香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 週末晚早場 VS ARSENAL ( home ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-12-20 12:50
標題: EPL 週末晚早場 VS ARSENAL ( home )
BIG DUNC 最後一場以領隊名義領軍 , 安察洛堤會入場睇 , 一定要贏

作者: evertonarteta10    時間: 2019-12-20 14:03
唔好咁老定安76會入場先, 點知見到老莫就好玩
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-20 14:49
evertonarteta10 發表於 2019-12-20 14:03
唔好咁老定安76會入場先, 點知見到老莫就好玩

係的話我高興架,我覺得老莫style係適合愛隊的,樂做巨人殺手,正如我覺得阿仙奴搵阿迪達係適合的,我覺得適合比名氣更重要,安76來到呢幾年我相信係轉會費的budget會係天價,係新球場興建的前題上,我希望一個限米煮飯的領隊,你睇阿仙奴和熱刺就知道興建新球場係唔可以亂花費的
作者: laukarwing    時間: 2019-12-20 15:30
Everton win
作者: evertonarteta10    時間: 2019-12-20 15:47
Forever_Fan 發表於 2019-12-20 14:49
係的話我高興架,我覺得老莫style係適合愛隊的,樂做巨人殺手,正如我覺得阿仙奴搵阿迪達係適合的,我覺 ...

都唔駛擔心咁多, 老細比得起錢而盤數又搞得掂就OK, 呢樣野莫輸猁睇得仲緊.  講真, 假設一億比安76買人, 總好過之前比3億班九流教頭買人(今季有BRANDS先叫買得唔錯).  

可能都會擔心又會比安76搞壞盤數, 不如掉返轉諗安76係世上最好既教頭之一, 冇一定眼光同判斷力都做唔到呢個境界, 拿玻里都唔係粒粒星, 頂多咪INSIGNE同MERTENS, 都比佢教到好強.  HOWARD KENDALL之後NNNNN年都未試過擁有一個世界最高水準既教頭, 我個人好放心比安76去重建!!
何況有樣野好重要, 而家唔係要搵個合適既教頭黎就住而家班球員黎打, 而係要打掉重建......就算叫老莫返黎教, 佢都係要買人, 點解唔爭取安76返黎買人?

不過呢, 我又戴下頭盔先..就算請左76返黎, 今季都應該冇咩火花出黎......

作者: wahton    時間: 2019-12-20 17:12
兩隊都係看守領隊領軍, 但近況差天共地

唔係唔食住個勢贏呀?
作者: wahton    時間: 2019-12-20 23:07
Arsenal appoints former player Mikel Arteta as head coach
作者: 拖肥1878    時間: 2019-12-20 23:10
wahton 發表於 2019-12-20 23:07
Arsenal appoints former player Mikel Arteta as head coach

官宣了!
作者: barker    時間: 2019-12-21 07:34
twitter : 安帥一月的 target : 高列巴尼 , zielinski, 伊巴 , david neres
作者: witzz    時間: 2019-12-21 10:29
如果買到高列巴尼同zelinski,成隊波升左一個level
作者: evertonarteta10    時間: 2019-12-21 11:32
witzz 發表於 2019-12-21 10:29
如果買到高列巴尼同zelinski,成隊波升左一個level

Koulibaly我都想, 不過呢肯定1億, 唔駛諗......
作者: evertonarteta10    時間: 2019-12-21 11:34
witzz 發表於 2019-12-21 10:29

Koulibaly我都想, 不過呢肯定1億, 唔駛諗......
作者: barker    時間: 2019-12-21 19:28
official : 剛官宣左啦 ☺
作者: Everton_    時間: 2019-12-21 19:37
barker 發表於 2019-12-21 19:28

