香港愛華頓迷討論區

標題: 愛華頓 對 西布朗 2016/2/13 [打印本頁]

作者: Fuko~    時間: 2016-2-13 22:04
標題: 愛華頓 對 西布朗 2016/2/13
應該可以繼續連勝落去。

作者: Fuko~    時間: 2016-2-13 22:05
Everton team (to play West Brom): Joel, Oviedo, Funes Mori, Jagielka, Coleman, Barry, McCarthy, Cleverley, Barkley, Lennon, Lukaku
Everton substitutes: Howard, Baines, Osman, Pienaar, Deulofeu, Mirallas, Kone.

侯活應該可以坐埋後備到季尾...只要洛賓斯生生性性的話。
作者: Fuko~    時間: 2016-2-13 23:16
0:1...唔通又要主場輸...
作者: Fuko~    時間: 2016-2-13 23:36
LENNON依舊係右邊屈哂機...
既然對面應付單對單禁垃圾,下半場換米拉入黎。
作者: jacks66    時間: 2016-2-13 23:51
2 球柱
作者: tezsonee    時間: 2016-2-13 23:59
防守可唔可以集中少少,守尾柱個個可以畀人走甩曬
Mark實就算踢唔走個波,阻一阻球員個一秒都好大分別

作者: wahton    時間: 2016-2-14 00:04
巴克利應該換走,

COOL波COOL太耐, 拖慢哂進攻節奏....
作者: Fuko~    時間: 2016-2-14 00:19
KONE...
作者: 拖肥糖    時間: 2016-2-14 00:46
barkley what the fuck!
作者: 拖肥糖    時間: 2016-2-14 00:55
ft 0-1
作者: Fuko~    時間: 2016-2-14 00:56
點會換KONE入黎...今季輸波經典之一...後防一次失誤,跟著圍住人攻都入唔到。
作者: 拖肥糖    時間: 2016-2-14 00:57
遠射要更加多,必須讚賞對手填位同企位相當有紀律
作者: coyb    時間: 2016-2-14 00:58
死都要出你老味干尼..
作者: wahton    時間: 2016-2-14 01:00
失望, 久攻不下

作者: Everton_    時間: 2016-2-14 01:01
我真係唔明出干尼做乜柒 又一場贏勢輸波
出M11係左路發爛好過啦
作者: cfgarywong    時間: 2016-2-14 01:03
失望...M11 呢啲情況都無上場機會,下季都好難見到佢

作者: wahton    時間: 2016-2-14 01:03
Everton_ 發表於 2016-2-14 01:01
我真係唔明出干尼做乜柒 又一場贏勢輸波
出M11係左路發爛好過啦

人地全軍退守, 塞哂係中間, 冇辦法

我地都爭取到好多射門, 班友都盡左力喇
作者: coyb    時間: 2016-2-14 01:04
馬天尼斯OUT =.=

三個換動無個有用.
作者: wahton    時間: 2016-2-14 01:07
coyb 發表於 2016-2-14 01:04
馬天尼斯OUT =.=

三個換動無個有用.

破密集用迪路可以理解

奧士文進攻較麥卡菲好, 出到黎都做到唔少駁腳

惟獨干尼真係好一般
作者: tezsonee    時間: 2016-2-14 01:16
wahton 發表於 2016-2-14 01:07
破密集用迪路可以理解

奧士文進攻較麥卡菲好, 出到黎都做到唔少駁腳

米拉,PINEAAR,BAINES左路咁多個都係要出契仔
作者: evanng    時間: 2016-2-14 01:55
頂,以後主場5撚睇,轉去睇利斯特城/般尼茅夫好過,起碼熱血過我地n倍
作者: evertonfan1986    時間: 2016-2-14 01:59

其實係米唔出 osman, 出M11 打442, M11 打左, KONE 同 LUKAKU 打雙正前, 寧願打少個防中
尼個時間出佢真係冇咩用, 打多個射手實際D
另外, 點解唔放 O14 係後備席, 有佢換出來, 可能可以衝散對方後防, 死都用KONE, 駛左千幾萬都唔用, 真係幾好笑
馬仔成場都係企出面, 換人同臨場制定戰術係米助教負責多D?  很少見馬仔同助教商量
BBC: Roberto Martinez says it is difficult to explain Everton's 1-0 defeat by West Brom after the Blues had 34 shots without scoring.

馬仔連咩問題都唔知就真係好有問題, 人地D批評又唔聽, 好心就聽下人地D意見啦

勁人就先知先覺, 普通個D就後知後覺, 最差個D係唔知唔覺

作者: zanettak    時間: 2016-2-14 10:39
wahton 發表於 2016-2-14 01:03
人地全軍退守, 塞哂係中間, 冇辦法

我地都爭取到好多射門, 班友都盡左力喇 ...

所以咪要擺m11出黎拉邊囉, 點解會係kone......o個個位係M11 > 派拿 > O8/BAINES....點都輪唔到kone啦...
作者: zanettak    時間: 2016-2-14 10:39
evertonfan1986 發表於 2016-2-14 01:59
其實係米唔出 osman, 出M11 打442, M11 打左, KONE 同 LUKAKU 打雙正前, 寧願打少個防中
尼個時間出佢真係 ...

so easy to explain.....
作者: Fuko~    時間: 2016-2-14 12:08
尋晚人地擺明901你...斬左十幾次角球,明知放高波入去都係唔WORK,都仲可以繼續去...
又明明見到LENNON個邊單對單過人好似點過都得...又居然左邊換KONE入黎撞...
根本你一係就用派拿繼續搵位係中間做滲入,一係你就用米拉單對單爆入去。
迪路菲奧同OSMAN都仲可以理解得到做乜。
Kone換入黎,駁腳又做唔到,頂又唔夠班高佬頂。
馬仔呢場執唔到一分,戰術同調動失敗都係失分原因。

明明嬴埋呢場對爭前五有好大幫助,禁樣都可以失分,你話你可以賴d乜?
黑哨?今場球證執法都算係禁ga la wo?唔夠運?一兩場都仲可以禁講,邊得黎禁多場都係禁。
技不如人就係技不如人,希望馬仔真深思自己套理念同戰術仲可以點改...
作者: Everton_    時間: 2016-2-14 13:43
Fuko~ 發表於 2016-2-14 12:08
尋晚人地擺明901你...斬左十幾次角球,明知放高波入去都係唔WORK,都仲可以繼續去...
又明明見到LENNON個邊 ...

同意 用派拿/M11 係左面做突破/影子前鋒 引走對面幾個守衛仲好
KONE真係駁唔到腳 最多帶兩帶橫轉/回後 有一球明明可以交比人 佢就偏偏獨食想邀功 真係吹到啤一聲
作者: niclas    時間: 2016-2-14 14:30
失望啊!
作者: barker    時間: 2016-2-14 16:12
Everton_ 發表於 2016-2-14 13:43
同意 用派拿/M11 係左面做突破/影子前鋒 引走對面幾個守衛仲好
KONE真係駁唔到腳 最多帶兩帶橫轉/回後 有 ...

Niasse where ?
作者: laukarwing    時間: 2016-2-14 18:32
So sad.

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2