香港愛華頓迷討論區

標題: EPL 34 作客富咸 [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-4-12 18:35
標題: EPL 34 作客富咸
要繼續拿三分向爭第七邁進

作者: ginger    時間: 2019-4-13 13:56
原來第七有機會拎歐霸資格,仲以為足總盃亞軍頂上添
作者: 24cheung    時間: 2019-4-13 16:04
有得踢未必係好事,你睇下今季般尼差啲事護級
作者: laukarwing    時間: 2019-4-13 18:58
爭取四連勝。
作者: wahton    時間: 2019-4-13 19:44
24cheung 發表於 2019-4-13 16:04
有得踢未必係好事,你睇下今季般尼差啲事護級

對。踢唔踢到歐洲賽就隨緣吧
作者: barker    時間: 2019-4-13 21:21
陣容同上場勝阿仙奴一樣
作者: 24cheung    時間: 2019-4-13 22:33
今場踢返垃圾波
作者: Fuko~    時間: 2019-4-13 22:50
一個米祖域幾乎KO哂成條防線...個份力量同速度完勝我地右邊...
跟手中場又唔知發乜神經係禁打高章波同死去。
希望下半場番出黎可以打番自己的節奏出黎。
作者: Fuko~    時間: 2019-4-13 23:04
終於失波LU
作者: barker    時間: 2019-4-13 23:11
搶米杜域下季加盟
作者: Mathew    時間: 2019-4-13 23:20
換人未
作者: barker    時間: 2019-4-13 23:26
輸到 2-0
作者: 24cheung    時間: 2019-4-13 23:28
今晚完全另一隊波
作者: Fuko~    時間: 2019-4-13 23:30
呢個就係點解鴨仔仲未夠班的原因...人地一個前鋒CARRY哂成隊。
佢就係前線咩帶動都做唔到...
作者: reedlo16    時間: 2019-4-14 00:01
睇完呢場波, 唔會明富威之前點會連輸咁多場,仲失咁多波…

波到人到,體力化打法打散晒我地成隊波。

作者: barker    時間: 2019-4-14 01:40
摩佬有入場睇波
作者: ginger    時間: 2019-4-15 09:31
今場完全打回原型,咁辛苦嬴左幾隊高班的倫敦隊,今場就即刻送分。鴨仔完全show到點唔夠班,果球單刀如果入左形勢都唔同晒啦
作者: evertonarteta10    時間: 2019-4-15 10:11
點都係要買前鋒, 真係睇唔岩, 點都要借基奧特...
作者: leonkit    時間: 2019-4-15 10:33
成隊都差 最大問題之前D後備雪到硬哂
輸波換出黎想追 都上唔到力太小gametime 之前
作者: wahton    時間: 2019-4-15 12:58
Ot一句,如果痢最後贏聯賽冠軍,我地就係幫兇...

作者: Fuko~    時間: 2019-4-15 22:48
wahton 發表於 2019-4-15 12:58
Ot一句,如果痢最後贏聯賽冠軍,我地就係幫兇...

禁我地都叫只係俾佢拎左4分JE...以佢地今季表現,輪幫兇我地未算啦。
作者: Fuko~    時間: 2019-4-15 22:53
reedlo16 發表於 2019-4-14 00:01
睇完呢場波, 唔會明富威之前點會連輸咁多場,仲失咁多波…

波到人到,體力化打法打散晒我地成隊波。

最主要其實係積基卡對著米祖域呢D力量型前鋒輸哂...如果係堅尼大概唔會輸太多...
你見米祖域拎到波都係右邊就知...加埋人地守得好貼身,我地D傳送真係對佢地冇咩威脅。
冇GE,施華點都教得完呢一季...
見到摩佬黎睇波,真係好驚佢肯自降身價黎教...我地岩先話隊波砌番靚少少,又有BRANDS睇場...
佢黎到唔搞班球員捉鬼都一定同BRANDS嘈到拆天...
好處就係佢教波,想睇鐵血防守的球迷一定好開心,可以話高級版老莫。
作者: 拖肥糖    時間: 2019-4-15 23:31
Fuko~ 發表於 2019-4-15 22:48
禁我地都叫只係俾佢拎左4分JE...以佢地今季表現,輪幫兇我地未算啦。

