barker 發表於 2016-6-17 12:02:10

Forever_Fan 發表於 2016-6-17 11:28
唔好比佢來.....Kevin Strootman 玻璃腳來架,我唔想佢高薪過來坐羅.....

13-14賽季,膝手術,養傷255 ...

但他而家完全康復:)

Forever_Fan 發表於 2016-6-17 13:56:35

barker 發表於 2016-6-17 12:02
但他而家完全康復

你確認?

3年做3次腳部手術,基本過去3年用左700日來抖傷都浪費晒所有賽季,花30m買個咁的球員?笑話~

barker 發表於 2016-6-17 14:16:54

Forever_Fan 發表於 2016-6-17 13:56
你確認?

3年做3次腳部手術,基本過去3年用左700日來抖傷都浪費晒所有賽季,花30m買個咁的球員?笑話~ ...

但朗奴高文似乎要簽到他態度好堅决 ? :)

爆炸拖肥糖 發表於 2016-6-18 12:42:56

30m 去買塊玻璃係傻嘅先會做/信,Koeman已表明會先審視現有陣容,再喺弱處補強,個人認為 1 G K,1 中堅 及1 左翼係必須,

barker 發表於 2016-6-18 13:01:24

朗奴高文昨日早上 ( UK time ) 乘私人飛機到達 merseyside, 然後坐專車到左 Finch Farm 參觀和開 press conference , 期間和哥哥艾雲高文, 新體能教練影相:)

拖肥糖 發表於 2016-6-19 01:25:12

barker 發表於 2016-6-17 12:02
但他而家完全康復

佢實力毫無疑問,但呢d球員傷病復發機會高,free同人工低仲可以,要fee就諗都費事

barker 發表於 2016-6-19 15:09:31

曼聯中場舒拉達連 ? :)

Forever_Fan 發表於 2016-6-19 19:34:01

barker 發表於 2016-6-19 15:09
曼聯中場舒拉達連 ?

上年才去曼聯,有長約,上季曼聯中場穩膽,曼聯又係大球會,無資金壓力,佢無必要賣比我地,傳可唔可以傳d可能性高d的球員呢,流料居多。

barker 發表於 2016-6-19 19:54:14

Forever_Fan 發表於 2016-6-19 19:34
上年才去曼聯,有長約,上季曼聯中場穩膽,曼聯又係大球會,無資金壓力,佢無必要賣比我地,傳可唔可以傳 ...

他是摩連奴的清洗對象 List 其中一個:)

wahton 發表於 2016-6-20 02:33:50

盧卡古入兩粒, 又可以賣多幾m, yeah!!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2016-2017球季