香港愛華頓迷討論區

標題: 迎戰卡迪夫城 [打印本頁]

作者: wahton    時間: 2018-11-22 11:06
標題: 迎戰卡迪夫城
i am think everton win 3:0

作者: evertonarteta10    時間: 2018-11-22 12:38
i tipping win 2:0
作者: laukarwing    時間: 2018-11-22 13:10
I think Everton win 2:0.
作者: niclas    時間: 2018-11-22 15:02
系時候盡情贏波啦!2:0
作者: leonkit    時間: 2018-11-23 09:29
大勝一場迎接打吡!
4:0
作者: James_Beatkit    時間: 2018-11-23 10:27
比起大炒我更加想呢場繼續CS
練好防守對猁狗
小勝2-0
作者: Fuko~    時間: 2018-11-24 22:38
FULL TEAM上陣鬥卡迪夫城,希望唔好狀態個幾個,隔左個國際賽會好D。
作者: Fuko~    時間: 2018-11-24 23:54
老鼠拉龜攻唔入,睇怕又要下半場變陣先識入波。同埋今日D後衛係禁俾人迫,唔好上太多腳,遲早自爆。

作者: Fuko~    時間: 2018-11-25 00:18
1:0,打破悶局!
作者: 拖肥糖    時間: 2018-11-25 00:22
theo單刀處理相當差,不過施格臣執到
作者: 拖肥糖    時間: 2018-11-25 00:29
theo out
lookman in
作者: nsno    時間: 2018-11-25 00:56
Lookman 好勁,希望可以正選
作者: 拖肥糖    時間: 2018-11-25 00:57
入禁區o既傳送甚少,都未walcott垃圾級射門,進攻相當有問題;防守對方死球同高波為主,今日防守不俗
作者: Fuko~    時間: 2018-11-25 00:57
臨尾有少少驚險,同今場唔駛輸12碼都叫好彩。
話就話主場,打落55波多少少。
LOOKMAN今日表現好搶鏡...可惜左個球唔入。值得下場取代禾確特同賓納特其中一個打正選。
施古臣可能仲有些少傷,今日D俾波差好多。
作者: aeroplane602    時間: 2018-11-25 01:00
高美斯好搶鏡
作者: witzz    時間: 2018-11-25 01:02
睇埋呢場可以好肯定咁講高文已經踢唔番以前咁樣,攻幫唔到手,守又差啲十二碼。
作者: 24cheung    時間: 2018-11-25 11:44
witzz 發表於 2018-11-25 01:02
睇埋呢場可以好肯定咁講高文已經踢唔番以前咁樣,攻幫唔到手,守又差啲十二碼。 ...

我之前已經講左好多次了,呢個位要補强,一係比機會JJ等佢進步。 骨節過嘅球員有幾多個真係可以打得返, 所以我一早已對麥卡菲打定輸數
作者: laukarwing    時間: 2018-11-25 18:54
Well done! 4th clean sheet.
作者: leonkit    時間: 2018-11-26 09:19
24cheung 發表於 2018-11-25 11:44
我之前已經講左好多次了,呢個位要補强,一係比機會JJ等佢進步。 骨節過嘅球員有幾多個真係可以打得返,  ...

kenny完全可以接到班
頂多買隻後備
想睇多D local lad...

作者: 愛華戰士    時間: 2018-11-26 17:25
最佳球員我揀高美斯......COOL 波1對2,1對3 雖然有一兩下係有D 搏波.....但有陣時踢波就係要一D 意想唔到至可以破到對方防線。略嫌佢有兩三腳比波力水控制差左少少,但我樂見佢中場用波

禾確特最近的確係水準下跌左....但佢一下突入仍然可以制造到D 驚喜出黎....當然LOOKMAN 後備出黎踢得好有信心....右翼呢個位可以一爭
李察利臣領隊要盡快比個穩定位置佢去踢....否則時而中鋒時而左前....都唔係一個好安排黎....
賓特利用個波係幾好....但幾下空檔傳波反而比得麻麻地.....呢D 火喉係區分世界級/ 頂級/ 好球員/ 平凡球員O既指標黎.
施格臣呢幾場波多左起腳機會.....相信係搵到自己最佳位置了.....希望佢繼續射多D 波

MIRA 暫時睇幾對辦.....清波夠力度.....身體對抗亦算強 ( 其實我認為蘇馬季初至今踢得唔比佢差)
作者: ngkk821    時間: 2018-11-26 20:20
今場兩隻正選翼踢得唔好,令比賽有老鼠拉龜既感覺。有時比賽就係需要呢d賽果,我唔介意場場緊緊熟,球隊唔會場場都狀態好,最緊要贏。
作者: barker    時間: 2018-11-26 21:00
愛華戰士 發表於 2018-11-26 17:25
最佳球員我揀高美斯......COOL 波1對2,1對3 雖然有一兩下係有D 搏波.....但有陣時踢波就係要一D 意想唔到 ...

多個足球網站都講愛隊同國米傾緊一月借入巴西射手巴保沙 , 到時 Richarlison 可打番左翼
作者: 24cheung    時間: 2018-11-26 22:35
barker 發表於 2018-11-26 21:00
多個足球網站都講愛隊同國米傾緊一月借入巴西射手巴保沙 , 到時 Richarlison 可打番左翼 ...

佢意甲都踢唔掂wor
作者: barker    時間: 2018-11-27 00:25
24cheung 發表於 2018-11-26 22:35
佢意甲都踢唔掂wor

但他外借去巴甲山度士就好掂喎
作者: evertonarteta10    時間: 2018-11-27 09:42
借就冇所謂, 有得先試用我又唔mind啊
作者: James_Beatkit    時間: 2018-11-28 10:45
其實同之前賽後講既都差唔多
因為同一班人踢好難有咩太大唔同
開始成形,
Gomez作用好明顯減輕Gana負擔等佢可以專心做防守
激活到冰島神可以快D有效咁運個波上去唔洗冰島神成日返後落黎
但正前真係要諗,
你唔敢比Lookman打正選就一係比Bernard打右李柒打左
一再強調李柒目前踢呢個位完全比起左翼威脅係細好多
作者: ginger    時間: 2018-11-28 12:03
其實tosun都可以繼續試下啦,真心唔係太差
作者: ngkk821    時間: 2018-11-28 18:59
Tosun有一球Lookman比佢炒飛機,機會唔係成日有,把握唔到好難令Silva信任比佢打正選。
作者: James_Beatkit    時間: 2018-11-29 10:17
ngkk821 發表於 2018-11-28 18:59
Tosun有一球Lookman比佢炒飛機,機會唔係成日有,把握唔到好難令Silva信任比佢打正選。 ...

咁禾仔又點計?
呢幾場哂左幾多個機會?
作者: ngkk821    時間: 2018-11-29 12:48
所以應該比Lookman一個機會。
作者: 愛華戰士    時間: 2018-12-4 11:59
ginger 發表於 2018-11-28 12:03
其實tosun都可以繼續試下啦,真心唔係太差

我都同意覺得球會無比太多機會杜遜
至少佢發揮到O既效果比隻鴨大......但竟然隻鴨踢得仲多過佢....呢下叫人好難接受。
作者: ngkk821    時間: 2018-12-4 12:46

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2