James_Beatkit 發表於 2017-11-17 15:29:34

2017-2018球季 英超#11 作客對水晶宮

討論場波之餘
比大家投下票估下邊隊贏玩下(如覺得不合適下次照舊純討論)

呢場對我地黎講幾緊要
一黎如果交到表現對大家關心嘅領隊一職可能會明朗化
二黎上場打起左士氣如果對榜尾有咩失分又會影響唔少
三黎我地極需要一場作客勝仗,十個月未贏過講真有D過分

我估Rhino都選擇傾向排返3個中場
Gana+Beni+Davies 其實攻守比較平均
當然我覺得可以比Besic/Klaassen踢吓
前邊出Siggy+DCL+Niasse
同埋呢場要留意係究竟米拉同C9仲有冇位置

wahton 發表於 2017-11-17 18:35:56

護級6分波, 面對榜尾球隊, 一定要贏

Fuko~ 發表於 2017-11-17 19:18:38

上場係轉捩點的話,呢場可能係近兩季最往要的賽事。
贏波唔單止係1月以黎第一場作客贏波,仲要對手係榜尾。
我敢講呢場贏得到,隊波肯定反底,亦都9成令到安斯禾夫坐到季尾。

24cheung 發表於 2017-11-18 09:30:33

昨客水晶宮馬會開3.05,真係近年新高,個心好難受。

everfanweverton 發表於 2017-11-18 12:26:44

唉黎左E個壇都十幾年,睇住愛隊沉輪以為朗尼黎一黎可回光反照,美拉利斯咁勁都唔識用,真係。換左個硬頸領隊,應該會有返運氣,我唸今場一定贏是關我買左300愛WIN架!!!!!!!;P;P;P

laukarwing 發表於 2017-11-18 14:02:51

Everton win

niclas 發表於 2017-11-18 14:18:39

希望拖肥唔好輸啦!
安斯禾夫要坐正,就要睇呢兩場啦!

barker 發表於 2017-11-18 15:59:13

niclas 發表於 2017-11-18 14:18
希望拖肥唔好輸啦!
安斯禾夫要坐正,就要睇呢兩場啦!

係 Marco Silva 坐正先啱呀:)

Forever_Fan 發表於 2017-11-18 21:06:47

水晶宮打防反的話,我對愛隊防守真係無乜信心

24cheung 發表於 2017-11-18 21:42:06

everfanweverton 發表於 2017-11-18 12:26
唉黎左E個壇都十幾年,睇住愛隊沉輪以為朗尼黎一黎可回光反照,美拉利斯咁勁都唔識用,真係。換左個硬頸領 ...

希望你中
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2017-2018球季 英超#11 作客對水晶宮