爆炸拖肥糖 發表於 2017-10-1 18:46:25

2017-18球季 英超 #7 主場對 般尼

長痛不如短痛

希望輸波送鳩文一程

edwint 發表於 2017-10-1 18:51:43

JASON話你短視呀~我都要買番副眼鏡睇波

fishmoson 發表於 2017-10-1 19:03:18

希望亞屎再入波 蠃波

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:08:22

送朗奴高文一程

Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:13:53

fishmoson 發表於 2017-10-1 19:03
希望亞屎再入波 蠃波

上場入兩球,態度唔好,唔準出場!

Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:16:00

事態去到呢個地步,真係除非下半季180度大轉變,班人踢低哂BIG6。否則球會點都唔會同佢續約。
亦照計唔續約,好可能就季尾夏天分手。亦即係話我地最多捱到季尾就可以同佢SAY 88。

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:24:13

Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:16
事態去到呢個地步,真係除非下半季180度大轉變,班人踢低哂BIG6。否則球會點都唔會同佢續約。
亦照計唔續約 ...

唔可以捱到季尾,趁國際賽,炒左朗奴高文,就算搵安斯禾夫做看守領隊都比依家好

tongtong 發表於 2017-10-1 19:26:32

你剩係睇番威廉斯單嘢, 我地以前的舊將shane duffy, 依家在白禮頓踢得仲穩陣過佢多多聲, 起碼人地唔會學佢成日"派膠"同埋成日交埋d "醫院波"俾隊友, 今季佢同荷蘭尼史成日落場踢波都心不在焉, 成日交錯波俾對家或者俾埋d醫院波隊友!

Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:27:44

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:24
唔可以捱到季尾,趁國際賽,炒左朗奴高文,就算搵安斯禾夫做看守領隊都比依家好 ...

除非班主搵到安察洛提,我唔認為班主會信安斯禾夫多過RK。

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 19:31:28

Fuko~ 發表於 2017-10-1 19:27
除非班主搵到安察洛提,我唔認為班主會信安斯禾夫多過RK。

現在事實證明佢場場都輸,對弱隊都打唔好,加上球迷壓力,就一定會炒
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2017-18球季 英超 #7 主場對 般尼