香港愛華頓迷討論區

標題: 19/20 EPL 01 crystal palace ( away ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-8-10 11:11
標題: 19/20 EPL 01 crystal palace ( away )
希望愛隊作客坐和望贏 , 1-1 or 1-2

作者: evertonian95    時間: 2019-8-10 11:18
0:1 win
新買返嚟嗰幾個會出埸嗎?
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 15:42
唔知今晚可以睇到幾多個新兵呢!!!!!!!
個人想:

PICKFORD

COLEMAN KEANE MINA DIGNE

GBAMIN GOMES SIGURDSSON

RICHARLISON KEAN BERNARD
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 15:45

大家點睇呢季件波衫??

作者: barker    時間: 2019-8-10 15:51
Fuko~ 發表於 2019-8-10 15:45
大家點睇呢季件波衫?? 白色第一作客幾正!

三件都係上季的波衫
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-8-10 16:25
0:2win 比啲信心!
作者: laukarwing    時間: 2019-8-10 17:30
Everton WIN.

希望在新一季有個好開始。
作者: wahton    時間: 2019-8-10 19:03
今場有幾多新兵出場呢?
作者: Forever_Fan    時間: 2019-8-10 21:11
wahton 發表於 2019-8-10 19:03
今場有幾多新兵出場呢?

答案係無
作者: barker    時間: 2019-8-10 21:17
Forever_Fan 發表於 2019-8-10 21:11
答案係無

EVERTON line up ( 4231 ) Pickford , coleman , Keane , mina , Digne , 中場 : 舒拉 , Gomes , 施古臣 , Bernard , Richarlison , striker : DCL  sub : Lossl , Holgate , tom davies , Tosun , walcott,  Moise Kean , Gbamin
作者: witzz    時間: 2019-8-10 21:21
仲出鴨仔.....
作者: Forever_Fan    時間: 2019-8-10 21:25
witzz 發表於 2019-8-10 21:21
仲出鴨仔.....

你都識講鴨仔,係衆多領隊的至愛
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 21:51
Forever_Fan 發表於 2019-8-10 21:25
你都識講鴨仔,係衆多領隊的至愛

其他位,我認為佢想等班新人磨合,我覺得係合理。
但正前呢個單打獨鬥位,咪俾佢踩下草LO,唔明點解仲要出DCL...
話時話今季仲俾個9號波衫佢著...條友配唔配啊?
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 22:13
頭10分鐘班球員幾好態,完全唔似開季。希望唔好太輕敵。
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 22:32
門前混戰都入唔到,好可惜!
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 22:45
GBAMIN上場...GOMES傷出...
作者: barker    時間: 2019-8-10 22:47
Gones 係咪可以行出去定抬出去 ?
作者: witzz    時間: 2019-8-10 22:48
DCL out
作者: barker    時間: 2019-8-10 22:50
上半場簡評 ?
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 23:35
一場波冇兩個中場...ON9...主場雞到你呢
作者: Fuko~    時間: 2019-8-10 23:36
上季又係禁,開季怒俾到人黑紅牌
作者: Forever_Fan    時間: 2019-8-10 23:38
Fuko~ 發表於 2019-8-10 23:35
一場波冇兩個中場...ON9...主場雞到你呢

舒拉兩黃變紅,咁佢個球俾黃又唔叫過份,覺得舒拉係時間賣走,表現時好時壞。。
作者: barker    時間: 2019-8-10 23:54
FT 0-0 總算全身而退
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-8-10 23:56
Gbamin要時間習惯下英超!今場唔係好掂!
作者: barker    時間: 2019-8-10 23:57
八十年代的愛迷 發表於 2019-8-10 23:56

Moise Kean ?
作者: Fuko~    時間: 2019-8-11 00:07
考慮到過往隊波作客都係差D,和都唔係話一個唔能夠接受的賽果。
但今場真係有能力嬴...尤其上半場高美斯未傷出個陣。希望佢都係撞到下,下場出得番。
新兵都係睇多幾場先講,我認為隊波的狀態幾好,可惜都係老問題未解決。施古臣未搵番隻射門鞋,鴨仔作為正前未能夠擔大旗。
作者: aeroplane602    時間: 2019-8-11 00:13
Pickford 同 R7 要讚下 防守交足貨
作者: 24cheung    時間: 2019-8-11 00:18
八十年代的愛迷 發表於 2019-8-10 23:56

最差係佢,差啲因为佢輸埋
作者: witzz    時間: 2019-8-11 00:20
都係嗰句,隊波要轉變,大膽拎走冰島臣,高文同鴨仔唔該
作者: Forever_Fan    時間: 2019-8-11 00:32
witzz 發表於 2019-8-11 00:20
都係嗰句,隊波要轉變,大膽拎走冰島臣,高文同鴨仔唔該

都係嗰句,今季交唔到成績,Silva係時候講再見,佢份約只到2021,而領隊一般而言好少教埋最後一年,通常早一年續約,咁即係話管理層都只會俾埋今季Silva去交成績,如果成績還是差強人意,季尾就唔會續約,而會提早一年炒魷魚。
作者: 拖肥糖    時間: 2019-8-11 02:17
表演尚可,新兵適應需時
作者: ngkk821    時間: 2019-8-11 12:04
Pickford季初已經上力,中堅兩閘無大問題,中場無人做到帶波上前嘅效果,前面三個硬係格格不入,總括而言,Iwobi可能真係打冰島神個位係解決方法,另買唔到Zaha好可惜。
作者: witzz    時間: 2019-8-11 12:43
我可以講現代足球已經容不下冰島神呢隻進攻中場,無盤扭,無速度,key pass亦都唔見突出,只係得個finishing好啲。你睇big six,無一隊個進攻中場係呢隻。
作者: Fuko~    時間: 2019-8-11 13:02
ngkk821 發表於 2019-8-11 12:04
Pickford季初已經上力,中堅兩閘無大問題,中場無人做到帶波上前嘅效果,前面三個硬係格格不入,總括而言, ...

因為傷左高美斯je...未傷之前,我肯定贏到
作者: Fuko~    時間: 2019-8-11 13:45
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DvEz6wC4r5w[/youtube]
尋日真係錯失左好多次領先的機會...但冇得唔讚對方門前真係擺得夠人...下下都BLOCK到。

作者: laukarwing    時間: 2019-8-12 13:42
Fuko~ 發表於 2019-8-11 13:45
尋日真係錯失左好多次領先的機會...但冇得唔讚對方門前真係擺得夠人...下下都BLOCK到。
...

Thanks for sharing.
作者: laukarwing    時間: 2019-8-12 13:43
1st clean sheet. Well done.

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2