Fuko~ 發表於 2016-11-26 18:49:25

EVERTON VS SOUTHAMPTON(AWAY)

家下隊波了無生氣...如果仲係用番原本個堆正選球員,我睇短時間都唔會打得起。
如果高文夠大膽,今場正選應該要有一兩個牛奶仔。
至於個D HEA到9彩的球員,麻煩係觀眾席睇下咩叫有HEART踢波。
所以,我覺得今場正路以一分為目標。

laukarwing 發表於 2016-11-26 22:57:16

和波都收貨了。

Fuko~ 發表於 2016-11-27 23:36:45

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15241227_10153882886746277_4050297261927461586_n.jpg?oh=a66ce522a0de903216826064340bc94a&oe=58B06E85
基本上同上仗一樣的人選...
希望佢地今場可以專業D...

nsno 發表於 2016-11-27 23:37:56

McCarthy 連後備都冇⋯⋯

拖肥糖 發表於 2016-11-28 00:31:59

saints1-0

Fuko~ 發表於 2016-11-28 00:32:36

1分鐘唔夠就失波~你地得GE~:victory:

拖肥糖 發表於 2016-11-28 01:13:05

除gana一腳飛機外,真係訓左

拖肥糖 發表於 2016-11-28 01:15:49

又係gana後上撞射飛機啦:@:@:@

Fuko~ 發表於 2016-11-28 01:19:24

上半場尾段總算拎番唔少優勢。今場大家終於打番少少水準。
LENNON又上又落都幫唔少手...但目前為止打得最好真係巴克利...
感覺佢識得分番幾時去組織攻勢幾時係前場爭取入波。除左幾球唔係好夠信心拖慢左,整體進步唔少。

Fuko~ 發表於 2016-11-28 01:20:16

拖肥糖 發表於 2016-11-28 01:15
又係gana後上撞射飛機啦

防中料正常...防中黎講,我地得GIBSON先有機入...
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: EVERTON VS SOUTHAMPTON(AWAY)