香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 35 主場對曼狗 [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-4-15 11:11
標題: EPL 35 主場對曼狗
一定要極速反底

作者: laukarwing    時間: 2019-4-18 12:18
不能讓曼聯雙殺我們。
作者: laukarwing    時間: 2019-4-21 20:29
Starting line-up: Pickford, Keane, Zouma, Digne, Coleman, Sigurdsson, Gueye, Schneiderlin, Bernard, Richarlison, Calvert-Lewin
作者: laukarwing    時間: 2019-4-21 20:44
1:0 ...... Richarlison ......Goal
作者: Forever_Fan    時間: 2019-4-21 21:04
極速反底了,2:0
作者: evertonlife    時間: 2019-4-21 21:26
曼聯都唔知踢緊咩

作者: evertonlife    時間: 2019-4-21 21:30
左路真係好勁,直頭係玩晒
作者: Fuko~    時間: 2019-4-21 21:34
如果呢場嬴埋,主場對BIG6就3勝1和2負。仲要係講緊接連打BIG6...
只係上場究竟點解會輸俾富咸???
作者: laukarwing    時間: 2019-4-21 21:45
3:0 ...... Digne ...... Goal
作者: Forever_Fan    時間: 2019-4-21 21:47
3比0都好難唔贏吧
作者: aeroplane602    時間: 2019-4-21 21:48
三球都靚波
作者: laukarwing    時間: 2019-4-21 21:53
4:0......Walcott ...... Goal
作者: 拖肥糖    時間: 2019-4-21 22:20
下半場40mins MU第一腳on target
作者: 拖肥糖    時間: 2019-4-21 22:23
ft 4-0
作者: barker    時間: 2019-4-21 22:26
担心 Richarlison 肋骨傷勢
作者: laukarwing    時間: 2019-4-21 22:28
第12場 clean sheet 了。

Well done.
作者: 24cheung    時間: 2019-4-21 22:33
唔擔心得咁多,好好享受今晚先啦
作者: coyb    時間: 2019-4-22 01:12
今季收好個尾吧!!
作者: coyb    時間: 2019-4-22 01:13
希望Lookman多啲上陣啦
作者: jacks66    時間: 2019-4-22 01:28
估唔到win 4 粒
作者: evertonian95    時間: 2019-4-22 07:18
香討嗰邊吊到曼魚九彩, 85分鐘先on target一球
作者: Forever_Fan    時間: 2019-4-22 11:50
evertonian95 發表於 2019-4-22 07:18
香討嗰邊吊到曼魚九彩, 85分鐘先on target一球

咁老老實實曼聯又真係打得差,所以贏4球我地球隊唔應該飄飄然
作者: barker    時間: 2019-4-22 12:17
Forever_Fan 發表於 2019-4-22 11:50

Richarlison 肋骨傷通常要等幾耐先唔痛 ?
作者: leonkit    時間: 2019-4-22 12:49
Lookman davies 下年唔知仲留唔留。。
作者: 24cheung    時間: 2019-4-22 13:21
Forever_Fan 發表於 2019-4-22 11:50

贏車仔,兵工廠,到而家赢埋曼聯都係話人地踼得差才贏到,呢啲評論真係對愛隊好唔公平。
我地今季終於睇到有能力贏到Big6,上兩季唔使旨意。而家係水準唔穩定,可以赢啲强隊贏得好 漂亮,下星期又可輸比紐卡素富咸呢啲球隊輸得好難睇
作者: Fuko~    時間: 2019-4-22 13:31
24cheung 發表於 2019-4-22 13:21
贏車仔,兵工廠,到而家赢埋曼聯都係話人地踼得差才贏到,呢啲評論真係對愛隊好唔公平。
我地今季終於睇 ...

阿記同曼聯人地的確上下半場都唔知踢乜。但其實車仔個場我地頂到上半場,下半場出黎先嬴。
講真呢樣又真係施華同班球員應記一功...
其實,成個英超都係主場成績多數好過客場...又唔可以話水準好唔穩定,只係隊波未搵到作客的打法JE。
同埋呢種高壓打法禁成功,令到人地連半場都過唔到,KEEP到成70-80分鐘都真係唔容易。
作者: Fuko~    時間: 2019-4-22 13:34
leonkit 發表於 2019-4-22 12:49
Lookman davies 下年唔知仲留唔留。。

LOOKMAN應該仲有SUB位打,你見施華今場都想早D俾佢踢,係甸尼傷左先換積基卡。
就算出年黎埋安耶古,我地都應該會放走禾確特,另外搵一個技術好的右翼。
然後我覺得施華有機會放番賓納特打攻中,搵佢派牌令隊波多一套打法。

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2