希望76真係帶到高列巴尼過黎
作者: nsno    時間: 2019-12-21 20:08

令人期待
作者: witzz    時間: 2019-12-21 20:21
終於有世界級教頭
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-21 20:45
佢的履歷係無法拒絕的,雖然我唔認為佢適合愛華頓,但世界級教頭係無法唔試下,我只希望牛奶仔不會成為犧牲品,我地球會的傳統不會失去
作者: ngkk821    時間: 2019-12-21 21:07
想問愛隊打成點?今晚睇唔到。謝謝
作者: Jassoo    時間: 2019-12-21 21:19
ngkk821 發表於 2019-12-21 21:07

睇到差D訓著
作者: Fuko~    時間: 2019-12-21 21:21
多左載夫係中場真係點都好D...終於唔駛求其放個波前去跑。
起碼有人係中場左右分到下波。兩邊領隊都係看台一齊睇波...佢地呢場波究竟咩心情呢?
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-21 21:22
ngkk821 發表於 2019-12-21 21:07

勢均力敵,互有攻守,但我硬係覺得愛隊球員傳波成日都唔到位,成日傳完其他球員要追波,都係離哂腳,作為英超球員我又覺得唔應該係咁,要加強傳球的練習
作者: wahton    時間: 2019-12-21 21:30
上半場非常悶

兩隊水鬥水
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-21 21:30
另外冰島臣好沉,唔知的話根本唔覺佢有出場,唔該換走佢算啦,Davies 好搶眼,但太勇就食左黃牌,其實嗰個位置無必要犯規
作者: laukarwing    時間: 2019-12-21 21:32

我希望管理層及球迷們能夠給予Ancelotti一點耐性就好了。我認為愛隊管理層及球迷們值得給予他與莫耶斯同等的機會去重建球隊。
作者: barker    時間: 2019-12-21 22:25
FT 0-0
作者: laukarwing    時間: 2019-12-21 22:33
第4場clean sheet了。
作者: wahton    時間: 2019-12-21 22:37
都要賀一賀BIG DUNC領軍4場保持不敗

O係隊波低潮時成功注入返激情同士氣

多謝你既付出同貢獻!
作者: ngkk821    時間: 2019-12-21 23:02
BIG DUNC俾新主帥望清楚各人表現,希望只需個別位置補強而不需大清洗啦。
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-21 23:03
wahton 發表於 2019-12-21 22:37
都要賀一賀BIG DUNC領軍4場保持不敗

O係隊波低潮時成功注入返激情同士氣

所以仍然覺得愛隊適合老莫style的打法,安76教完呢幾年,鄧肯都可以接手愛隊了,好可惜估計老莫以後都無機會返愛隊了,今次已經係最好的機會了也臨門撻Q,標叔叔不在就更無可能了
作者: Fuko~    時間: 2019-12-22 00:19
ngkk821 發表於 2019-12-21 23:02
BIG DUNC俾新主帥望清楚各人表現,希望只需個別位置補強而不需大清洗啦。

如果你真係想拎冠軍...其實某D人真係連後備都唔好擺係度...但係我地班人勝左後生,我諗安76真係要買人,可能講緊都係重點放係中場同中堅。
作者: barker    時間: 2019-12-22 02:55
中堅 koulibaly, 中場 zielinski
作者: Forever_Fan    時間: 2019-12-22 07:54
barker 發表於 2019-12-22 02:55
中堅 koulibaly, 中場 zielinski

呢2個隨時150m,2個球員使左多過成季的錢嗎?
作者: 拖肥1878    時間: 2019-12-22 08:03
Forever_Fan 發表於 2019-12-21 23:03
所以仍然覺得愛隊適合老莫style的打法,安76教完呢幾年,鄧肯都可以接手愛隊了,好可惜估計老莫以後都無 ...

