拖肥糖 發表於 2016-11-4 23:21:08

對車路士又無人開post

攪乜呀?

Forever_Fan 發表於 2016-11-6 15:47:56

niclas 發表於 2016-11-6 12:49
排陣問題? 慘敗!!!!!

唔應該用3中堅,我地隊波打3中堅重係唔慣,應該打多個中場加強攔截,打穩守突擊,兩翼和中前場唔應該推太前,讓盧卡古係前面搵機會打突擊就得啦,應該打返好似老莫個陣的排陣就啱,搏和同突擊搵到食。

laukarwing 發表於 2016-11-5 16:06:56

一定要贏呀!

Fuko~ 發表於 2016-11-5 16:21:46

呢度不嬲都係禁...上季已經睇到...隊波順境個陣就多人...
一逆境...想搵個人睇都冇...特別係而家勝算唔高的情況。

BTW,呢場目標拎1分先啦。同曼城個場一樣難踢,但破到干地個陣的話就勝算大...
始終車仔後防本身唔多好,係打3-4-3,掩飾左呢個問題!

wahton 發表於 2016-11-5 17:04:44

車仔士氣正盛
今場以一分為本

evertonfan1986 發表於 2016-11-5 19:42:49

今場冇 gueye, 勝算唔大
對面3中堅都係唔穩, 要睇RK 有冇計針對343 陣型

Forever_Fan 發表於 2016-11-5 20:35:21

上場叫贏返場,希望今場表現較好,開季至今,朗奴高文比我的印象只值65分

『K』 發表於 2016-11-5 20:51:47

呢度不嬲都百彈齋主....
負能量爆登

不論有錢買人 有新班主 有新球場定有新領隊都係負面評論居多
Barkley, Bolasie 我仲以為係利記球員:D :D
冇咩人入黎係正常:)

不喜請插, 謝謝

Forever_Fan 發表於 2016-11-5 23:08:06

其實自從莫耶斯離開之後,球隊成績好似過山車咁,起伏不定,近2年穩定向下,球迷負面情緒較大,就算新帥上場,成績就算叫有改善,但表現還是未如理想

Fuko~ 發表於 2016-11-6 00:33:43

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14980680_10153826645211277_8181365322792220248_n.jpg?oh=c6b58ccd6be1ed5bd59bac8cffd3f5a5&oe=58D1B42D
居然跟機打三後衛:funk:

barker 發表於 2016-11-6 00:39:06

Fuko~ 發表於 2016-11-6 00:33
居然跟機打三後衛

523 陣式 ?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 對車路士又無人開post