香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 36 crystal palace ( away ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-4-26 19:48
標題: EPL 36 crystal palace ( away )
i'm tip EVERTON win 2-1

作者: evertonian95    時間: 2019-4-27 11:47
0:1
作者: laukarwing    時間: 2019-4-27 13:57
I hope Everton win.
作者: reedlo16    時間: 2019-4-27 15:45
出老禾定洛文好?若李察利臣趕唔切痊癒
作者: Fuko~    時間: 2019-4-27 22:50
鴨仔d finishing真係呢...
一開始人地瘋狂送大禮都執唔到一球...希望下半場隊波唔好走樣,嬴到啦。
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-4-27 22:59
唉!DCL係有進步但身位前鋒最重要識入波呀!你幾時先可以升LⅤ呀!
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-4-27 23:02
狼狗半埸赢緊波如果我哋赢唔到歐洲赛基本可以說拜拜了!
作者: barker    時間: 2019-4-27 23:18
八十年代的愛迷 發表於 2019-4-27 23:02

1-1 now
作者: barker    時間: 2019-4-27 23:50
FT 0-0
作者: 彈地    時間: 2019-4-27 23:59
失分三大罪人、卡法路雲出埸次數極多但進步匱乏、把握力差唔多講,有球波無人同佢爭都可以唔中龍。高文幾球波睇定來出都中人,最經典差不多完場那球底缐波,施華直情黑面。最後是利察利臣極失準
作者: Fuko~    時間: 2019-4-28 00:19
八十年代的愛迷 發表於 2019-4-27 23:02

雖然有得踢點都好過冇,以我地呢季個問題,我認為下季避一避好d。
始終施華搵套form都搵左大半季,係未搞得掂作客的問題...點都要d時間。
而且下季打多條線隨時搞到施華半季就冇得撈...到時咪仲煩。
作者: barker    時間: 2019-4-28 00:32
而家暫時排第八算係咁
作者: 八十年代的愛迷    時間: 2019-4-28 02:22
點都好下季唔該真係買番個識入波的中鋒!等鸭仔成才都唔知要等幾耐!
作者: barker    時間: 2019-4-28 03:10
車路士借俾阿士東維拉 Tammy Arabham
作者: ngkk821    時間: 2019-4-28 09:08
我覺得想贏要換舒拉達連,而唔係換施古臣。
作者: 24cheung    時間: 2019-4-28 09:39
ngkk821 發表於 2019-4-28 09:08
我覺得想贏要換舒拉達連,而唔係換施古臣。

舒拉其實踢得好好,中場截好多波。施古臣呢場又跌晒
作者: ngkk821    時間: 2019-4-28 11:04
呢場波要贏,唔係要一分,現在要追第七難矣,輸fulham,和水晶宮,自己攞黎。
作者: laukarwing    時間: 2019-4-28 14:10
13th clean sheet.
作者: leonkit    時間: 2019-4-29 09:18
不過竟然又多一場clean sheet!
zouma mvp 希望簽到啦
作者: reedlo16    時間: 2019-4-29 11:35

頭七機會都好渺茫,自己要贏晒餘下兩場同時(仲要作客熱刺),仲要望狼隊、李斯特城失分,李斯特城餘下兩場都惡哽, 要對車仔同利記…但係狼隊其中一場係主場對富咸....狼隊贏波便BYEBYE.

自己拎嚟既。(阿仙奴真係我們尾段的殺星,先後輸俾狼隊同李斯特城…要靠人..最老實都係要靠自己好. )

不過下季專心聯賽都未嘗係好事。睇下組班組成點吧。

作者: ginger    時間: 2019-4-29 14:49
今場其實算踢得唔差,怪只怪之前失分太多,今場tosun後備入黎睇到佢係有作用,後腳果球都係欠運先唔入。其實今年冇第七都好,如果唔係七月就開季我地會好難搞

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2