James_Beatkit 發表於 2017-9-20 11:07:49

聯賽盃 vs 新特蘭 (主場) 21/09/2017 02:45am

4場不勝0入波
朗奴高文已經成功打破88年紀錄
連續3場輸3球以上
真係鬧到哂口水
不過班友應該都會識做返少少野先既我估
加上Niasse, Joel同Kenny呢d U23預計會有上陣機會
鬥志同體力上應該點都比一隊個班好
希望2-1贏(最好就Kenny有助攻, Niasse有入波剃RK條友眼眉)

Arteta 發表於 2017-9-20 11:50:20

如果不能漂亮贏一場,我仍然支持炒RK

niclas 發表於 2017-9-20 12:12:05

小勝!打番起D氣勢同鬥志!

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:42:10

Arteta 發表於 2017-9-20 11:50
如果不能漂亮贏一場,我仍然支持炒RK

就算漂亮贏一場,我都仍然支持RK,
因佢嘅廢,頑固,用人唯親已經喺呢年幾 得已証實,
佢絕對唔係帶領我地更上一層樓嗰個人

BTW 我希望今場陣容
Joel
Kenny Holgate Jagielka Martina
Davies Besic
Lookman Klaassen Mirallas
Niasse

小勝 1:0 晉級

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:43:46

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:42
佢絕對唔係帶領我 ...

就算漂亮贏一場,我都仍然支持炒RK

barker 發表於 2017-9-20 14:44:39

都話愛華頓董事局和英倫三島的愛迷未有強烈聲音要朗奴高文立即被炒喎

James_Beatkit 發表於 2017-9-20 15:09:17

barker 發表於 2017-9-20 14:44
都話愛華頓董事局和英倫三島的愛迷未有強烈聲音要朗奴高文立即被炒喎

你咪睇下今晚或者星期六場波如果贏唔到有咩聲音囉:lol

James_Beatkit 發表於 2017-9-20 15:10:21

我都覺得放返Holgate打中堅對佢同對我地係最好

Forever_Fan 發表於 2017-9-20 17:05:10

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-20 13:43
就算漂亮贏一場,我都仍然支持炒RK

我都係咁話,機會一早俾晒佢,係佢無料扮4條,明明自己唔掂都要扮到好掂咁,炒無赦~:@

Forever_Fan 發表於 2017-9-20 17:10:04

James_Beatkit 發表於 2017-9-20 15:10
我都覺得放返Holgate打中堅對佢同對我地係最好

係RK成日話買中堅,用holgate或browning拍住堅尼打中堅就已經搞掂啦,係都要借埋browning走,左閘如果唔借走 galloway 都可以等佢打下歐霸或杯仔,唔使等baines場場出無得抖啦。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 聯賽盃 vs 新特蘭 (主場) 21/09/2017 02:45am