wahton 發表於 2017-10-20 22:39:12

星期日20:30主場對阿仙奴

早D開定

準備鞭屍

Forever_Fan 發表於 2017-10-20 23:01:39

送別朗奴高文,好行夾唔送 :@

八十年代的愛迷 發表於 2017-10-21 01:52:37

又要買定花生睇下高文點排陣,點出人!今年都未估中過佢啲出人和排陣!對家啲领隊都話高文你好難捉摸呀!

Forever_Fan 發表於 2017-10-21 08:06:45

八十年代的愛迷 發表於 2017-10-21 01:52
又要買定花生睇下高文點排陣,點出人!今年都未估中過佢啲出人和排陣!對家啲领隊都話高文你好難捉摸呀! ...

場場都係試陣,上場對里昂就4-1-4-1,平時都唔覺有用,佢今季應該差唔多乜陣都試過,你叫球員點適應? 個個星期都新陣,佢係咪真係覺得玩緊FM? 可以換哂大半隊人兼場場唔同陣,球員都能100%發揮?

laukarwing 發表於 2017-10-21 12:47:13

Everton Win.

nsno 發表於 2017-10-21 13:22:27

Forever_Fan 發表於 2017-10-21 08:06
場場都係試陣,上場對里昂就4-1-4-1,平時都唔覺有用,佢今季應該差唔多乜陣都試過,你叫球員點適應? 個 ...

玩FM 場場唔同陣都會輸;P

24cheung 發表於 2017-10-21 17:51:28

輸埋佢,搵文仙尼啦

Forever_Fan 發表於 2017-10-21 18:24:52

24cheung 發表於 2017-10-21 17:51
輸埋佢,搵文仙尼啦

雖然我覺得好多領隊都可以比RK好,但要愛隊提升到爭4就唔係個個得,真係唔知邊個教才是最好,安察洛提我覺得不錯但無乜機會來,就好似我地想搵摩連奴一樣,人地都唔願意來,杜曹我唔覺得佢有幾好,其實佢唔算一個proven manager,我個人唔覺得佢會帶來成功,只係另一個朗奴高文。安斯禾夫更冒險,一個只教過青年軍的領隊始終令我心存疑慮。賓帥其實都唔錯,但球迷是否接受又係另一個問題。老莫我係非常欣賞,但不得不承認佢的機會好細。文仙尼離開曼城後,最近的五六年都係無乜表現,食緊舊時積落名氣的老本而已。至於其他執教下游球會的領隊就更令人無信心。

24cheung 發表於 2017-10-21 20:32:50

Forever_Fan 發表於 2017-10-21 18:24
雖然我覺得好多領隊都可以比RK好,但要愛隊提升到爭4就唔係個個得,真係唔知邊個教才是最好,安察洛提我 ...

所以文仙尼已最好了。起碼叫做意甲英超冠軍,又係盃王。佢呢兩年教加拉及國米兩知積弱過氣隊,其實無咩發揮機會。如佢原意來教,我地起碼會去高一層次

Forever_Fan 發表於 2017-10-22 00:19:17

般尼茅夫和李斯特城同時贏波,我們呢場一輸隨時就會進入降班區,正式宣佈護級,投入咁多錢買人卻需要護級,真係諷刺
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 星期日20:30主場對阿仙奴