣
作者: barker    時間: 2021-2-11 12:51
今屆 FA CUP 四強係咪在温布萊球場踢 ?
作者: witzz    時間: 2021-2-11 16:11
TD越打越好,而家啲控球,帶球同傳球改善咗好多
作者: witzz    時間: 2021-2-11 16:11
TD越打越好,而家啲控球,帶球同傳球改善咗好多
作者: reedlo16    時間: 2021-2-11 16:21
四大中堅陣個陣,四位中堅都幾FIT,失波少之又少。甸尼復出後,四中堅好自然唔會再出現,安師便輪流試中間中堅組合,但反而唔知係咪以往米拿夾開堅尼,及後的組合都總有甩漏,堅尼同米拿呢排仲明顯跌WALT。希望快快搵返佢地最佳的狀態。

另外,TD真係愈打愈好,有佢當年初出道時的搶眼度。
作者: barker    時間: 2021-2-11 17:03
reedlo16 發表於 2021-2-11 16:21
四大中堅陣個陣,四位中堅都幾FIT,失波少之又少。甸尼復出後,四中堅好自然唔會再出現,安師便輪流試中間 ...

今晚凌晨記得睇八強抽簽, 希望暫時可避開雙曼同車仔
作者: barker    時間: 2021-2-12 03:54
愛華頓 FA CUP 八強主場對曼城
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 03:59
barker 發表於 2021-2-12 03:54
愛華頓 FA CUP 八強主場對曼城

下下簽都抽到,呢d乜鬼簽運來架.....
作者: barker    時間: 2021-2-12 04:04
Forever_Fan 發表於 2021-2-12 03:59
下下簽都抽到,呢d乜鬼簽運來架.....

你認為而家的曼城真係全無弱點 ?
作者: 拖肥糖    時間: 2021-2-12 05:04
咁o既抽簽結果
作者: ngkk821    時間: 2021-2-12 09:16
咁都抽中,無得頂,衰到無得再衰了,差不多可以專心衝前6,唉。。。
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 09:22
我仲捱埋眼訓等埋個抽簽結果,點知....唉
作者: barker    時間: 2021-2-12 10:49
Forever_Fan 發表於 2021-2-12 09:22
我仲捱埋眼訓等埋個抽簽結果,點知....唉

而家呢隊曼城真係全無弱點咩 ?
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 10:51
barker 發表於 2021-2-12 10:49

唔係有無弱點的問題,係8分1機會都抽中支下下簽咁解姐,任何一隊都比遇曼城好
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 10:52
barker 發表於 2021-2-12 10:49

另外你都唔使訓,一出抽簽消息你就留言,我都排係你後面
作者: barker    時間: 2021-2-12 11:19
Forever_Fan 發表於 2021-2-12 10:52
另外你都唔使訓,一出抽簽消息你就留言,我都排係你後面

因為我較左 yt 提我直播, 呢場八強三月二十日踢, 到時曼城有歐聯後顧, 我地到時廹到佢地加時射埋十二碼都做不到咩 ?
作者: ngkk821    時間: 2021-2-12 11:23
以狀態而言,曼城相信係5大聯賽排三甲,唯一佢有歐聯顧慮而已,真係八強中最難打嘅對手。
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2021-2-12 11:47
真係小喇叭,第一隊抽到我哋以為有着數,點知第二隊就抽到曼城!
作者: barker    時間: 2021-2-12 11:48
ngkk821 發表於 2021-2-12 11:23
以狀態而言,曼城相信係5大聯賽排三甲,唯一佢有歐聯顧慮而已,真係八強中最難打嘅對手。 ...

可能到時阿古路 , 迪布尼的傷已好番哂
作者: barker    時間: 2021-2-12 11:50
八十年代的愛迷 發表於 2021-2-12 11:47
真係小喇叭,第一隊抽到我哋以為有着數,點知第二隊就抽到曼城!

下週中主埸對曼城可以預演我地同佢地爭幾遠
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2021-2-12 11:51
以我哋最近兩場波的後防,對住曼城都知道會點樣了!
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2021-2-12 11:56
希望李7靠熱刺哩場波打返起啲態!
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 21:40
八十年代的愛迷 發表於 2021-2-12 11:51
以我哋最近兩場波的後防,對住曼城都知道會點樣了!

後防的表現的確難以令人信任....
作者: Forever_Fan    時間: 2021-2-12 21:56
barker 發表於 2021-2-11 11:25
俾 DCL 星期日主場對富咸休息, josh king 打正箭頭 , 另外 Allan, 占士 ,  gomes 有可能上陣 ...

Carlo Ancelotti has confirmed Dominic Calvert-Lewin and Jordan Pickford will not be available for Sunday's Premier League visit of Fulham to Goodison - but expects the England duo to be fit for the match at home to Manchester City on Wednesday.

The Blues boss also confirmed James Rodriguez and Andre Gomes will be available to take on the Cottagers, while Allan (hamstring) should be able to feature from next week.

今次DCL唔休都唔得,幸好對曼城出得,另外碧福特對曼城都出得,後備龍個表現也只是不過不失,上起身來連續神救,柒起來又水準之下,穩定性唔係好夠
作者: barker    時間: 2021-2-13 01:36
Forever_Fan 發表於 2021-2-12 21:56
Carlo Ancelotti has confirmed Dominic Calvert-Lewin and Jordan Pickford will not be available for  ...

夏季買當拿龍馬喇
作者: wahton    時間: 2021-2-15 17:07
如果以捧杯為目標, 就一定預左會對強敵, 睇下第幾ROUND遇到而已

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2