Forever_Fan 發表於 2017-10-25 22:28:36

Fuko~ 發表於 2017-10-25 20:49
我覺得成件事好合理。班主到上場都仲覺得隊波有救,但睇埋上場阿記就知信錯左人。
禁多場都唔黎睇,一睇 ...

RK當時簽得3年都明知道係用2年睇辦,基本剩1年約好少唔續約又讓佢教埋最後一年的,3年約姐係唔係百分百信佢。

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 22:30:06

barker 發表於 2017-10-25 21:34
李斯特城快宣佈由前修咸頓的佩爾接手成新領隊

正常,憑李斯特城點可能搵到名牌教練過來接手幫忙護級先得架

barker 發表於 2017-10-25 22:34:29

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 22:30
正常,憑李斯特城點可能搵到名牌教練過來接手幫忙護級先得架

我地應該要盡快公佈人選

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 22:46:17

barker 發表於 2017-10-25 22:34
我地應該要盡快公佈人選

如果安斯禾夫帶得差就聖誕左右,帶得好就季尾,比佢請自己班底的龍門教練,肯定唔會幾場就換,否則無需要比佢請自己班底啦

barker 發表於 2017-10-25 23:02:57

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 22:46
如果安斯禾夫帶得差就聖誕左右,帶得好就季尾,比佢請自己班底的龍門教練,肯定唔會幾場就換,否則無需要 ...

聖誕我嫌遲左的喇 , Moshiri 未必等到成兩個月 ?

edwint 發表於 2017-10-25 23:12:08

你係佢條虫咩~成日MOSHIRI, 講到好熟甘

Fuko~ 發表於 2017-10-25 23:12:17

barker 發表於 2017-10-25 23:02
聖誕我嫌遲左的喇 , Moshiri 未必等到成兩個月 ?

Barker兄,要尊重董事會的決定, Moshiri好硬頸ga!

edwint 發表於 2017-10-25 23:14:56

擦鞋仔本色,我地識條鐵咩

wahton 發表於 2017-10-25 23:20:47

安斯禾夫熟悉隊波既運作

加上本身係藍血人, 成隊士氣一定大有提升

我深信佢帶隊波一定帶得好過今季既高文

期待佢坐正贏得一份長約

帶領球隊重回正軌

24cheung 發表於 2017-10-25 23:28:10

wahton 發表於 2017-10-25 23:20
安斯禾夫熟悉隊波既運作

加上本身係藍血人, 成隊士氣一定大有提升

我都相信安斯禾夫係而家留級最好選擇,但長遠要佢帶領上頭6或提升球隊另一層次就真係難喇。
佢球員時都只係英式足球起家,相信而家帶波都差唔多
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: (朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症