Forever_Fan 發表於 2016-7-10 10:36:06

evanng 發表於 2016-7-10 00:27
頂!宜家點架仲以為換左朗奴高文買人會好d,點知同上年又一樣,連水晶宮都入左4件,我地宜家先得1件:' ...

我反而想球會清下瘀血或賣左想離開的球員先,好過開季先來賣走主力帶來衝擊,賣瘀血就可以儘快減少白支人工和回籠資金,高文慢係預左,佢唔熟隊波,熟悉完先做野最少一個月,所以如果搵老莫就會快d融入球隊

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 10:41:40

barker 發表於 2016-7-9 20:03
韋素 set to snub EVERTON to join Napoli
講真話邪都好,俄羅斯或烏克蘭聯賽球員係英超真係無個踢得好,我地隊前有 billy,後有 mcgeady 和 niasse,我唔係好想再買俄超球員

barker 發表於 2016-7-10 11:11:50

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 10:41
講真話邪都好,俄羅斯或烏克蘭聯賽球員係英超真係無個踢得好,我地隊前有 billy,後有 mcgeady 和 niasse ...

史東斯九成九走硬, 所以愛隊準備出 38M英磅斟介 Napoli 中堅 Koulibaly ( 我兩三個月前提過他 )

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 11:46:50

barker 發表於 2016-7-10 11:11
史東斯九成九走硬, 所以愛隊準備出 38M英磅斟介 Napoli 中堅 Koulibaly ( 我兩三個月前提過他 )...

38m 買一個中堅,真係傻的,25m 都可以買好多頂級中堅啦,stones 係英人先溢價咁多姐,如果我地用38m來買個非英藉中堅真係變成大水魚丫.....

nsno 發表於 2016-7-10 11:52:47

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 11:46
38m 買一個中堅,真係傻的,25m 都可以買好多頂級中堅啦,stones 係英人先溢價咁多姐,如果我地用38m來買 ...

38M我買van dijk都得啦:@

nsno 發表於 2016-7-10 11:54:12

evanng 發表於 2016-7-10 00:27
頂!宜家點架仲以為換左朗奴高文買人會好d,點知同上年又一樣,連水晶宮都入左4件,我地宜家先得1件:' ...

我寧願佢睇清現有人腳咩料先去買人
因為其實宜家嘅人腳都唔差,上季係教練問題啫

barker 發表於 2016-7-10 12:11:43

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 11:46
38m 買一個中堅,真係傻的,25m 都可以買好多頂級中堅啦,stones 係英人先溢價咁多姐,如果我地用38m來買 ...

朗奴高文用 moshiri 的錢;P

barker 發表於 2016-7-10 13:10:00

摩連奴好有可能將馬達送去祖雲達斯來交換普巴:(

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 13:48:55

barker 發表於 2016-7-10 13:10
摩連奴好有可能將馬達送去祖雲達斯來交換普巴

呢個好睇球員意願,佢唔願去意甲的話,摩佬除左將佢投閒置散,就係送佢去佢有興趣的球隊,無野係無可能

barker 發表於 2016-7-10 14:01:58

Forever_Fan 發表於 2016-7-10 13:48
呢個好睇球員意願,佢唔願去意甲的話,摩佬除左將佢投閒置散,就係送佢去佢有興趣的球隊,無野係無可能 ...

Mata no intersted to move EVERTON ?
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2016-2017球季