我都想老莫回歸…可惜!
不過當年老莫係費Sir欽點,又可以打歐聯,點都應該走。
我哋依家有名帥肯來教,點都應該博一博。

作者: ginger    時間: 2019-12-22 10:40
其實big dunc教有返熱血以中遊隊黎講已經收貨,如果想穩定衝擊前6 76肯過黎係值得期待。希望我地唔好比猁愈拋愈遠。講返場波,都係果句硬淨有餘,進攻根本亂黎,不過都唔能夠要求太多。另外作為冰島神fans都覺得收貨,縮後左一格,唔係打擅長的位,多左防務算係咁,好多球甚至企位後過湯仔,有球中距離比人山走有啲可惜。

今場真係水鬥水,不過big dunc教緦算對強隊不敗,更加顯出施華有幾廢......不過要批評big dunc係兩場都後備換後備,其實真係好唔健康,雖然明係當左鴨仔係自己所以點都唔換走,不過係好損士氣同埋球員信心。希望佢好好學下。
作者: witzz    時間: 2019-12-22 11:45
肥安最勁既就係man management, 同埋係現有人腳下打到最好既form出黎
作者: evertonfan1986    時間: 2019-12-22 12:51
肥安起碼以現在人腳去建立適合踢法
而少帥只係要求球員去適應自己理念, 踢唔出就冇另一套可以用
作者: killersmiling    時間: 2019-12-22 13:54
大家唔好開心住,愛隊十八場十九分,打咗一半要二十分,曰四十分先可留班,肥安接手要摸番三,四場,—陣又出番c9同上半季一樣,輸三,四場就好危險,因好貼下面!
作者: ginger    時間: 2019-12-22 14:45
killersmiling 發表於 2019-12-22 13:54
大家唔好開心住,愛隊十八場十九分,打咗一半要二十分,曰四十分先可留班,肥安接手要摸番三,四場,—陣又 ...

今季算吧啦,我又信以我地人腳正常人教都唔會降班既
作者: barker    時間: 2019-12-22 15:01
ginger 發表於 2019-12-22 14:45
今季算吧啦,我又信以我地人腳正常人教都唔會降班既

伊巴一月如果加盟希望増強入球能力
作者: wahton    時間: 2019-12-22 18:06
Forever_Fan 發表於 2019-12-21 23:03
所以仍然覺得愛隊適合老莫style的打法,安76教完呢幾年,鄧肯都可以接手愛隊了,好可惜估計老莫以後都無 ...

我都好好奇, 以76一個贏慣冠軍既星級領隊

黎到愛隊有咩魔法棒可以改造隊波
作者: wahton    時間: 2019-12-22 18:10
拖肥1878 發表於 2019-12-22 08:03
我都想老莫回歸…可惜!
不過當年老莫係費Sir欽點,又可以打歐聯,點都應該走。
我哋依家有名帥肯來教, ...

如果MOYES唔係轉教曼聯, 我真心覺得佢可以O係度挑戰費格遜同雲加最長執教同一隊波既紀錄.....

可惜, 已經冇如果了
作者: Fuko~    時間: 2019-12-22 18:29
wahton 發表於 2019-12-22 18:06
我都好好奇, 以76一個贏慣冠軍既星級領隊

黎到愛隊有咩魔法棒可以改造隊波 ...

我哋陣容經歷呢兩三年買人,其實質素真係有。
再補番啲位加埋安76功力,挑戰前列真係唔係話唔得
作者: laukarwing    時間: 2019-12-22 21:35
希望愛隊今季可以護級成功。然後下季挑戰利物浦。
作者: evertonarteta10    時間: 2019-12-23 10:02
Fuko~ 發表於 2019-12-22 18:29
我哋陣容經歷呢兩三年買人,其實質素真係有。
再補番啲位加埋安76功力,挑戰前列真係唔係話唔得 ...

同意, 質素係有, 教頭廢都冇計.  呢緊76要買人再砌過, 條中場真係唔掂.
作者: ginger    時間: 2019-12-23 10:04
evertonarteta10 發表於 2019-12-23 10:02
同意, 質素係有, 教頭廢都冇計.  呢緊76要買人再砌過, 條中場真係唔掂.

真心覺得計質素唔會差過熱同阿太多
作者: barker    時間: 2019-12-23 18:19
Ancelotti press-confernce live on youtube now

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2