香港愛華頓迷討論區

標題: EPL vs huddersfield ( away ) [打印本頁]

作者: barker    時間: 2019-1-28 21:53
標題: EPL vs huddersfield ( away )
唔再輸就算

作者: Everton_    時間: 2019-1-29 00:42
對哈多士都拎唔到3分既話 我諗真係無咩好講 專心護級
作者: ginger    時間: 2019-1-29 09:20
人地換左新領隊一定有鬥心,我地作客英冠都輸今場隨時做送分童子幫人翻身
作者: laukarwing    時間: 2019-1-29 16:25
同意。
作者: laukarwing    時間: 2019-1-29 16:25
Everton_ 發表於 2019-1-29 00:42
對哈多士都拎唔到3分既話 我諗真係無咩好講 專心護級

同意。
作者: 24cheung    時間: 2019-1-29 18:26
輸埋唔使見施華
作者: nowhere    時間: 2019-1-29 20:51
24cheung 發表於 2019-1-29 18:26
輸埋唔使見施華

哈斯都輸應該會炒
作者: 拖肥糖    時間: 2019-1-30 00:18
24cheung 發表於 2019-1-29 18:26
輸埋唔使見施華

係就輸埋罷就
作者: Everton_    時間: 2019-1-30 02:59
對面換左新領隊 加上我地作客一向都麻麻 真係分分鐘送大禮比人都唔奇
作者: barker    時間: 2019-1-30 04:22
0-1 now Richarlison
作者: barker    時間: 2019-1-30 05:12
Digne red card
作者: him0014028    時間: 2019-1-30 05:43
唔係話利臣打得唔好 不過好多高章波D隊友跟唔上甩左

賭神前面保護波 2傳能力都務實有效率好多
作者: barker    時間: 2019-1-30 06:04
Digne 嚟緊要停三場, baines 靠你喇
作者: Forever_Fan    時間: 2019-1-30 07:15
barker 發表於 2019-1-30 06:04

其實只要唔係場場出,baines的傳送更通透
作者: 24cheung    時間: 2019-1-30 08:42
barker 發表於 2019-1-30 06:04

Baines見佢好似係傷出
作者: 24cheung    時間: 2019-1-30 08:51
昨晚基爺連後備都冇,應該係堅走了
作者: ginger    時間: 2019-1-30 09:09
踢得唔好,不過最緊要嬴。早早入波後基本上做唔到似樣攻勢。不過昨晚captain tom幾有活力。加埋出tosun雖然冇波入但明顯護波拉空位能力比李臣同鴨仔高一班,踢啲波起碼正路易夾。真係唔明點解而家先肯用。 基爺會走真係有點可惜,希望起碼賣到30M
作者: toffeeweb    時間: 2019-1-30 09:19
冇基耶下都贏到波 相信對球員信心有一定支持

PS. 舒拉同基耶不能同場 但賣左基耶後又會唔會咸魚翻生呢
作者: 24cheung    時間: 2019-1-30 09:40
toffeeweb 發表於 2019-1-30 09:19
冇基耶下都贏到波 相信對球員信心有一定支持

PS. 舒拉同基耶不能同場 但賣左基耶後又會唔會咸魚翻生呢 ...

後備係肥卡菲都未到C9,睇怕佢已判咗死刑等死
作者: 愛華戰士    時間: 2019-1-30 09:54

唔知點形容....贏波3分係重要 ( 已經不論主場或作客)
只睇左精華片,入波呢個組織....大家可以留意下。係由賓納特比一個對較有深度的右路地波.....到防中湯戴維斯的右路底線地波傳中....交到禁區接應的李察利臣撞射。呢D 本來真係好簡單的進攻方法,之前我都不下一次指出過...之但係我地正選果班波係一直踢唔到呢D 足球。苦口婆心都要多講....賓納特係我地唯一一個可以比到D 10-20碼短小組KEY PASS 的中場.....隊友應該趁賓納特拎波時多走空位等佢傳送,湯戴維斯今場出返黎打防中....呢下突入落底波就係基耶同高美斯兩個防中做唔到的攻擊力。李察利臣入波果種興奮....大家可以理解到隊波屈左幾耐氣?
甸尼果張紅牌....無得講...人地單刀
若非碧福特救左兩下險救....今場未必笑到最後

尋晚幾場英超戰果比到我的感覺都幾奇怪......般尼作客曼聯可以領先2-0 下補時至被追和;紐卡素甚至主場殺敗曼城( 當然睇返戰情...曼城又食詐糊又壓住紐卡素黎打)......呢兩個曼最近氣勢如虹.....要令佢地失分真係唔容易......我地對住呢D 強隊長期以黎只得一個結果....就係被完爆。呢D 不是偶然,而係近乎係必然的。我地可以話係環觀20隊英超球隊中,最無爆冷能力的球隊,或者可以講...我地的進攻係無驚喜
作者: barker    時間: 2019-1-30 09:55
From yahoo FR : PSG and EVERTON reach agreement to sign Gueye between 30M Euro + Bonus
作者: ginger    時間: 2019-1-30 10:50
愛華戰士 發表於 2019-1-30 09:54
唔知點形容....贏波3分係重要 ( 已經不論主場或作客)
只睇左精華片,入波呢個組織....大家可以留意 ...

師兄你真係睇精華,今場掉左位高美斯打基爺平時個防中位,冰島神打平時高美斯個串聯位,captain tom打攻中自由人亂走。

問題都係施華教出黎進攻主要靠兩翼但配合欠奉,基本上入波要靠個人能力先入到,所以對強隊基本上係好難入到波
作者: nsno    時間: 2019-1-30 12:42
ginger 發表於 2019-1-30 10:50
師兄你真係睇精華,今場掉左位高美斯打基爺平時個防中位,冰島神打平時高美斯個串聯位,captain tom打攻 ...

我都係睇精華,覺得戴維斯打返生,如果係真就好喇,希望佢成材
作者: barker    時間: 2019-1-30 12:57
nsno 發表於 2019-1-30 12:42
我都係睇精華,覺得戴維斯打返生,如果係真就好喇,希望佢成材

唔使找 Gueye replacement ?
作者: nsno    時間: 2019-1-30 13:17
barker 發表於 2019-1-30 12:57
唔使找 Gueye replacement ?

正宗防中嘅話仲有舒拉、肥卡菲、Beni仔,而Davies又打到中場位
都未計借咗出去嘅Besic
洗唔洗買呀⋯⋯
作者: Fuko~    時間: 2019-1-30 13:34
nsno 發表於 2019-1-30 13:17
正宗防中嘅話仲有舒拉、肥卡菲、Beni仔,而Davies又打到中場位
都未計借咗出去嘅Besic
洗唔洗買呀⋯⋯ ...

我都唔太想呢個時候買防中,我寧願借或者回收比錫。
禁當然原來睇岩個位諗著都肯早d黎,貴少少咪當俾班人早d夾熟。
但絕對唔應該為買而買...
作者: James_Beatkit    時間: 2019-1-30 16:34
事實係好明顯轉人明顯有D作用
如果有睇哂成場Tosun真係一定要打正選
Tom仔比想像中踢得好
臨尾換隻鴨都唔換多個防守球員入黎
個下我真係DLM
作者: leonkit    時間: 2019-1-30 16:46
James_Beatkit 發表於 2019-1-30 16:34
事實係好明顯轉人明顯有D作用
如果有睇哂成場Tosun真係一定要打正選
Tom仔比想像中踢得好

個下我就算係DCL fans 都小小擔心
作者: laukarwing    時間: 2019-1-31 09:25
6th clean sheet了。

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2