Hang 發表於 2016-9-20 09:42:46

如果朗尼係曼聯最後冇正選

如題,想同大家玩吓統計:D

大家會唔會同意俾佢回巢?
我其實佢已經好難再打前場,冇哂 D 爆炸力 

James_Beatkit 發表於 2016-9-20 10:38:19

錫獌章個下已經SAY BYE

Forever_Fan 發表於 2016-9-20 23:29:44

30萬鎊週薪喎,減半人工都唔值

ronintobey 發表於 2016-9-23 10:27:57

人工太高

Jassoo 發表於 2016-9-23 11:37:55

平價或者免費借返黎都可以諗下嘅,不過首要就係要佢減人工

tezsonee 發表於 2016-9-24 21:35:26

肯減人工同要同人爭位都可以諗下

Hang 發表於 2016-9-30 11:14:26

多謝各位參予投票,睇到大家對朗尼既評價。

原來有唔少師兄都覺得佢太高人工:o

Fuko~ 發表於 2016-10-25 19:35:28

Manchester United transfer news: Jose Mourinho tells Wayne Rooney he must leave if he wants regular first-team football
https://www.thesun.co.uk/sport/football/2041659/manchester-united-transfer-news-jose-mourinho-tells-wayne-rooney-he-must-leave-old-trafford-if-he-wants-regular-first-team-football/

我估佢破左入球紀錄就會走。如果佢肯降到10萬週薪,都可以返下黎ge,反正盧卡古9成都走。

wahton 發表於 2016-10-26 18:35:52

佢肯減薪, 我唔介意佢返黎

佢打攻中/輔鋒起碼好過巴克利先

barker 發表於 2016-10-28 21:21:24

朗奴高文頭先在 press-conference 講他可能斟介朗尼重返 goodison park
頁: [1] 2
查看完整版本: 如果朗尼係曼聯最後冇正選