最仆街就pickford,呢條友我憎到死,個下簡直球隊恥辱之最
作者: Fuko~    時間: 2019-4-15 23:47
拖肥糖 發表於 2019-4-15 23:31
最仆街就pickford,呢條友我憎到死,個下簡直球隊恥辱之最

講起呢位人兄,我家下真心有陰影...只有場波鏡頭捕捉呢條友笑笑下,我就知呢場波兇多吉少...
呢場波仲真係有下真係派膠...
作者: wahton    時間: 2019-4-16 01:11
I like 鐵血防守!!
作者: barker    時間: 2019-4-16 02:03
Andre Gomes 有可能被 FA charge 罰停賽三場
作者: barker    時間: 2019-4-16 04:04
我地要恭喜 U23 三季内兩奪聯賽冠軍, 好開心
作者: reedlo16    時間: 2019-4-16 09:33
又咁啱得咁橋,最新一輪賽事,7、8、9、10、11都輸波收場,屈福特噚日主場輸了比阿仙奴…爭第七形勢大體和上周分別不大…你話係好彩定好彩?
目前狼隊、屈福特仍打少我地一場,狼隊,和李城仍有較佳的優勢。
作者: 24cheung    時間: 2019-4-16 09:38
好假就真,隊隊唔想要第7
作者: reedlo16    時間: 2019-4-16 09:38
Fuko~ 發表於 2019-4-15 22:53
最主要其實係積基卡對著米祖域呢D力量型前鋒輸哂...如果係堅尼大概唔會輸太多...
你見米祖域拎到波都係右 ...

隊長呢個環節,其實未出場前都知大鑊,對住米祖呢啲力量型,隊長真係已力不從心。但富咸當日贏波最大關鍵正如我地所講 守得好貼身,波到人到,上下一心,所以我先話我唔明,佢之前如果都係咁打法,點會失咁多球。(先不講入唔到波)。

不過答案當然係…可能係…對手係……我地囉……進攻板斧有限,卡雲仔護唔到個波,失去第一點便成個進攻方程式無晒….
作者: barker    時間: 2019-4-16 10:46
reedlo16 發表於 2019-4-16 09:38
隊長呢個環節,其實未出場前都知大鑊,對住米祖呢啲力量型,隊長真係已力不從心。但富咸當日贏波最大關鍵 ...

不如在最後一場主場對般尼試下出 Lewis Gibson 同 Josh Bowler
作者: toffeeweb    時間: 2019-4-16 15:02
reedlo16 發表於 2019-4-16 09:38
隊長呢個環節,其實未出場前都知大鑊,對住米祖呢啲力量型,隊長真係已力不從心。但富咸當日贏波最大關鍵 ...

我覺得係 冇中場優勢 高美斯水準都未係好穩定 鍾意上腳 但俾人逼甩 好似影響埋佢信心咁
中場失勢 對閘上唔到黎支援李察同班納 同埋對方知你防反勁 反而唔會谷得太上做好防務等機會打反擊
我地最唔擅長踢尼種波
作者: leonkit    時間: 2019-4-17 09:26
toffeeweb 發表於 2019-4-16 15:02
我覺得係 冇中場優勢 高美斯水準都未係好穩定 鍾意上腳 但俾人逼甩 好似影響埋佢信心咁
中場失勢 對閘上 ...

同意
上場隊長剩係防住拿卡落中場拎波會簡單好多
對富咸 我地中場線比人突破左 隊長殺左上去標波就輸左一球
作者: laukarwing    時間: 2019-4-18 12:21
barker 發表於 2019-4-16 10:46
不如在最後一場主場對般尼試下出 Lewis Gibson 同 Josh Bowler

Agree
作者: laukarwing    時間: 2019-4-18 12:45
barker 發表於 2019-4-16 10:46

不如在最後一場主場對般尼出Phil Jagielka 同 Leighton Baines.

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2