Hang 發表於 2016-6-13 09:23:40

想請問有冇師兄仲玩緊隻舊PC GAME CM00/01 ? 佢有2016版

如題目
因為最近我又有機緣玩番呢隻GAME,先發現佢 UNOFFICIALLY 有英國 FANS 年年UPDATE 個 DATABASE,而家仲有2015/16球季玩

我就玩左幾晚,想問下有冇同路人。當然,我梗係用番我地 愛記 啦,由我TAKE CONTROL 取代馬經理 :lol:victory:

wahton 發表於 2016-6-14 12:08:42

WA...兒時回憶, 而家冇玩LU

B-Lai 發表於 2016-6-15 11:40:35

http://www.champman0102.co.uk/

早排有玩返, 但係唔識UPDATE佢地D PATCH
結果用2015年人腳, 但時間係01年開始, 歐聯仲係舊制

Hang 發表於 2016-6-16 09:45:27

其實都係一樣咁 UNZIP 個 DATABASE 跟住 CUT & PASTE :),再唔得咪 裝過。

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 NIASEE,現實世界佢好似今年一月先黎愛記。
講時講,呢個 NIASEE 都真係幾廢,都幾真實 。:lol
另外愛記班預備組後生仔就好勁,特別係 右閘BROWNING、左閘LUKE GARBUT 同中場 RYAN LEDSON 。
同埋玩呢隻GAME先知BROWNING 有一半係中國人。:o

B-Lai 發表於 2016-6-16 13:02:53

Hang 發表於 2016-6-16 09:45
其實都係一樣咁 UNZIP 個 DATABASE 跟住 CUT & PASTE ,再唔得咪 裝過。

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 ...

玩呢隻GAME知好多野
RODWELL可以代表巴西
JAGIELKA, ANDY JOHNSON可以代表波蘭
BARKLEY可以代表尼日利亞

nsno 發表於 2016-6-16 13:44:48

Hang 發表於 2016-6-16 09:45
其實都係一樣咁 UNZIP 個 DATABASE 跟住 CUT & PASTE ,再唔得咪 裝過。

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 ...

佢個新data base係跟返fm16 official嗰個?

B-Lai 發表於 2016-6-16 19:31:56

nsno 發表於 2016-6-16 13:44
佢個新data base係跟返fm16 official嗰個?

唔係, D人自己整

alicechan11 發表於 2016-12-31 14:37:35

之前就有web design
依家唔玩lu

愛華戰士 發表於 2017-6-6 10:55:25

當年玩:) 仲係用FLOPPY
我用RONALDO, 之後有個LEONENKO (FW) 堅個石堅
早幾年仲有玩99/00 版....之後轉玩FM 13/14
頁: [1]
查看完整版本: 想請問有冇師兄仲玩緊隻舊PC GAME CM00/01 ? 佢有2016版